Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 128.
-
Παράθεση από dtsilog: “@filosofos77 από τις αρχικές φωτό φαίνεται ότι σου έστειλαν και τα δύο με official stable. Να ρωτήσω από που τα πήρες κι αν επιτρέπεται πόσο; Από τη στιγμή που έχουν-είχαν official stable θα μπορούσες αφού λάβεις την επιβεβαίωση ξεκλειδώματος από xiaomi, να κάνεις μια δοκιμή ξεκλειδώματος και με αυτές μήπως δουλέψει, βέβαια από άποψη σιγουριάς, να έχεις 100% αποτέλεσμα, πολύ σωστά έβαλες official dev. Με την ονομασία που είπες δεν το κατάλαβα, μήπως δεν κατέβασες το αρχείο…
-
Τελικα μετα απο το να φτασω στο αμην καταφερα να το φλασαρω με την τελευταια officia dev china. Πρωτα να παρουσιασω φωτος απο τις συσκευες. IMG_20160809_081417.jpg IMG_20160809_081428.jpg IMG_20160809_082313.jpg IMG_20160809_082422.jpg image.png Αριστερά το 32αρι και δεξια το 16αρι.Οι δυο τελευταιες ειναι για μια επιλογη που ειδα στο μενου που μου εκανε εντύπωση ενω στον έλεγχο ειναι κανονικα κλειδωμενα. Να τα παρω απο αρχη,χθες βραδυ εψαξα να βρω πληροφορίες σχετικα με το προβλημα.Λιγα πραγματα…
-
Παιδια τις απαιτήσεις που θα δώσω είναι από όσα θυμάμαι,μια και είμαι εκτός σπιτιού και pc. Παράθεση από NasDriver: “Έλεγξε πάλι τους drivers, μήπως δεν είχαν μπει σωστά ” Για θέμα driver's πιστεύω,χωρις να το δενω,οτι είμαι οκ,μια και το αναγνώρισε κανονικά σε όλες τις φάσεις,ανοιχτο - fastboot - download mode. Αυτό γιατί πριν 3 μήνες έφτιαξα ένα Ido φίλης και πριν 1μισο μήνα δύο kenzo. Θα το τσεκαρω πάλι το πρωί. Παράθεση από dtsilog: “Αν δεν κάνω λάθος, από τη στιγμή που η συσκευή είναι κλειδ…
-
Μιλαμε πάντα για το Land,το ξεκαθαρίζω. έχω ένα απλό και ένα pro. NasDriver όπως καί τα αλλά παιδιά εδώ που βοηθάνε τόσο κόσμο δεν είναι λόγος να απολογηστε. Δες πριν τι έχω κάνει έως τώρα. Αν είναι κάτι από αυτά που προσπάθησα λάθος μου λες . Δεν έχω κάνει όμως μέσω edl mode,ειδα το είχες προτείνει σε ένα παιδί λίγες μέρες πριν όπου και ανέφερε ότι το έφτιαξε,αλλα τι .Να το επαναφέρει η να το φλασαρει,δεν το αναφέρει αυτό.
-
Οκ Γιωργο το επανέφερα δύο λεπτά και άνοιξε κανονικά,παλι καλά. Λοιπόν να τα πάρω από αρχή..γιατί σε λίγο πάω γιά δουλειά,ετσι αύριο. Το μεσημέρι που δοκιμασω για εγκατάσταση rom dev δεν ξεκίναγε με το miflash και το κινητό fastboot. Κατέβασα το αρχείο 3 φορές και μπήκε στο c δίσκο ως land. (Δεν είναι ή πρώτη φορά,το έχω κάνει και σε Ido καί σέ kenzo,που εχω το ίδιο τρόπο) Έτσι αφού δεν,ειπα μπας και μόνο να παίξει σε download mode, όπου δουλειά τον οδηγό όπως παρουσιάζεται στο Ido. Αφού όλα ητα…
-
Παράθεση από NasDriver: “Φτιάξε έναν φάκελο στον C με το όνομα "land", ώστε να γίνει C:\land\ και κάνε εκεί extract την fastboot rom ” Αυτο το είχα κάνει από την αρχή αλλά δεν... Παράθεση από dtsilog: “@NasDriver αν είναι κλειδωμένο, μόνο σε download mode δε μπορει να χρησιμοποιήσει το miflash; ” Αυτο που βρήκα στο official website, είναι ότι σαν πρώτη φορά γίνεται σε download mode.
