Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-128 από 128.
-
Καλα το recoveryτο αφήνω για το τέλος μια καί πρωταρχικό λόγω είναι ή επαναφορά της συσκευής. Απλά γιατί Χθές μπαλευα 3ωρες για αλλαγή είτε rom από recovery είτε update, τέλος όπως ειπες για την εισαγωγή του custom recovery αλλά δεν.... Είχα βάλει την global stable με miflash tool καί ότι και αν έκανα είχα σφάλμα μετά,έτσι πάλι από αρχή μέχρι . . . αντίο προς ώρας. Και να φανταστείς εκτός το δικό μου έχω στήσει αλλά 3 φίλων χωρίς το παραμικρό κιχ. any,να μην κουραζω θα δοκίμασω το απόγευμα τον ο…
-
Καλημερα,διότι μού έχει συμβεί σε μένα "να το παρώ στο χέρι" ,στην ουσία χθες μετά από διακοπή πάγωμα στην διάρκεια της εγκατάστασης rom μέσω fastboot ,αρα υπάρχει γιατρειά με το τρόπο αυτό? Θα το δουλεψω το απόγευμα λόγο δουλειάς τώρα. - Υπάρχει μέσω του προγράμματος αυτού αρχείο για εγκατάσταση custom recovery,αν το χρειάστηκαν μετά;
-
πολυ καλή δουλειά στην νέα rom και κυρίως διορθώσεις στο θέμα καιρού, αυτόματα εύρεση θέσης με την έναρξη της συσκευής στο note 2. Καλά Χριστουγέννα!
-
Πραγματικά ή ομάδα με τόση καλή δουλειά που προσφέρει μόνο ή υποστήριξη μας σε αυτή τη διάκριση είναι το λιγότερο που μπορούμε να δώσουμε. + και από εμένα!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε και να φιλοξενίσουμε την δουλειά σου στην κοινότητά μας. :thumbsup:” Ωραία τότε, θα κάτσω να ασχοληθω και με τα νέα στοιχεία που μου έδωσες όπου και αν καταλήξω θα απευθύνθω σε σας. Πες μου κάτι τελευταίο, μια και νέος στο forum, που η με ποιο τρόπο θα επικοινωνήσω,είτε με post είτε προσωπικά κάπου αν θα χρειαστώ βοήθεια είτε να παρουσιάσω rom για την εν λόγω συσκευή που διαθέτω. Ευχαριστώ για την υποστήριξη!:-)
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Τα repository για τις Ελληνικές μεταφράσεις έγιναν προσωρινά Private και για αυτό δεν τα βλέπετε. Αυτό έγινε διότι τραβάνε αυθαίρετα διάφορα κινεζομάγαζα κατά το πλείστον για να φτιάξουν δικές τους ROMs και όχι μόνο. Υπάρχει λύση όμως, και όποιος Developer χρειάζεται Access ας μας δώσει το Username του στο GitHub και θα του δώσω Access ως Contributor. ;)” Καλησπερα, τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσο καιρό δεν μπορουσα να το βρω πουθενά. Ασχολούμαι εδώ και καιρό με το Coolpad F2…