Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.
-
Γειά σας συνφορουμίτες. Κάτοχος εδω και λίγες μέρες ενός mi10 και προσπαθώντας να εγκαταστήσω δικιά μας rom προέκυψε ένα "μικροπροβληματάκι". Αναλυω: Εγινε ξεκλείδωμα του bootloader Μέσω adb έγινε εγκατάσταση του twrp-3.3.1-0-tucana-mauronofrio έγινε format data και επανεκκίνηση του twrp έγινε flash της τελευταίας rom απο εκεί και μετά το προβλημα, μετά απο αναμονή παραπάνω απο μια ώρα στην αρχική οθόνη της XTRV με τις τελείες συνεχώς να πηγαινοέρχονται προσπάθησα να ξαναμπώ σε twrp μήπως και έγ…
-
Καλη τυχη σε ολους!
-
gkalen στη rom δεν είδα να υπάρχει το apk του miui hellas που υπήρχει στη gtv, υπάρχει κάπου για να το περάσω?
-
Έβαλα και εγώ εχθές την νέα thunder Εντυπώσεις : 1. Πολύ καλή διαχείρηση μπαταρίας, ειδικά σε κατάσταση αναμονής 2. Μου φάνηκε ίδια χρήση ram με την GTV 6.9.29 3. Κλειδώνει γρηγορότερα το gps 4. Ένα πρόβλημα που είχα με widget καιρού, λύθηκε με εξαίρεση του apk στη Δχση χρήσης μπαταρίας εφαρμογών! Ευσημα στο gkalen και συνολικά στην ομάδα για την δουλειά τους!
-
Καλησπέρα συμφορουμίτες, παρέλαβα και εγώ σήμερα το τηλεφωνάκι, ξεκλειδώθηκε άμεσα, περάστηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (χάρη στους οδηγούς, respect στους δημιουργούς :-)) η 6.9.29 και διαπίστωσα τα παρακάτω: 1. Τρώει περίπου 50% της ram, φυσιολογικό? 2. Δεν μπορώ να βάλω ταπετσαρία ή φωτό κλειδώματος της αρεσκείας μου και λαμβάνω μύνημα "Αδυναμία φόρτωσης εικόνας" ή "η μορφή αρχείου δεν υποστηρίζεται".Προσπάθησα με όλους τους δυνατούς τρόπους αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Έχετε καμία λύση Κατα τα …
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Λες τι ρομ έχεις και τι κινητό...... ” To Note3 έχω φίλε μου και Rom 7.0.19.0.0 stable
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΣε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε φίλτατοι?
-
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση, εννοείς να βάλω κάρτα άλλου παρόχου και να ξανακάνω την διαδικασία της αίτησης απο την αρχή?
-
ΜήνυμαΣυνφορουμίτες καλησπέρα. Έχω κάνει την αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader 2 φορές για συσκευή Mimax εδώ και ένα μήνα περίπου αλλά καμία απάντηση! Υπάρχει καμία άλλη διαδικασία ώστε είτε να μας στείλει κωδικό η Xiaomi είτε να ξεκλειδώσουμε με άλλο τρόπο? Ευχαριστώ!