Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 128.

• Μπορεις αν θες να περάσεις ξανά το twrp recovery μέσω flashify.Αφού κατεβάσεις το twrp σε αρχείο img . Δες το βήμα 3 απο εδώ για την εισαγωγή Redmi 3: Flash την Ελληνική ROM με το Flashify

• Παράθεση από hellmore: “Αν δεν δουλέψει θα αντικαταστήσω το modem όπως έκανα με το redmi 2. ” @hellmore καλημέρα,διότι έχω 3-4 μέρες που διαβάζω όπου βρω όλα τα σχετικα περί μπάντες, μπορείς να μου πεις πως γίνεται αυτό που λες,ή άν υπάρχει και που το αρχείο. Σίγουρα ίσως και να παίζει κάτι σαν τι Rn2 ,αλλά μέχρι τώρα δεν είδα κάτι ενθαρρυντικό, ίσως γιατί οι international version επαιξαν τώρα ενώ στο RN3pro η αντίστοιχη (Kate) σαν ROM υπάρχει αλλά και απο εκεί ακόμα τίποτα. Αν υπάρχει τρόπος να…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Έξοχη δουλειά!! Μια και περιμένω σύντομα το επόμενο θα εφαρμοστεί ο οδηγός σου για την εγκατάσταση της Ελληνικής.

• Αυτό το θέμα με την 800αρα έχει πολύφορεθει τελευταία.. για διάφορες συσκευές και κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι κυρίως software. Την είχα δει και γω αλλά επέλεξα απο το ίδιο καταστημα την version που υπάρχει αλλά κυρίως ήθελα χρώμα γκρί για το Pro.

• xiaomi redmi note 3pro

filosofos77 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “@filosofos77 θυμάσαι από που το βλέπουμε; ” Γιωργο κατέβασε το Aida64. Εκεί δείχνει τα παντα.Δες και πες μου. Να μπεις στο device της εφαρμογής Screenshot_20160827_111635.png

• Μην κόλλας σε λεπτομέριες,ακόλουθα της οδηγίες όπως περιγράφονται με twrp και την Ελληνική ROM. Αφού βάλεις την ROM ειτε στον χώρο του τηλεφώνου ειτε σε SD ειτε σε otg και γίνει η εγκατάσταση μετα θα υπάρχει και το recovery στη συσκευή σού... Δούλεψε κατα γράμμα, τώρα είναι "τα εύκολα".

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Ολα γίνονται...Αρκεί τι όρεξη έχεις και πιο τρόπο θες να επιλέξεις για να δουλέψεις...

• Κάποιες Ερωτήσεις

filosofos77 - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

@geobas σύμφωνα με όσα διάβασα στο πρώτο σου μήνυμα, τρία πραγματα δεν μου κολλούσαν σωστα ,για το redmi 3s ,android 5 δεν υπάρχει, μονο 6! Το οτι έχει play store αλλά και ελληνικά? Να σταθώ στο πρώτο, μήπως έχει το ido και όχι το land? Είναι σημαντικό μη παει να περάσει άλλη Ρομ για αλλη συσκευή και μετα τρέχει.

• Παράθεση από geoanto555: “@filosofos77 ποια ρομ κατάφερες να φλασάρεις με miflash??? ” Και στα δύο είχα περάσει την 6.8.5 dev με miflash.

• Καλημερα,για να ξεκαθαρισουμε την ύπαρξη των δύο μοντέλων "s",και τα δύο είναι τα ίδια που το μόνο που αλλάζει είναι είναι ή μνήμη ram και ο χώρος αποθήκευσης . Ναι την 800αρα συχνότητα δεν την υποστηρίζει,για 4g της wind για επαρχία.Οπως και να'χει εγώ ακόμα στο δικό μου,RN3,με cosmote για λόγους οικονομίας παίζω σταθερά 3g. Όσο για rom,ακομα και κάποιος θέλει να παραμείνει σε official καλό είναι να περάσει την rom ξανά μέσω miflash,γιατι κανεις δεν ξέρει τι έχουν κάνει από το κατάστημα μέχρι ν…

