Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 108.
-
Σταμάτη δεν μου ανοίγει το τελευταίο link
-
Σταμάτη κατ' αρχάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Αγόρασα την Καίτη πριν κανά μήνα από Ελλάδα και φόραγε την global stable 8.1.1 Έκανα την αίτηση, έλαβα το μήνυμα στο κινητό, έκανα αυτά που γράφει το νήμα για το ξεκλείδωμα του bootloader, με άφησε και κατέβασα το unlock tool, σύνδεσα το τηλέφωνο όπου και το αναγνώρισε, αλλά σταμάτησε στο 50%. Ε λέω θα φταίει η rom. Φλασάρω την 7.2.9 και ξανά τα ίδια ακριβώς. Από το τηλέφωνο προσπαθώ dev options/ mi unlock status και όταν πατάω "add account and dev…
-
Resize ψάξε στο μαγαζί. Με το Tapatalk τις ανεβάζω και το ρυθμίζει αυτό .
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stamatisv: “Δοκίμασε τον 2ο τρόπο απο εδώ αν δεν το έχεις κάνει ήδη: Bootloader Unlock - Solution for Redmi 4 Pro/Prime (unlocking stuck at 50%) - Redmi 4/Prime/4A - Xiaomi MIUI Official Forum” Για το δικό μας δεν υπάρχει China dev
-
Αυτήν έβαλα γιατί με την stable δεν...
-
Μόνο εγώ δεν έχω καταφερει να ξεκλειδώσω...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από sso: “Πρόληψη ατυχών κλήσεων;; ” Στο miui8 η αλήθεια δεν το έψαξα Παλιά ήταν εδώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/30207/” Όπως το δείχνεις και μετά advanced settings /pocket mode
-
Ναι αυτό είναι
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΚαι εγώ το έβαλα στο 60 και δουλεύει... Ευχαριστώ
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΤο 3. Δεν αναφέρεται πουθενά το c.
-
Mi Router 3
ΜήνυμαΠαρότι κατέβηκα κανάλι απο το 153 που ήταν, δεν έχω καταφέρει τίποτα. Δε μπορώ να δω το 5g δίκτυο.
-
Σταμάτη όσο και αν έψαξα δε βρήκα china dev για το kate
-
Το έχω ήδη κάνει 3 φορές. Τίποτα. Παίζει δηλαδή να μην ξεκλειδώσω ποτέ?
-
Εμένα μόνο sign out έχει επιλογή. Η εφαρμογή είναι του system. Δεν αφαιρείται.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από padimitris: “Τι εννοείς με το '' κατέβασε κανάλι''?” Μήπως ξέρει κανείς?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “ Πως ακριβώς το έκανες αυτό? Αποσύνδεση και σύνδεση εννοείς?”
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Τις περισσότερες φορές στα mtk δεν το βλέπει καθόλου σαν adb. Το κόλπο είναι ένα... Πάμε advanced/adb sideload/swipe----- μετά από 5 sec cancel και ..................... Να τοοοοοοοο..” Το advance από ποια ρύθμιση είναι? Που το βρίσκω?