Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 103.
-
πολυ καλο το πιτσα
-
4 untracked δεματακια ευτελούς αξίας παραδόθηκαν σήμερα τη 14η μερα στην Καβαλα. Δηλαδή δεν σκαλωσε κανένα στην ΥΕΔ Θεσσαλονίκης που τόσα ακούγονται. Αντίθετα, 3 άλλα συστημένα βρίσκονται ακόμα στο σάκο και περιμένουν να ανοιχτούν απο τις 7 του μηνος. Τα συστημένα δηλαδή μπαίνουν σε διαφορετικούς σάκους και ελέγχονται πιο σχολαστικά??
-
Παράθεση από billfot: “Δεν ειναι μονο το αν θα δωσεις +20 η +48. Ειναι που οοταν βγει απο τελωνειο θα εχεις ξεχασει τι παρειγγελες! Επισης για laptop xiaomi ακομα να βρεθει λυση. Το βγαλε το gear σε πολυ καλη τιμη με κουπονι και παιζει μονο dhl. Xαλι μαυρο. ” Αύριο θα είναι σε προσφορά στο Ali. Και έρχεται και με standar shipping. Αν θέλεις δοκίμασε.
-
Παράθεση από jiohnis: “Σκέφτομαι για αγορά vape mod από aliexpress, έχω βρει ένα καλό μαγαζί αλλά στέλνει με Aliexpress Shipping. Ενώ η τιμή δεν είναι τρομερή (40$), μπορεί να περάσει τελωνείο αν έρθει με τον λάθος τρόπο (DHL, EMS). Έχει τύχει σε κανέναν να του έρθει με courier από aliexpress shipping ? ” Υπάρχει το Ali express standart shipping και το Ali express expedited. Το πρώτο στο 99% των περιπτώσεων είναι singapore post.
-
Καλησπέρα σας. Έχω την china stable 8.1.2.0 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το wifi. Πολλές φορές όταν ξεκλειδώνω το κινητό δεν συνδέεται αυτόματα στο δίκτυο που ήμουν προηγουμένως ούτε μου επιτρέπει να ενεργοποιήσω το wlan απο το quick menu. Το κάνω reboot και το πρόβλημα εξαφανίζεται. Τι μπορεί να φταίει. Πρόβλημα δεύτερο και δευτερεύον: μου στέλνουν μηνύματα στο viber και δεν μου εμφανίζονται στην αρχική οθόνη, παρά μόνο αν τρέχει η εφαρμογή στο background
-
Παράθεση από tasos17: “μπορει καποιος να μου εξηγησει κατι; τα ελτα: ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ15-01-201714:01ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ το singapore post: * 17/01/2017 * Arrival at Destination Post (Country: GR) * 15/01/2017 * Despatched to overseas (Country code: GR) πηρα ενα τηλ σημερα στα ελτα μου λενε δεν μπηκε Ελλαδα. Τι εγινε και εχουν αυτην την διαφορα στην ενημερωση;;; ” Απ' οτι έχω καταλάβει η Singapore Post έχει πέρα από το tracking number του δέματος και το tracking number του σάκου. Φτάνει…
-
Παράθεση από gksuber: “Παράθεση από OMAN: “Παραγγελία 29/12 το Redmi Note 4. Αποστολή 5/1. Άφιξη στην Ελλάδα 8/1 !!!!! Από τότε παραμένει στο σάκο! ” Ακριβως το ιδιο ειχε βγαλει κ σε μενα, αλλα μαλλον ειναι πλασματικο. 20/1 εμφανιστηκε στο κ/δ αεροδρομιου ” Αυτή η παραγγελία παίζει με τα νεύρα μου! Κλείσιμο απο ΚΔ αεροδρομιου 20/1 και από τότε καμία κίνηση. Μια άλλη με cz post έφτασε Ελλάδα σήμερα τα ξημερώματα και ήδη λέει κλείσιμο απο ΚΔ αεροδρομίου. Δεν καταλαβαίνω με ποιά λογική προωθούν τα …
-
Παράθεση από kostas10: “Παράθεση από OMAN: “Έχει απαντηθεί χιλιάδες φορές το ξέρω... Κλείσιμο από κέντρο διαλογής αεροδρομίου σημαίνει πως τη γλίτωσα? ” Εαν δεν σου έγραψε τίποτα για ΥΕΔ η Αγαθα υψηλής αξιας... ναι την γλίτωσες! REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV ” Είχα διαβάσει πως εμείς στη βόρεια Ελλάδα κινδυνεύουμε και απο υεδ Θεσσαλονίκης. Ισχύει?