Παράθεση από taxitzis: “Παράθεση από geoanto555: “όχι για να γυρισεις κάνεις αυτό. Για να την βάλεις ακολουθείς αυτό..Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom Προσοχή χάνεις τα πάντα... ” Θα κατεβάσω τη rom την offcial και θα το δοκιμάσω.. Δεν μου μένει κάτι άλλο.. Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα.. Σε ευχαριστώ πολύ!! ” Τζίφος.. Έκανα τον οδηγό αλλά δεν κάνει πάλι τπτ.. Λογικά θα είναι harware πρόβλημα..
Παράθεση από geoanto555: “όχι για να γυρισεις κάνεις αυτό. Για να την βάλεις ακολουθείς αυτό..Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom Προσοχή χάνεις τα πάντα... ” Θα κατεβάσω τη rom την offcial και θα το δοκιμάσω.. Δεν μου μένει κάτι άλλο.. Θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα.. Σε ευχαριστώ πολύ!!
Παράθεση από geoanto555: “@osalonikios Γι αυτό ρώτησα.... @taxitzis πολύ φοβάμαι ότι έχει θέμα ο αισθητήρας. Αυτοί οι 3εις που σου πα είναι ένας αισθητήρας με πολλές χρήσεις.Στην θέση σου θα έβαζα μια official ρομ με miflash μπας και στρώσει. Αν δεν... θα είσαι σίγουρος ότι φρίκαρε ο αισθητήρας. ” Για να βάλω official από την ελληνική κάνω την ίδια διαδικασία με flash,twrp κτλ;
Παράθεση από geoanto555: “ ” Παράθεση από geoanto555: “Κανένα; Πες μου ότι δεν σου ήρθε και με unofficial rom.. ” Με official ήρθε και την άλλαξα σε ελληνική stable..
Παράθεση από geoanto555: “Νομίζω σου απάντησε κάποιος και χθες. Δοκίμασε να μπεις στο "σχετικά μα το τηλέφωνο" ,να χτυπήσεις πολλές φορές το κέρνελ και να καλιμπράρεις τα magnetic , accelerator, gyroscope ” Δεν κάνει τπτ.. Ούτε καν κουνιέται..
Παιδιά καλησπέρα, Έχω το κινητό με official ελληνικη 7.5.2 αλλά η πυξίδα δεν δουλεύει. Όταν ανοίγω το πρόγραμμα έχει από μόνο του συντεταγμένες και δεν μπορώ να κάνω τπτ. Έχει κανείς κάποια ιδέα γιατί γίνεται αυτό;
Καλησπέρα παιδιά. Έκανα τα βήματα μέχρι το wipe αλλά είχα ξεχάσει να βάλω την rom μέσα στο κινητό.. Έκανα επανεκκίνηση αλλά το τηλ κολλάει στο mi.com στην αρχή.. ξέρει κανένας τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ.