Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 97.
-
Καλησπέρα σ'ολους και χρόνια πολλά!! Παιδιά έχω μία απορία γιατί αλλάξαμε ξαφνικά μέσα σε μία νύχτα από SuperSU σε Magisk... 1.Τον δρόμο που γνωρίζουμε εδώ και χρόνια δεν τον αλλάζουμε εύκολα μ' άλλον γιατί κινδυνεύουμε να χαθούμε.....? 2.Επίσης και την πηγή που πίνουμε νερό τόσα χρόνια δεν την κατουράμε......?? 3.Ουτε εγώ προσωπικά θέλω να στηλω τουλάχιστον τώρα γιά σύνταξη...xposed και SuperSU.. μετά από τόσες χαρές που μέ έδωσαν τόσα χρόνια....??. Προσωπικά είμαι από τα μέλη που αγαπώ τουλάχι…
-
Γιωργο όλα τέλεια για markw,δίχως πρόβλημα η εγκατάσταση με img μέσα από recovery. Μήπως όταν θα σε δοθεί η ευκαιρία αλλάξεις το χρώμα γιατί μας δυσκολεύει στην αναγνώριση από τα παλιά που είχαμε του αγαπητού φίλου mic.. π.χ τα δικά σου κίτρινα( σήμα κατατεθέν)και του mic (πορτοκαλί)μήπως??? Βλέπεις και το γήρας ουκ γαρ .........Που να δούμε εκδόσεις.....
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από sv7bzf: “Αν βάλω την νέα έκδοση 3.1 ” Και να μην μπορείς θα αλλάξεις το όνομα απο το φάκελο και θα είσαι οκ... Αν δεις δυσκολία πες μου να σου δώσω οδηγίες... Πιστεύω θα το βλέπει κανονικά αν δεν εχουν αλλάξει την ονομασία στο προηγούμενο σου twrp.” Δεν το βλέπει αλλά θα προσπαθήσω .....ευχαριστω Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καλημερα σ'ολους Τέλεια επιλογή για xiaomi.eu..... Άριστο αποτέλεσμα σε Mi4w,Rebmi1,Redmi3S,Redmi Pro,Redmi note2,Redmi4pro,Kenzo τα γνωστά ...... Περιμένουμε για Armani...Καθώς για Stable RN2 έχει βγει...... Ευχαριστούμε και καλό κουράγιο...ΑΨΟΓΟΙ..Πραγματικά ΑΡΧΗΓΟΙ !!!!!
-
Ορίστε και η απάντηση :POSTPONED UNTIL FURTHER NOTICE......
-
Καλησπέρα σ όλους!!! Βρε παιδιά να θυμόμαστε και τις ρίζες μας....Για το REDMI 1 αναμονή η αναβολή...waiting!!!!! Kάλλο βράδυ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Καλημέρα στην άψογη ομάδα Όλα καλά στο Mi4w εκτός του αριθμού έκδοσης.Αντι για XTRVGTV-7.2.16 έμεινε XTRVGTV-7.2.9 Please FIX...Καλό κουράγιο και καλή συνέχεια σ όλους.Ευχαριστω
-
Ευχαριστουμε πολύ παίδες!!!!!!Καλημέρα.
-
Την απλή(όχι moded) δίχως link2sd,ενταξει?
-
Καλημερα την έχω δυο ημέρες (όχι moded)αλλά η καλή μέρα από το πρωί φένεται.....Έχω χάσει πολλές ώρες στο αγαπημένο μου(έχασα IMEI,NYRAM.....το άφησα μέρες γιατι νόμιζα ότι δεν Θ επανέλθει αλλά είναι τρελός ερωτας).Link2sd δεν είχα και δεν χρησιμοποιώ ποτέ.Πιστεψε είναι σαν να με ρωτάς αν ξέρω την γυναίκα μου ......με αυτό έχω μεγαλώσει..