Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 108.
-
Τελικά ξεκλείδωσε!!! Πώς; το έκανα αναβάθμιση στην 7.2.3 Έβγαλε ένα κουλό για ένα κωδικό, μετά από μόνο του έκανε reset phone. Μπήκε κανονικά στη νέα ρομ όπου έκανα miunlock status και επιτυχημένο add account. Πάμε τώρα για twrp και root. Σας ευχαριστώ όλους
-
RE:
Μήνυμαaeriko7475@ τη συσκευή στην έδειχνε που ήταν το find device?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aeriko7475: “Παράθεση από Thracia: “@aeriko7475 Είσαι σίγουρος ότι κλείδωσε πάλι ο bootloader? ” Παράθεση από padimitris: “aeriko μέσω του updater την εγκατέστησες? ” @Thracia εχεις δικιο.. δεν ειχε κλειδωσει ο BL.. ειναι ακομη ξεκλειδωτος.. ολα καλα!!! Απλα πλεον δεν θα κανω OTA update αλλα θα βαλω αμεσα TWRP και ελληνικη ROM @padimitris οχι μεσω updater.. μεσω XiaomiFlash.exe 2016.08.30.0 αλλα με τον τροπο που δειχνει ο οδηγος εδω: Πώς να ξεκλειδώσετε τον Bootloader του Redmi Note…
-
Εκτός του ότι δεν εμφανίζει την επιλογή του mi unlock status, δε μπορεί να το βρει καθόλου με το find device. Τι να πω. Με έχει εκνευρίσει πολύ το συγκεκριμένο ζήτημα. Πάντως η βοήθειά σας είναι απίστευτη. Το ευχαριστώ είναι λίγο.
-
Ποιο είναι το παράθυρο εντολών "adb devices"?
-
7. go to Settings>Additional Settings>Developer Options, enable "OEM unlocking" and "USB Debugging", connect the device to computer and authorize it πως γίνεται το authorize?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “H συντόμευση του νέου XiaomiFlash έχει προορισμό το φάκελο C:\Xiaomi/XiaoMiFlash. Μήπως νόμιζες ότι εγκαθίσταται επάνω από το παλιο Miflash ("C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone\MiFlash.exe"); Για τσέκαρέ το ξανά! ” Ναι Γιώργο αυτό ήταν. Ενώ το destination path ήταν σωστό, αυτό παρόλο που το έκανα πάντα απεγκατάσταση και επανεκκίνηση αυτό άνοιγε το παλιό.
-
Έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Προσπαθώ να εγκαταστήσω το XiaomiFlash.exe 2016.08.30.0 και παρότι το εγκαθιστώ όταν το ανοίγω εμφανίζεται η έκδοση 2015.10.28.0 Το έχω κάνει 7 φορές και συνέχεια τα ίδια.
-
aeriko μέσω του updater την εγκατέστησες?
-
Είμαι σε όλα κομπλέ, αλλά... Η μόνη ελπίδα είναι αυτό που έκανε το αερικό. Θα δούμε.
-
Θα ήθελα τη βοήθεια του κοινού... Ειχα τη global stable και για να ξεκλειδώσω(που δεν έχω καταφέρει τίποτα ακόμα...) κατέβασα την global dev και μέσω του updater τη φλάσαρα. Πως λέγεται αυτή η διαδικασία? Το φλασάρισμα με fastboot πως γίνεται?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aeriko7475: “Καλο μηνα σε ολους... και το λεω κυριολεκτικα γιατι για μενα οντως ειναι καλος μηνας μιας και καταφερα να ξεκλειδωσω τον BL βαζοντας την ROM: hxxp://bigota.d.miui.com/6.7.14/kate_global_images_6.7.14_20160629.0000.25_6.0_global_1b43c8f07f.tgz Τωρα χρειαζομαι την βοηθεια σας για να βαλω TWRP και ROOT στο κινητο.. (Τωρα το κινητο κανει αναβαθμιση στην Global Dev 7.2.24) Μπορω πλεον αν βαλω το TWRP να βαλω και την Ελληνικη ROM? Υπαρχει καποιος οδηγος για ολα τα παραπανω πο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Παράθεση από padimitris: “Λοιπόν το mi pc suite δεν κατάφερε να συνδεθεί. Δεν το βλέπει καν. Η εξερεύνηση των win 10 το βλέπει κανονικά. Αν μπορείς δώσε οδηγίες για σύνδεση με adb. Κατέβασα το zip αλλά δε ξέρω τι να κάνω μετά. Θα κάνω το factory reset και τα υπόλοιπα που λες. Θα δούμε αύριο. ” adb Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος” Το έκανα και αυτό. Είναι κλειδωμένος.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από leasedline: “είπα Mi flash Xiaomi Mi Flash Tool Version 6.8.30 Released - Download Here! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum” Το δοκίμασα αλλά δεν έκανε τίποτα. Πάω τώρα να κανω factory reset και βλέπουμε.
-
Λοιπόν το mi pc suite δεν κατάφερε να συνδεθεί. Δεν το βλέπει καν. Η εξερεύνηση των win 10 το βλέπει κανονικά. Αν μπορείς δώσε οδηγίες για σύνδεση με adb. Κατέβασα το zip αλλά δε ξέρω τι να κάνω μετά. Θα κάνω το factory reset και τα υπόλοιπα που λες. Θα δούμε αύριο.
-
sso το έχω δει. Το αναγνωρίζει κανονικά. Leasedline είναι το oem unlocked. Απλά μετά στο mi unlock status όταν πας για add account and device βγάζει το μήνυμα που λέει το αερικό.
-
Ναι. Τα έχω όλα σωστά. Πλέον το πήρα απόφαση.
-
Εγώ συμπάσχω με το aeriko. Δε μπορώ να ξεκλειδώσω με τίποτα.
-
Οκ. Άνοιξε.
-
Αυτό που λες η μόνη λύση.