• Παράθεση από Nikos G.: “Τελικά ακύρωσα την παραγγελία απο το gearbest γιατί είχαμε προβλήματα επικοινωνίας, ας πούμε... τελικά λέω να παραγγείλω απο το βικμαλ, στις επιλογές για Multilanguage η original rom (chinese/english) τι να ζητήσω; Η multi που δίνουν αυτοί είναι καλή ρομ; με ΟΤΑ; Αν ναι, να παραγγείλω την μουλτι και να μην παιδευομαι/αγχωνομαι για ξεκλειδωμα και μπρικ; τι προτείνετε; Ευχαριστώ! ” Η multi είναι που σημαίνει unofficial όχι update και τι κουσουρια θα έχει σαν rom. Σε καμιά π…

• Παράθεση από geoanto555: “Και να ξέχασες να βάλεις την ρομ στον αποθηκευτικό χώρο υπάρχει λύση. Μπορείς να την βάλεις την ώρα που είσαι στο twrp αν το συνδέσεις με τον υπολογιστή.... Αρκεί να μην το βλέπει σαν google adb.. ” Έχεις δίκιο!! ,πιο παλιά σε άλλο Xiaomi,αν δεν κάνω λάθος ένα φάκελο έβλεπα στο pc μου με ονομασία "0".

• Καλημερα!Και αυτό που ειπες αλλά για να μην μπλεξουμε με εντολές(δεν τα πάω καλά) μία καλή λύση είναι και το OTG,αυτο κάνω μόλις τώρα! Έβαλα recovery αλλά rom όχι! Έτσι έχω καλώδιο και πέρασα την rom σε ένα USB και έγινε ή δουλειά μου. Απλα για να το δει πρέπει να γίνει restart σε recovery ξανά. IMG_20160811_083104.jpgIMG_20160811_083136.jpg

• Οκ,συνεχισε με ξεκλειδωμα, αν χρειαστεί να γίνει ξανα,κανε ένα έλεγχο πρώτα και μετά όλα τα υπόλοιπα μέχρι την ελληνική. Απλα δες πάλι τι έγραψα,την δεύτερη φορά του install. Ίσως και να είναι τυχαίο γεγονός.

• Στο 32αρι που ετοιμασα το απόγευμα αλλά με την stable Ελληνική είχα το ίδιο φαινόμενο,εκλεισε κατά την εγκατάσταση. Με παρατεταμένο πάτημα το power button, άνοιξε μετά από ώρα αλλά το install rom,δ εν είχε γίνει σωστά. Συνέχεια σφάλμα κατά την είσοδο του play store,ο που το έκλεισα και ξαναμπηκα με + volume & power στο αρχικό μενού,εκει επιλογή recovery όπου μπήκε. Ξανά install,απλα δεν το άφησα να κλείσει ή οθονη όση ώρα έκανε αυτήν την διαδικασία. Μετά όλα κύλησαν ομαλά. Για δες το λίγο έτσι ξ…

• Το ίδιο και μένα, αλλά για άμεση πρόσβαση μπες από Αναβάθμιση>στις 3 τελιτσες πάνω δεξιά>Επανεκκίνηση σε λειτουργία Recovery.

• @NasDriver έτσι ακριβώς είναι! Τέλος πάντων,ειχα σκοπό να ξαναεκανα την διαδικασία,περισσοτερο για να μαζεψω πληροφορίες που χρειάζονται για να ξέρουν και οι επόμενοι αλλά ιδή έχει γίνει ξεκλειδωμα.Αυριο του περναω και τα υπόλοιπα και μετά ένα έλεγχό και τέρμα.

• Παιδια αφήστε το,για την ώρα αν δεν ξέρω κάτι απλά δεν το πείραζω. Θα τελειώσω το ένα που άρχισα με το καλό,το απλό το θέλουνε σήμερα να το πάρουν ως έχει . Κρίμα γιατι δεν βλέπω να την βγάζει καθαρή το κινητακι .„“