Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.

• ηχογραφηση - βιντεο

Mikrokabouro - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

αν καποιος θελει να βοηθησει αλλα δεν καταλαβαινει τι εννοω (συμβαινει συχνα, φταιω εγω ) δινω δυο βιντεο ωστε να γινει πιο κατανοητο κ να ακουσει πως παραμορφωνεται ο ηχος. μονο σε συναυλιες μου συμβαινει ανεξαρτητα απο ενταση, αποσταση, χωρο. δεν καταλαβαινω γτ αυτο ειναι σε εξωτερικο χωρο https://vid.me/SnS6 αυτο ειναι σε εσωτερικο χωρο https://vid.me/KpnI

• ηχογραφηση - βιντεο

Μήνυμα

αυτο το προβλημα το εχω αντιμετωπισει με οποιαδηποτε rom απο την πρωτη μερα που πηρα το κινητο. οταν ειμαι σε συναυλια, κλειστο ή ανοιχτο χωρο, οταν τραβαω ενα βιντεο μετα οταν παω να το δω ο ηχος ειναι παραμορφωμενος, εντελως. δεν ακουγεται τιποτα, μονο παραμορφωση. ξερει κανενας τι μπορει να ευθυνεται? στο κινητο εχω μονο την θηκη σιλικονης τιποτα αλλο.

• η αληθεια ειναι οτι διαβασα πολλους οδηγους κ μπερδευτηκα περυσι που πηρα το δικο μου ηταν πιο απλα τα πραγματα, εκανα κατευθειαν flash την ελληνικη κ τελος ευχαριστω για τις απαντησεις, τον χρονο σου κ σορι αν εκανα ηλιθιες ερωτησεις. ελπιζω να μην σε χρειαστω για κατι αλλο

• εδω Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) λες οχι global dev οποτε κατεβαζω να του περασω την Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot File Download . φανταζομαι αυτη θα εχει αγγλικα ε? μολις του περασω την rom αυτη (China Dev) θα εχει twrp σωστα? επειδη ηδη εχω περασει στον εσωτερικο χωρο του κινητου την ελληνικη stable οποτε μετα μου ειναι πολυ ευκολο να του πω τα βηματα που πρεπει να ακολουθησει ωστε να κανει εγκατασταση μεσω twrp. ή …

• Παράθεση από lallasgr: “@Mikrokabouro Βήμα 1: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Επιλέγεις και περνάς global dev ή china dev και θα κλειδώσει πάλι ο bootloader όπως πρέπει Βήμα 2: Αίτηση για ξεκλείδωμα Bootloader Βήμα 3: Ξεκλειδώνεις νόμινα τον Bootloader Βήμα 4: Περνάς την Ελληνική χωρίς φόβο! ” το Redmi Note 3 Pro ειναι το "Redmi Note 3 Qualcomm" σωστα? η αιτηση αργει να εγκριθει? μπορει να παρει κ μερες δλδ? μπορω να ξεκινησω να την περασω πριν εγκριθει? επε…

• Παράθεση από demakhs: “Αλλαγή από multi θα χρειαστεί ο φίλος αφού το πήρε από το gearbest... ” το πηρα στα χερια μου, εχει την MIUI Global 7.4 | Stable 7.4.18.0 (LHOMIDD) κ ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader. πρεπει να τον κλειδωσω πριν περασω την stable (xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.2.5.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other) ή την περναω κανονικα? ειδα εναν οδηγο που με τρομαξε λιγο κ ρωταω για να μην μπρικαριστει το κινητο

• ευχαριστω παιδια! τους εχω ψαξει τους οδηγους, θα τους κοιταξω πιο αναλυτικα οταν ερθει το κινητο απλα ειπα μηπως καποιος πει κατι που πολυ βασικο που μπορει να μου ξεφυγει

• παρηγγειλα για εναν φιλο μου το Redmi Note 3 Pro 32gb XIAOMI Redmi Note 3 Pro 32GB ROM 4G Phablet-181.79 and Free Shipping| GearBest.com και επειδη δεν ασχολειται πολυ με κινητα, rom κλπ λεω να του βαλω μια stable και να τον αφησω ετσι, τουλαχιστον για καποιους μηνες μεχρι να το συνηθισει γιατι ειναι και το πρωτο του Xiaomi, γενικα το πρωτο του "καλο" κινητο. η τελευταια stable ειναι καλη? εχετε να μου προτεινετε καποια που πιστευετε οτι θα του βγαλει οσο το δυνατον λιγοτερα θεματα? επισης, με τ…

• σε redmi 2 2gb εχω να αναφερω οτι η εγκατασταση γινεται χωρις κανενα προβλημα. η διαχειριση της ram ειναι πολυ καλυτερη, η θερμοκρασια ειναι λιγο καλυτερη απο την προηγουμενη rom που εκαιγε το κινητο ειδικα με δεδομενα ανοιχτα ενω διορθωθηκε και το θεμα με το εικονιδιο της μπαταριας οταν φορτιζοταν πληρως. αυτο που παραμενει σαν θεμα ειναι η μπαταρια, ξεφορτιζει απιστευτα γρηγορα σε σχεση με τις τελευταιες rom του V7. αυτα απο εμενα, ευχαριστω τα παιδια για την δουλεια τους