-
Παράθεση από NasDriver: “Ακολουθείς αυτά για Redmi 3S (Land): 1. Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon), για να βάλεις official china developer 2. Οδηγός για Ξεκλείδωμα του Bootloader, για να ξεκλειδώσεις 3. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά), για να περάσεις την ελληνική σαν οδηγίες αλλά με αυτά τα αρχεία α) Redmi 3S/3X (land)------------------------------------------------------->twrp3.0.2-0_by_mic_land β) Xiaomi RedMi 3S (Land), Ελληνικ…
-
Ναι τα land έχω πάρει. Απλα δεν βλέπω κάποιον οδηγό και για αυτό ρωτησα σαν βάση πως θα κινηθω. Βέβαια είχα πεί το pc μου το έχω έτοιμο μία και έχω φτιάξει και άλλα με κλειδωμένο bootloader. Ξέρεις κάτι,α ν δεν είχε play ίσως να το αφηνα και συνέχιζα με τα βήματα για την ελληνική και twrp,αλλα τώρα το ξανασκεφτομαι και ειναι καλύτερα όπως ειπες από αρχη. Το twrp ειπες είναι μέσα στην Ελληνική ρομ?
-
Παράθεση από NasDriver: “@filosofos77, Καλημέρα Για να μην γίνει κανένα μπέρδεμα, πήρες ένα Redmi 3 και ένα Redmi 3 Pro ? Αν ναι, είναι ακριβώς τα ίδια και με την ίδια ρομ και TWRP. Αφού σου έβγαλε αναβάθμιση είναι σίγουρα official Ακριβώς επειδή είδες play store, είναι και ο λόγος που λέμε πρώτα μία fastboot rom να ξέρεις ότι έχει γίνει μία καθαρή εγκατάσταση και έχουν φύγει όλα τα πειράγματα ακόμα και στις official, αλλά εσύ αποφασίζεις ” 1000 συγνώμη που έγραψα εδώ ,τώρα το κατάλαβα. Ήταν ανα…
-
Καλημερα,τελικα έφτασαν οι δυο συσκευές που είχα κάνει αγορά για συναδέλφους. Ένα απλό και ένα pro. Βέβαια πιο πριν έχουν φτιάξει λογαριασμούς και υπάρχει έγκριση για ξεκλειδωμα. Λοιπόν ανοίγοντας για αρχή το ένα βλέπω περασμένο το play store. Νομίζω ή official δεν έχει,η έκδοση που αναφέρει είναι stable 7.3.10.0(MALCNDE). Σε σύνδεση στο ίντερνετ WiFi έβγαλε update v7.5.1.0. όπου και την κάνω. Εκ πρώτης όψεως δοκιμαζω να δω το bootloader αν είναι κλειδωμένος. Αν είναι όλα σωστά λέω να δοκιμασω ω…
-
Παράθεση από lallasgr: “Λογικά θα πρέπει να ισχύει αλλά είναι πολύ καινούρια η συσκευή και δεν το ξέρουμε 100%!! Με το καλό όταν παραλάβεις το βλέπουμε!! ” Με ειχαν φάει καιρό για να τους πάρω ένα Xiaomi,απλα περίμενα να δω από εσάς rom μία που τα ελληνικά είναι αυτό που προέχει σε αυτούς. Άρα είμαι ο πρώτος!! Οκ,θα περιμένω κάνα 20ημερο μέχρι να έρθει,ετοιμαζω να τους φτιαξω τους λογαριασμούς για το ξεκλειδωμα και τα υπόλοιπα όταν έρθουν. Ελπίζω έως τότε να υπάρχουν εξελίξεις. Ευχαριστώ πολύ!!
-
Καλησπερα,θα ήθελα να ρωτησω,αν ο παραπάνω οδηγός αφορά και την έκδοση "s" (land). Μόλις έκανα αγορά δύο συσκευές "s" για δύο φίλους και ενώ πλέον υπάρχει διαθέσιμη ελληνική rom δεν έχω δεί κάποιον οδηγό στην σχετική ενότητα της συσκευής. Συγνώμη αναφέρομαι εδώ αλλά πιστεύω ότι μήπως ταιριάζουν τα δύο μοντέλα καί ο οδηγός παραμένει ίδιος. Ή παραγγελία έγινε με official dev rom.