Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 128.

• +1 και απο εμένα. Καλη χρόνια να έχουμε όλοι μας και το νεο έτος να συνεχισει να είναι ακόμα πιο δημιουργικό στην νουμερο 1 κοινότητα παγκοσμίως!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Απλα σε είχα ρωτήσει μια και ο dev είχε πει οτι το firmware ηταν απο αυτήν την εκδοση ή απο την αλλη να βαζαμε αυτήν την miui και μετά απλα μέσω twrp εγκατασταση cm rom+gapps. Βέβαια να σου πω τίποτα απο όλα αυτά δεν εκανα. Απλα το δικο του που προτείνει firmware + ROM. Καπάκι ξεκλειδωμα και μετά παλι απο twrp ξανά Ρομ+gapps+radon και όλα καλά. Οκ,θέματα υπάρχουν αλλά διάφορες μεγάλες απο την 13 δεν έχει.

• Μια χαρά είναι σαν ROM για οτι θα θες να κανεις χωρίς προβλήματα. Απλα η εξέλιξη της cm13 έχει πλέον σταματήσει,όπως και τα συνοδευτικά που προοριζόταν για αυτήν. Λίγο υπομονή να περπατήσει η cm14, αν και βλέπω έχουν στρώσει αρκετά θέματα που είχε.

• @iakoboss7 Καλησπέρα, διαβάζω τις τελευταίες εξελίξεις για την cm14.1 και πιο συγκεκριμένα για το firmware που έδωσε ο dev [ROM][OFFICIAL][7.1][kenzo] CyanogenMod 14.1 - Post #2109 και μου ήρθες αμέσως στο νου σχετικά με το τελευταίο update που έκανες παρμένο απο την 8.11.24 ,είναι το ίδιο που αναφέρει και ο ίδιος. Βέβαια έχω να κοιτάξω για bootloader απο την πρώτη μετάβαση μου σε cm αλλά και μετα την αλλαγή του firmware με το δικό σου δεν είχα θέμα εκτός αυτό που είχα αναφέρει. Δεν έχω κάνει αλ…

• Παράθεση από akkis: “Καλημέρα και από εμένα! Δε είμαι και πολύ ενεργός στο forum, κυρίως στο myphone. Έχω CM13 την τελευταία snapshot και όλα καλά, εκτός από 1-2 πραγματάκια που με χαλάνε όταν συμβαίνουν (σπάνια βέβαια) όπως το αναβόσβησμα της οθόνης (συνεχόμενο) όταν κάποιος με καλεί ή όταν χτυπάει ξυπνητήρι, αλλά το σώζω με πάτημε στο Power button. Έχω ψωνίσει για τη σύζηγο ένα πρόσφατα το οποίο είχε κλασσικά θέμα με FP και κάμερα όταν πρωτοέβαλα CM13, αλλά με τον Radon, έστρωσε. Βέβαια για κά…

• Παράθεση από iakoboss7: “ευχαριστω για τα καλα σου λογια, αυτο λογικα εγινε διοτι αναβαθμιστηκε το αρχειο που εχει να κανει με το fingerprint sensor αλλα και με την σιμ (πχ το modem) οποτε κολλησε/μπερδευτικε, δεν αναβαθμιζονται αναγκαστικα ολα τα αρχεια σε καθε εκδοση που βγαζω (η βγαζει η xiaomi γιατι απο εκει τα παιρνω). οταν περασω και εγω σε cm14.1 θα φτιαχνω για αυτην τοτε προς το παρον ειναι πολυ νωρις... θα περιμενω να ξεκινησουν οι nightly's και αφου δω οτι δεν εχουν προβληματα (δηλαδη …

• Παράθεση από iakoboss7: “να και κατι που δεν ηξερα για το αρχειο μου... [ROM][OFFICIAL][kenzo][6.0.1] CyanogenMod 13.0 - Post #3849 "You might not be aware of this but that modem now supports 4g+3g instead of 4g+2g. I dont think this discovery/news has propagated yet. Been looking for a long time and been trying to hack my modems to get this working. The only one i have found that enables this. Was about to buy a new phone as 2g is being phased out making my second sim useless which i need." ανα…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Θεϊκός! Για αλλη μια συγχαρητήρια για τις οδηγίες! Σίγουρα μας γλυτωνεις απο καρδιακά επεισόδια

• Παράθεση από geoanto555: “developer να ναι .... και ότι να ναι.. ” Καλα νέα αυτά! Αν το γνώριζα αυτό λιγες ώρες θα γλυτωνα ωρα και 2 απο τα 3 φλασαρισματα που εκανα σημερα,αν και τα'παμε χθες,αλλά που εγώ. Τουλάχιστον εκανα εξάσκηση!

• Δεν έχω ξαναδουλέψει global και δεν θυμάμαι τι έχει ειπωθεί για αυτό, αρα δικαιολόγησε με. Τουλάχιστον έβαλα Ισπανία. Τελικά η global dev είχε την Ελληνική τοποθεσία!

• Πηγα απο China dev σε global stable μέσω miflash κανονικα,συνεχεια στην global dev. Μια ερώτηση, αφού όταν ζητα τοποθεσία και δεν έχει Ελλάδα πια είναι μετα η καλύτερη επιλογή?

• Με τον οδηγό γρήγορα και χωρίς πολλά πολλά αλλαξα την μονταρισμενη Ρομ που είχε όταν το έλαβα. Δοκιμασία στην αρχή global stable αλλά δυστυχώς δεν έκανε το ξεκλειδωμα,αυτό έγινε για ενημερωτικους λόγους και μονο. Πέρασα την China dev για να γίνει αυτό. Αφού ξεκλειδώσει μετα για την global stable με fastboot και μετα την global dev μέσω update?