Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-97 από 97.
-
Καλημερα,στο ρυζακι μου όλα τέλεια και το έχω τρελάνει ...είναι εργαλείο της καθημερινής χρήσης ....πάει πολύ καλύτερα από όλες της ROM που έχω βάλει μέχρι σήμερα πάνω από 100 (από το 2013 )Ευχαριστώ σ όλους.Θ επανελθω για της άλλες συσκευές είμαι στο στάδιο των δοκιμών.
-
Καλημέρα, τελικά είναι 6.11.3 η XTRV ή 6.10.27;Για το ρυζάκι ευχαριστούμε!!!
-
Συγχαρητήρια! Και εις ανώτερα!!!!!!!
-
Όλα οκ με την XTRV στο mi4! ευχαριστώ
-
Όλα τέλεια και στο hongmi,HRN2,HRN3prΕυχαριστώ MIUI_ART!!!και τα υπόλοιπα παιδιά!!!!!!!
-
Καλησπέρα σ όλους μήπως γνωρίζει κάποιος για ROOT στην( v 7.5.2.0 ) στο Mipad 2 . Ευχαριστώ
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Ευχαριστούμε παιδιά!!!!!
-
Redmi 1 MTK WCDMA modded .Μετα απο δυο φορές εγκατάσταση τίποτα .......Γιατί ; Γυρνώ σε Europe δεν έχω άλλη υπομονή. Ευχαριστώ
-
Καλημέρα και καλή χρόνια . Πρόβλημα με την ROM του Redmi 1 MTK WCDMA modded . Μένει στο logo MI και δεν ξεκινάει .Ξανα καθαρή εγκατάσταση .........
-
Μπραβο παιδια! Συγχαρητηρια κ ενα μεγαλο ευχαριστω σους συντελεστες της κοινωτητας μας για τη σκληρη δουλεια τους. Το αξιζετε κ το επιβεβαιωσαμε ολοι με την συμμετοχη μας!Καλή Χρόνια !!!!!!!!
-
Ψήφισα κι εγώ! (username: sv7bzf) Καλά Χριστούγεννα σε όλους και με την πρωτιά στο διαγωνισμό!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
-
I'm happy with the 5.12.17, better than the previous ones.Εκτός απο το πρόβλημα του καιρού. Υπάρχει λύση .........Ευχαριστούμε και καλές γιορτές σ όλους.
-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ το ιδιο προβλημα για Xiaomi (Hongmi) Redmi 1 MTK WCDMA. Μπεξαμε δυο φορες καθαρη εγκατασταση.........ευχαριστουμε.Δεν χανουμε το ΘΑΡΡΟΣ μας. Καλημερα!!!!
-
Καλημερα και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για το μεγαλο ξενυχτι ομως" Error executing updater binary in zip.......' για Xiaomi (Hongmi) Redmi 1 MTK ...(MODEM). Καλο ΚΟΥΡΑΓΙΟ
-
Υπαρχει θεμα με την moded εκδοση για το ρυζακι παω να κανω εγκατασταση οπως κανω παντα με recovery και μου βγαζει failed για πρωτη φορα που εχω το κινητο εδω και 2 χρονια.....