Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.

• Είσαι άρχοντας , εννοείται πως θα περιμένω!

• Χωρίς να θέλω να γίνω ενοχλητικός υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιο fix ή να δοθεί λύση για το πρόβλημα του bt ή να ξαναγυρίζω στην stable37?

• Δυστυχώς ότι και αν δοκίμασα δεν έφερε αποτέλεσμα. Δοκίμασα όλες τις λύσεις που μου προτείνατε αλλά συνεχώς το bt αποσυνδέεται! Έχω την εντύπωση πως κάτι φταίει στην τελευταία rom αφού όταν ξαναέβαλα την stable37 (αυτή είχα πριν βάλω την GTV5.4.3) το bt δούλεψε πάλι μια χαρά! Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω?

• Οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Στο 1ο και 2ο βήμα θα αλλάξει τπτ στην λειτουργία του τηλεφώνου (πχ εφαρμογές, εμφάνιση)?

• Οπότε λέτε να ξανακάνω την διαδικασία? Factory reset και μετά ξανά εγκατάσταση?

• Ναι έκανα. Να μην έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση και να δημιουργεί θέμα μόνο στο bt?

• Ανοίγω εδώ ένα θέμα σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα με τη νέα rom, το ανέφερα και εδώ [GTV-5.4.3] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! αλλά φοβάμαι ότι θα χαθεί! Λοιπόν το πρόβλημα αφορά τη σύνδεση του bluetooth. Αφού σύνδεσα το note σε διάφορες συσκευές bt (handsfree, car blue and me) μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταματάει η σύζευξη και λαμβάνω το μήνυμα στο τηλέφωνο "Δυστυχώς, η εφαρμογή Κοινή χρήση μέσω Bluetooth έχει σταματήσει". Ξέρουμε κάτι γιαυτό?

• Βρήκα ένα πρόβλημα της νέας rom που αφορά το bluetooth. Αφού σύνδεσα το note σε διάφορες συσκευές bt (handsfree, car blue and me) μετά απο λίγα δευτερόλεπτα σταματάει η σύζευξη και λαμβάνω το μήνυμα στο τηλέφωνο "Δυστυχώς, η εφαρμογή Κοινή χρήση μέσω Bluetooth έχει σταματήσει" . Ξέρουμε κάτι γιαυτό?

• Παράθεση από sideris20250: “xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.4.3 teλικα απο αυτους που εβαλαν και χρησιμοποιουν αυτη την ρομ υπαρχει καποιο μπακ η ολα δουλευουν κανονικα” Μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα !

• Μόλις την πέρασα, όλα καλά, δεν διαπίστωσα κάποια δυσλειτουργία! Μόνο που δεν μπόρεσα να βρω πως προσθέτουμε widgets στην αρχική οθόνη, με ποιόν τρόπο γίνεται η κύλιση της ταπετσαρίας και πως μπορούμε να ρυθμίσουμε τα 3 πλήκτρα menu! Ένα μεγάλο μπράβο παιδιά για την προσπάθεια και την υποστήριξη!!

• Καλή τύχη σε όλους και καλές γιορτές για όλους μας! Συγχαρητήρια παιδιά για την κίνηση, αν και διαφωνώ με το αρχικό ποστ περί αξίας των δώρων.Πολλές φορές αξίζει περισσότερο η κίνηση παρά η χρηματική αξία των δώρων !

• Αγορά Note

Kostasfdg - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Τελικά, μάλλον από τύχη, κατάφερα να βάλω την τελευταία Ελληνική rom! Αναφέρω την διαδικασία μπάς και κάποιος βρεθεί στην θέση μου 1. Ακολουθώντας αυτόν τον οδηγό CWM Recovery Automade for Redmi Note via MTKdroidtools - Redmi Note - MIUI Official Community πήγα να κάνω root το τηλ αλλά έβγαλε σφάλμα στο 2ο βήμα, πάτησα δλδ "ROOT" αλλά στο δεξί παράθυρο μου έβγαλε "failure". 2. Επέλεξα "REBOOT", κάτω δεξιά και ώς δια μαγείας επαννεκινώντας πήγα σε recovery mode. 3. Η συνέχεια γνωστή όπως περιγράφ…

• Αγορά Note

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ για την απάντηση, ήδη το έχω ψάξει και δεν το βρήκα

• Αγορά Note

Μήνυμα

Δυστυχώς έχω την έκδοση χωρίς τον updater φαίνεται, υπάρχει βέβαια ένα πρόγραμμα και όχι φάκελος "security" που μέσα έχεις τις επιλογές "cleaner, data usage, blocklist, power, virus scan, permission"!

• Αγορά Note

Μήνυμα

Καλησπέρα παρέλαβα σήμερα το τηλέφωνο , αν και με αρκετά παράπονα από το vickmall, και προσπαθώ να περάσω την ελληνική rom! Καταρχήν δεν υπάρχει το εικονίδιο updater και πήγα να εφαρμόσω τον οδηγό αναβάθμισης χωρίς τον updater! Αφού τοποθέτησα και μετονόμασα το αρχείο σε update.zip απενεργοποίησα το τηλέφωνο για να μπώ σε recovery mode με power+vol- .. εκεί διαπίστωσα πως τα ψιλά γραμματάκια που θεωρητικά θα ήταν αγγλικά για να βρώ το αρχείο είναι όλα στα κινέζικα.... πειραματιζόμενος μήπως το β…

• Αγορά Note

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση! Η απορία για την επίδοση ήταν καθαρά "φιλοσοφική", έτσι και αλλιώς δεν νομίζω ένας μέσος χρήστης να μπορεί να εκμεταλλευτεί στο όριο μια τέτοια συσκευή!

• Αγορά Note

Μήνυμα

Καλημέρα σας Ετοιμάζομαι να παραγγείλω το Redmi note ,αλλά πρώτα θα ήθελα την γνώμη σας σε κανα δυό θεματάκια 1. Μιλώντας με την Selina του vickmall μου πρότεινε να πάρω την original rom και να εγκαταστήσω την Ελληνική απο εδώ!Έτσι δεν θα αλλάξει και ο S/N. Να το κάνω? Θα χρειαστεί root η συσκευή για να περάσω την ελληνική rom? 2. Και κάτι σχετικά με την επίδοση στο antutu, το lenovo A850+ (8core, 1gb ram) που έχω τώρα βγάζει κάτι πάνω απο 28000 ενώ το Note απο ότι διαβάζω με 2gb ram βγάζει λιγό…

• Καλημέρα σας και ευχαριστώ για την αποδοχή! επ' ευκαιρία μια γρήγορη ερώτηση, Μίλησα με την Sellina απο το vickmall και ρωτώντας την για το Note μου πρότεινε να πάρω με την original ROM και όχι την multilanguage και κατόπιν να την αλλάξω με την Ελληνική απο εδώ, έτσι δεν θα αλλάξει και το S/N! Να πράξω ότι μου πρότεινε? Ευχαριστώ