Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 103.
-
Το Redmi note 3g έχω φιλαράκι. Γιατί το άλλαξες;
-
Μόλις έστειλα την φώτο. Ελπίζω να υπάρχει λύση. =============== Αυγ 24th 2017, 12:49am =============== Αν γίνεται gtv ή xtvr stable
-
Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας στείλει.
-
έχω την stable 40 gtv ακόμα. πως θα περάσω αυτήν xiaomi-miui-hellas-4.4_lcsh92_wet_jb9_XTRVbeta1_Stable_V8.0.1.0.zip Αναλυτικά όποιος μπορεί.
-
Δεν ξέρω τι έγινε αλλά σήμερα μου έστειλε μήνυμα η ξαδέρφη ότι η κάμερα διορθώθηκε από μόνη της. Είχε το τηλ κλειστό για να το φορτίσει και πριν λίγο που το άνοιξε όλα κομπλέ. Βέβαιο το είπα αυτό στο κατάστημα και ότι αν ξαναπαρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα θα τους στείλω μήνυμα. Να το πάρω και να βάλω με τον οδηγό τώρα την Ελληνική Ρομ. Προχθές της ήρθε μήνυμα για το ξεκλείδωμα του bootloader. =============== Δεκ 7th 2016, 3:45pm =============== Να και μερικές φώτο που μου έστειλε.
-
Ωραία Χίλια ευχαριστώ. Θα το κάνω μόλις πάω στο χωριό. Δεν είναι δικό μου το κινητό και ελπίζω να λυθεί και το θέμα με την κάμερα. Περισσότερο γι αυτό θα το κάνω. =============== Δεκ 3rd 2016, 12:59pm =============== Παιδιά μόλις έβαλα την china Developed. Η κάμερα το ίδιο τι να κάνω; Υπάρχει περίπτωση να διορθώσει με την Ελληνική;
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone