Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 114.
-
καλημερα σε ολους. εχθες βραδυ περασα σε rn2 την aroma 7.9.21. ολα καλα διχως κανενα bootloop και δειχνει ακομα πιο σταθερη. ευχαριστουμε.
-
Παράθεση από NasDriver: “Δυστυχώς δεν θα το γλιτώσεις, το θέμα είναι αν θα το κάνεις τώρα που είναι ακόμα αρχή για την MIUI 9 ή αργότερα που θα έχουν σταθεροποιηθεί περισσότερο...γνώμη μου, καλύτερα αργότερα =============== Σεπ 19th 2017, 1:42pm =============== Για split screen θέλει και android 7. ” ναι μωρε πιστευω καλυτερα αργοτερα,δεν πειραζει. παω παλι στην 7.9.7
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από proskopos: “καλημερα και με την 7.9.16fixed παλι bootloop σε rn2 εκανα cache τα παντα και συνεχεια σε bootloop ” Μήπως να κάνεις ένα factory reset πρώτα ?Επίσης, ποιο TWRP έχεις τώρα ? ” το θεμα ειναι οτι δεν γινετε να κανουμε συνεχεια διαγραφη απο την αρχη ολα. εχει και μια διαδικασια να περασουμε μετα ολα τα προγραμματα απο την αρχη. εχω την twrp 3.1.1.0 geoanto555
-
καλημερα και με την 7.9.16fixed παλι bootloop σε rn2 εκανα cache τα παντα και συνεχεια σε bootloop
-
και εδω τα ιδια σε rn2 οτι και να εκανα bootloop. ξαναπερασα 7.9.7
-
η rom για redmi note2 διορθωθηκε?
-
την εχω βαλει τουλαχιστον 10 φορες και συνεχεια bootloop. τσεκαρα και bootloader και ολα οκ. μου φαινεται θα βαλουμε την προηγουμενη παλι
-
εμενα σε redmi note 2 συνεχεια bootloop με arwma εχω κανει 10 φορες wipe cache-dalvick και τιποτα πως κοιταμε εαν κλειδωσει ο bootloader?
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από proskopos: “καλημερα και καλη εβδομαδα για redmi note 2 εχει δυο download link και το ενα εχει το ονομα kate τι σημαινει? επισης εγω που ειμαι σε stable 8.5.2.0 για nα βαλω αυτες μπαινω σε revovery και κανω full erase? ” το ενα ειναι ή αρωμα xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_V9_arΩma_7.9.7.zip και το αλλο η xtrv ...θελει factory reset για να μπει η developer ” ποιες επιλογες τικαρω για factory reset στο recovery??
-
καλημερα και καλη εβδομαδα για redmi note 2 εχει δυο download link και το ενα εχει το ονομα kate τι σημαινει? επισης εγω που ειμαι σε stable 8.5.2.0 για nα βαλω αυτες μπαινω σε revovery και κανω full erase?
-
καλημερα,εγω ειμαι σε stable 8.5.2.0 redmi note 2 θα πρεπει να φυγω απο stable για να μου περαστει με ΟΤΑ UPDATE? kai κατι τελευταιο...σε redmi note 2 θα μεινει σε android 5??
-
kaλησπερα σε ολους/ ξερουμε ποτε θα ειναι ετοιμη η stable για redmi note 2? γιατι βλεπω οι ξενες εχουν κυκλοφορησει καιρο τωρα. ευχαριστω
-
πριν λιγες ωρες την εβαλα σε redmi note 2 πολυ καλη δουλεια..μπραβο στα παιδια επισης πολυ ομορφη η καινουργια miui8 και γρηγορη
-
καλησπερα στην ομαδα ξερουμε τιποτα για stable miui 8 για redmi note 2??? ευχαριστω
-
kaλημερα και καλη εβδομαδα. ξερουμε ποτε θα εχουμε miui 8 stable για redmi note 2?
-
ευχαριστουμε τα παιδια για την ωραια και σωστη δουλεια που κανουν στις rom
-
καλησπερα στην παρεα....μηπως ξερετε ποτε θα εχουμε miui 8 σε stable??για redmi note 2?
-
yeso521.com/xiaomi-mi5-32gb-black.html καλη τυχη σε ολους
-
παιδια τι θα γινει με την 7.3.2?? για redminote2 εχουμε κανενα νεο????
-
παιδια γιατι δεν βγαζετε μια ανακοινωση στην πρωτη σελιδα για το πια rom εχει προβλημα και μπαινουν ολη να την κατεβασουν.