Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.
-
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος για το τι πρέπει να κάνω; Έχω το note 3 τρία χρόνια τώρα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα έστω και με την πειραγμένη rom από vickmall. Εδώ και τρεις μέρες όμως το κινητό υπερθερμαίνεται, η μπαταρία τελειώνει σχεδόν αμέσως, «κολλάει» και είναι εξαιρετικά αργό. Αυτά το προβλήματα δεν τα είχα αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν, πως μπορεί να παρουσιάστηκαν τώρα, αφού η συσκευή μου δεν δέχεται αναβαθμίσεις λόγω της πειραγμένης rom. Μήπως δεν φταίει …
-
Xiaomi, εξαιρετικές συσκευές. Καλή τύχη σε όλους παιδιά. . .
-
Παιδιά καλησπέρα, από το πρωί αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την συσκευή μου. Δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Συγκεκριμένα ενώ ενεργοποιώ το γνωστό κουμπί για τα δεδομένα κινητής, δεν έχω ίντερνετ και δεν εμφανίζονται στην μπάρα ειδοποιήσεων ούτε τα γνωστά βελάκια που υποδηλώνουν την ενεργοποίηση τους. Έχω κάνει και reboot αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;
-
Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Μετά από 4 μήνες με το Note 3 και ελληνική ρομ από την αρχή φαίνεται από τις πλέον τίμιες επιλογές το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Το μόνο του μείον -σημαντικό- είναι η κάμερα του που έχει σοβαρά θέματα. Κατά τα λοιπά είναι εξαιρετικό! Ταχύτητα, design ασυναγώνιστα. Και εννοείται κάθε 2-3 βδομάδες νέα ρομ ;)” Γενικά από την κατασκευή του είστε ευχαριστημένοι; Εμένα μου δίνει την εντύπωση πως αν πέσει κάτω έχει τελειώσει. Επίσης παρατήρησα πως στο κάτω μέρος (στο πλ…
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Παιδιά καλησπέρα, έχω το note 3 εδώ και ένα μήνα. Γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Απλά νομίζω ότι για 4000mA η μπαταρία θα έπρεπε να κρατάει περισσότερο από 2 μέρες με μέτρια χρήση. Διάβασα σε προηγούμενο post για εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu. Μπορεί κάποιος να μου πει τι πλεονεκτήματα θα έχω από την εγκατάσταση της συγκεκριμένης rom; Το δικό μου έχει την 7.0.19.0.0 (LHNCNCJ) από vickmall
-
Aρκετά δύσκολη μου φαίνεται η διαδικασία της official, μάλλον έπρεπε να ζητήσω να μου το στείλουν με την official από vick. Τέλος πάντων.Ίσως το προσπαθήσω. Την ελληνική και την ευρωπαϊκή την έβαλες μετά από το ξεκλείδωμα σωστά. . . Δεν μπορώ να σου στείλω φώτο της χρήσης γιατί δεν ξέρω πως γίνεται αλλά θα μάθω. Αν μπορείς θα σε παρακαλούσα να μου στείλεις και το link της αίτησης για ξεκλείδωμα. Μάλλον το έχω βρει αλλά έχω την εξής απορία. Επιλέγω τα αγγλικά στην αρχική σελίδα αλλά μετά μου πετά…