Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 114.
-
ευχαριστουμε πολυ
-
Παράθεση από caeser: “κατ'άλλα αγοράζω πολύπριζα... να δω που θα τα βάζω σε λίγο ” xaxaxaxa,μαζεψε τα να τα δεσουμε ολα μαζι να αποδρασουμε απο την φυλακη απο τα χρεη
-
εκανα ηδη μια μικρη δωρεα πριν κατι μερες στην πρωτη σελιδα που ανΑγραφει την τρεχουσα ΡΟΜ και απο κατω εχει το paypal. ayto για το VIP δεν ξερω που βρισκεται. με το ρευμα που ηρθε να πληρωσω μαλλον θα φυσαω πιο πολυ εγω το κινητο παρα το aircondition
-
μου φαινεται θα το βαλω στην καταψυξη,χααχαχαχ!!!!! οσο για το 50αρικο εαν το ειχα ευκαιρο θα το εκανα δωρεα εδω στα παιδια που ριχνουν τρομερη δουλεια.... Υ.Γ...χερι χερι με τον καρατζαφερη
-
ναι και εγω το ειδα αυτο.
-
απο οτι βλεπω εχουμε το ιδιο κινητο φιλε caeser ακολουθησα τον οδηγο και εβγαλε σκορ 48χιλ,κανεις κατι που δεν μας λες?
-
εμενα μεχρι και σημερα με την 5.11.12 ολα μια χαρα,εκτος στο antutu που το σκορ ειναι maximum 42 xiliarika. οτι και να εκανα,airplane mode,τερμα κατω τη φωτεινωτητα,τερμα κρυο το κινητο,τερμα φωρτισμενο διαφορα δεν ειδα. οποτε σιγουρα κατι εχει η συγκεκριμενη ρομ. επισης εκανα οπως παντα αυτο κανω,clean install με το miflash
-
προς το παρων το μονο αρνητικο ειναι το χαμηλο σκορ στο antutu και σε flight mode στο 0 η φωτεινοτητα σκορ με το ζορι 43χιλιαρικα ενω με την προηγουμενη εκδοση σκορ 49χιλιαρικα. θα δοκιμασω και κανα βαρυ παιχνιδιον και θα αναφερω αλλα οπως και να εχει μπραβο στα παιδια που αφιερωνουν χρονο και εγκεφαλικη ενεργεια.
-
Παράθεση από Sakoumidis: “και κοιτάς τα 129 και 132 posts ” ευχαριστω πολυ sakoumidis
-
παιδια γιανα την περασω πανω αποτην 5-11-06 κανω πριν wice cache & dalvick?
-
Παράθεση από maddoctor: “Κάποιοι την έχουν ήδη έτοιμη προς λήψη. Λογικά το βράδυ θα ειναι διαθέσιμη για όλους. ” ευχαριστω πολυ κυριε maddoctor
-
καλησπερα στην παρεα. ξερουμε ποτε θα εχουμε την 5.11.12??
-
ΜΕΤΑ απο δυο μερες λειτουργιας μπορω να πω οτι ειναι μακραν η καλυτερη ρομ. κανενα απολυτως προβλημα με μπαταρια,γρηγορο σερφαρισμα,γρηγορο ανοιγμα,κλεισιμο προγραμματων,και απολυτη smooth εμπειρια στα παιχνιδια
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτό ισχύει κατ'εξαίρεση για το RedMi Note 2 και μερικές άλλες συσκευές που έχουν κλειδωμένο Mi-Recovery, και είναι ο μοναδικός τρόπος να περάσουν την Ελληνική ROM. To RedMi 1S έχει τώρα μόνο Mi-Recovery. ” ευχαριστω MIUI_ART για την ενημερωση. οσο ζουμε θα μαθαινουμε
-
η 5.11.1 εχει TWRP 2.8.7.0
-
βαλε τη να κατεβαινει,αλλα μεχρι να καεβει ξαναπερασε τη αλλη μια. δεν εχεις να χασεις κατι
-
Παράθεση από mparaxir: “θελω να αγορασω απο το mymemory καρτα sd 10 class την ultimate αλλα καταραμενα kapital controls δεν αφηνει να προχωρησω στην αγορα ” αμα εχεις ηδη paypal λογαριασμο,μπορεις να φτιαξεις αλλον εναν δευτερευον. βαζεις στον δευτερευον την καρτα που εχεις τα χρηματα μεσα και στελνεις χρηματα στον πρωτο λογαριασμο που εχεις στην paypal.
-
παντως εγω πριν βαλω οποιαδηποτε stable η dev rom κανω μαμα το κινητο με αυτον τον οδηγο xiaomi-miui.gr/community/index…3%CE%B7-updated/?pageNo=1
-
καλοδεχουμενο το desing οπως και ο snapdragon
-
σκυλια τα xiaomi,ακομα και να σου μπρικαρει το κινητο με αυτο τον οδηγο το κινητο επανερχεται χωρις δευτερη κουβεντα.