Απο το Dreami είχα πάρει το Redmi Note 4 135€ σε xiaomi brand day και έκανε σίγουρα 7-8 μέρες να το στείλει. Βέβαια ο μετρητής έγραφε πως πούλησε 800 τεμάχια
Παράθεση από itubebox: “Εγω παντως που του ζητησα κουπονι για mi notebook air 13.3 , μου ειπε οτι δεν μπορει να δωσει γιατι δεν εχει μεγαλη εκπτωση εκει.. αν ηταν απατη δε θα αρπαζε και.απο εκει 500αρικα με ευκολια???δε θα μου εδινε ενα 20% για πλακα? Sent from my Le X821 using Tapatalk ” Ρε συ το παράγγειλε ενας φίλος, είναι απο το χωριό, δεν τον ξέρεις... Παλιό μέλος των φόρουμ γενικότερα. Και τι έγινε??? Του ήρθε σε 48 ώρες απο την Κίνα, έγινε η τελωνειακή διασαφήνιση σε 2 ώρες και το ανοίγει…
Λοιπον, αν στέκει το σενάριο συληπητιρια στο φίλο συνφορουμιτη. Την πάτησε σαν πρωτάρης όμως. Απο το φόρουμ ομως γιατι να αποχωρήσει? Αν θέλει να μας βοηθήσει ας ανεβάσει φωτογραφίες το παιδί, δεν είμαστε paypal εμείς, θα τον πιστέψουμε. Είμαστε αρκετοί πιστεύω που έχουμε πληρώσει και δεν έχει στείλει τρακινγκ. Θα θέλαμε αφενός αποδείξεις, αφετέρου τη βοήθεια των πιο έμπειρων για τις κινήσεις μας για το refund
Εγω αναρωτιέμαι εσείς πού ακούσατε για τις περιπτώσεις που παρέλαβαν και δεν μας το λέτε. Είναι σε κάποιο άλλο φόρουμ? Η χθές το βράδυ στο τσιπουραδικο στο διπλανό τραπέζι!
Είναι πολύ απλό. Αν για κάθε τι που παράγγειλες αυτούς τους μήνες, έμπαινες εδω μέσα και έλεγες οτι πέρασαν αέρα τα δεματάκια σου, τα ποστ των άλλων που πλήρωσαν θα ήταν σταγόνα στον ωκεανό.
Όπως είπε κι ο προλαλήσαντας με 176€ ας μου έρθει Mi5s και ας το κοστολογήσουν και με τιμές Ελβετίας. Αν και πιστεύω πως για ακόμα μια φορά αέρα θα περάσει (αν το στείλει πρώτα)
Παράθεση από jobous: “@Red21 . Εσύ διάλεξες DHL αν δεν κάνω λάθος ??? Κάποιος που έχει διαλέξει τον κλασσικό τρόπο μετά την Τετάρτη έχει πάρει tracking ?? ” Παράθεση από jobous: “@Red21 . Εσύ διάλεξες DHL αν δεν κάνω λάθος ??? Κάποιος που έχει διαλέξει τον κλασσικό τρόπο μετά την Τετάρτη έχει πάρει tracking ?? ” Εγω χθες. Δεν εχω παρει tracking ακομα. Δεν με ανησυχεί τόσο αυτό, οσο το ότι δεν απαντάει
Τελευταια ενημέρωση απο το μέτωπο Duang. Τελος οι προσφορές. Μονο το 5s 3/32 κρατάει χαμηλά. Επίσης ανέβασε τις τιμές σε όλα σχεδόν τα προϊόντα του. Πχ το mi band 2 το ειχε 22$ χωρις προσφορα και τωρα το εχει 39