Έχω 4 δέματα μέσα σε σάκους στο αεροδρόμιο, από 2 ως 12 μέρες. Μέχρι τώρα μέσα σε 1-2 μέρες τα είχα στα χέρια μου. Αντιμετωπίζετε κι εσείς κάτι τέτοιο τις τελευταίες εβδομάδες?
Η προσφορα ισχυει κανονικοτατα. Στις 10 την ανοιξε ο κινεζος και εχουν μεινει τα μισα κοματια. Οποιος προλαβει παιδια. Πηρα το Redmi Note 4 στα 136€ και τα piston 3 10.99€. Δυστυχως τα powerbank τα εχει στη ρωσικη αποθηκη και δεν τα στελνει ελλαδα
Το στελνει με ανταπτορα λογικα οπως ολοι. Το μαγαζι μπορεις να το δεις μπαινοντας στο αλι. Εχει μπανερ δεξια. Λινκ δεν μπορω να στειλω μιας και δεν επιτρεπεται
Αύριο 27/12 στο aliexpress έχει Xiaomi Brand Day. Θα έχει το Redmi Note 4 32gb 135 ευρώ. Είναι μια πολύ καλή τιμή, σωστά? Και 9.99 για το power bank 10000mah και 10.99 για τα Piston 3. 155 το πακέτο. Τι λέτε?
Δεν μπορώ να συγχρονίσω τη συσκευή μου με το MiPcSuite. Όταν γράφει connect device with usb το συνδέω και μου γράφει you need to update your device. Έχω τη MIUI 8.1.2.0 Stable. Κάποια βοήθεια?
Παράθεση από giwrgosalim: “Παράθεση από Uncle Carl: “Αν δε μένεις Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, η dhl χρεώνει άλλα 30$ ως remote area ” Αληθεια τωρα; ημουν ετοιμος να παραγγειλω ρε φιλε...30 ευρω καπελο για να μου το φερουν στην επαρχια; ” Μένω σε μεγάλη επαρχιακή πόλη, πήγα και το παρέλαβα από το κατάστημα της dhl και δεν πλήρωσα τίποτα.
Παράθεση από gvoi: “Ίδια ιστορία με τον top one, μία εβδομάδα μου έλεγαν αύριο στέλνουμε και μετά από μία εβδομάδα ζήτησα ακύρωση και refund αφού μου είπε ο κινέζος "Α δεν έχουμε ! Σε δέκα μέρες!Αν θες έχουμε το χρυσό τώρα". Μετά από συζήτηση με τον @takisfrag είδαμε ότι το refund από Άλι γίνεται σε 15 εργάσιμες περίπου οπότε παραπάνω από την διαθεσιμότητα του τοπ. Άρα είπα να περιμένω κ έστειλα ένα μέιλ με πολλά ωραια μπινελικια... Δύο μέρες μετά έλαβα τρακινγκ DHL. Κ όταν Ρώτησα πως κ έτσι κ π…
Καλημέρα σας. Παρέλαβα χθες το κινητό. Πολύ ομορφο, υπεροχή οθόνη, προς το παρόν η μπαταρία δείχνει πως είναι θηρίο! Εκανα κατευθείαν την αναβάθμιση σε Miui 8, μου άρεσε και αυτό. Υπ όψιν, πρόκειται για το πρωτο μου Xiaomi , και γενικότερα το πρωτο μου android. Ξεκιναω με τις απορίες: Στην αρχή με 2g δεν μπορουσα να πραγματοποίησω κλήση, ενω με 3g όλα καλά. Τώρα το έχω με 3g αλλά κλειστο το data roaming. Αυτό σημαίνει πως είμαι σε 3g δίκτυο αλλά δεν μου τρώει δεδομένα; Ο μετρητης πανω αυτό μου δ…
Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από giwrgosalim: “Και τα 3 μαγαζια παντως μου ειπαν οτι αναλαμβανουν να πληρωσουν αυτοι αν πληρωσω τελωνιο...Αλλα τους εμπιστευεσαι; ” Ο ΤΟΠ μου το έκανε πάντως, πριν ένα μήνα. Για τους άλλους, δεν μπορώ να σου πώ, ίσως κάποιος άλλος που έχει πάρει πρόσφατα; Ξέρει κανείς; ” Από στιγμή σε στιγμή περιμένω τη dhl στο σπίτι μου να μου φέρει το Redmi Pro από τον Τοπ
Ακύρωσα χθες την παραγγελία για το Redmi Pro και το παράγγειλα απο τον Top One με Dhl. 35 ευρω διαφορά αλλά είναι ήδη στο Gatwick! 12 ωρες μετά την πληρωμή!!!