• μετα απο 3 μερες χρησης της τελευταιας ROM στο Redmi 2 2gb εχω να πω οτι: με ανοιχτα δεδομενα ή αν παιξεις καποιο παιχνιδι (ελαφρυ) το κινητο παιρνει φωτια, στο CPU-Z μου εδειχνε θερμοκρασιες 68-72 βαθμους. η μπαταρια φευγει πολυ γρηγορα. μολις το φορτιζεις 100% η ενδειξη οτι φορτιστηκε παραμενει ακομα κι αν βγαλεις τον φορτιστη κ πεσει απο 100%. φευγει μονο αν ξαναβαλεις κ ξαναβγαλεις τον φορτιστη. οταν ειμαι στην οθονη εναρξης εχω τις εφαρμογες σε φακελους. οταν επιλεγω φακελο για να διαλεξω ε…

• σε redmi 2 td την έκανα εγκατάσταση, πέρασε μια χαρά αλλά έχω δύο θέματα. Ένα η θερμοκρασία. Καίγεται το κινητό. Δύο η μπαταρία, πέφτει πολύ γρήγορα αν κ την έχω μόνο μια μέρα οπότε περιμένω μήπως αλλάξει. Τρίτο είναι ότι δεν φεύγει η ειδοποίηση πως φορτισε πλήρως. μένει εκεί μόνιμα. αν κάνω επανεκκίνηση το κινητό μόνο θα φύγει. τι μπορώ να κάνω; με νευριαζει που είναι εκεί 11f0ac5815798ab83d8309592967a164.jpg Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• αναβαθμιση σε MIUI V8

Μήνυμα

την περασα κανονικα. ευχαριστω!

• αναβαθμιση σε MIUI V8

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Η μετάβαση στην MIUI 8 γίνεται με απλό factory reset, οπότε φρόντισε να πάρεις αντίγραφα πρώτα από την συσκευή σου ” τα backup τα κανω παντα για σιγουρια πριν απο καθε αναβαθμιση για να μην παει κατι στραβα αρα αν καταλαβα καλα εκει που παταω Wipe στο πρωτο μενου μετα χωρις να πατησω advanced wipe κανω κατευθειαν swipe to factory reset ε?

• αναβαθμιση σε MIUI V8

Μήνυμα

εχω το Redmi 2 - 2gb με περασμενη την ελληνικη Dev 6.5.19. θελω να κανω αναβαθμιση στο MIUI V8, την τελευταια ROM. θεωρω οτι ειναι καλυτερο να το κανω με clean install. στα βηματα αυτου του οδηγου Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω TWRP & Mi Recovery) δεν λεει ποια να επιλεξω στο TWRP αλλα μονο Dalvik-Cache. αν δεν εχει κανενα απολυτως ρολο το clean install οκ να μην το κανω. αλλα αν ειναι "προτιμοτερο" τοτε τι αλλα Wipe να επιλεξω να κανει? ευχαριστω κ συνεχιστε τη…

• στο redmi 2/2gb κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. η διαχείριση της ram μου φαίνεται καλύτερη από ποτέ. η μπαταρία έτσι κι έτσι. για όποιον ασχολείται με αυτά η προηγούμενη rom που είχα (4.4) είχε 22709 στο antutu, με αυτή πέτυχα το υψηλότερο μέχρι τώρα

• σε redmi 2/2gb εγκατασταθηκε μια χαρα χωρις προβλημα και ειναι η πρωτη lollipop rom που βαζω, μπαταρια/ram δεν μπορω να κρινω ακομα γτ το εχω λιγες ωρες, θα γραψω κατι σε 1-2 μερες μολις το χρησιμοποιησω αρκετα. για τον βοηθο αφης εχω μια ερωτηση. υπαρχει ρυθμιση που να τον κρατατει ανοιχτο? πχ ειμαι μεσα σε μια εφαρμογη και για να βγω πρεπει να πατησω 2 φορες το "πισω" αλλα μολις το πατας μια φορα κλεινει και θελει παλι πατημα να ανοιξει. ξερω δεν ειναι και το προβλημα ή ο κοπος του αιωνα αλλα …

• lollipop?

Μήνυμα

εχω την 6.3.24 τωρα να περασω την 6.4.7/8 μεσω twrp οπως εκανα τις προηγουμενες ή ειναι καλυτερο/προτιμοτερο να κανω clean install?

• lollipop?

Μήνυμα

το ειδα περιμενω οταν βγουν να κανω δοκιμες

• στο Redmi 2 2gb περασα την rom που εδωσε ο @MIUI_ART (ευχαριστουμε! ), δεν εχω δει καποιο προβλημα μεχρι τωρα. γενικα απο την 6.3.3 κ μετα μια χαρα τις βλεπω. διορθωθηκε με αυτη τη rom κ το θεμα που ειχα σε 1-2 παλιοτερες που δεν μου αναγνωριζε την συσκευη το mi pc suite, τωρα το βλεπει κανονικα. μια απορια μονο, παρατηρησα οτι στο μοντελο μου εχει αλλαξει την ονομασια, οχι απο αυτη τη Rom αλλα απο παλιοτερα. ξερει κανεις τι ειναι/σημαινει? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/11628/

• επειδη εχω κανει ερωτηση δυο φορες ( lollipop? ) κ δεν εχω παρει απαντηση, ξερω off topic, αλλα εχω πραγματικη απορια, το Redmi 2_td (2gb ram) θα παρει ποτε lollipop/Marshmallow/κατι αλλο ή θα μεινει μονιμα στο kit kat? γνωριζει κανενας?