Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 103.
-
μπαίνω στο twrp και επιλέγω install μετά image σωστά και πάω να βρω το recovery.img σωστά;
-
αυτό πάω να κάνω αλλά δεν
-
πάω να το κάνω με adb αλλά τπτ
-
το σημειωματάριο τι να το κάνεις;
-
γιατί δεν την περνάει είναι το θέμα μου
-
Full ROM Wipes για το RedMi Note
sonic4s - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαok
-
θέλω να περάσω νέο twrp για να βάλω xtvr ρομ. έχω το twrp 2.8.2.0 και ρομ την stable gtv 5.2.10
-
sonic4s - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαθέλω να περάσω νέο twrp για να βάλω xtvr ρομ. έχω το twrp 2.8.2.0 και ρομ την stable gtv 5.2.10.
-
Αναλυτικά οδηγίες όποιος ξέρει
-
sonic4s - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαοκ ευχαριστώ πολύ. =============== Οκτ 19th 2017, 6:42pm =============== δεν μου το κάνει. κάτι για flashify μου λέει error =============== Οκτ 23rd 2017, 4:56pm =============== βοηθήστε βρε παιδιά.
-
sonic4s - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπως το περνάω το recovery?
-
Με τον τρόπο που είπες την πέρασες και αυτήν;
-
sonic4s - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαtwrp recovery 2.8.2.0.
-
sonic4s - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαοκ. και εσύ έτσι το έκανες;
-
dfoust ποια ρομ είχες εσύ πριν περάσεις την xiaomi-miui-hellas-4.4_lcsh92_wet_jb9_XTRVbeta1_Stable_V8.2.3.0?
-
sonic4s - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕρώτηση παιδιά. επειδή έχω το συγκεκριμένο τηλ και έχω ακόμα παλιά ρομ. GTV 5.2.10. Μπορώ να κάνω full rom wipes και μετά να βάλω την τελευταία xtvr Rom ή είπα χαζομάρα;
-
Άσχετα πια ROM φορούσα πριν;
-
Ευχαριστώ φίλε μου. Ναι θα περιμένω μπας και βρω λύση. =============== Αυγ 25th 2017, 2:38pm =============== έχει κανένας αυτήν να την ανεβάσει xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_Stable-V8.0.1.0.zip
-
To android μετά αναβαθμίστηκε από 4.2.2. σε 4.4.2;
-
Ευχαριστώ που το άλλαξες πάλι μην γίνει κανένα μπέρδεμα. =============== Αυγ 24th 2017, 4:48pm =============== Άντε μπας και βρεθεί λύση. Μην χρειαστεί να στείλω το βραχιόλι πίσω στο tinydeals του De Warehouse.