Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

teo1986 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από alprio: “σε εμενα τουλαχιστον ηταν καλυτερη η official απο αυτη που βαζουν τα μαγαζια. [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” Όταν λές καλύτερη μπορείς να το προσδιορίσεις; εμένα για παράδειγμα με vickmall multirom η μπαταρία κρατάει δυο ημέρες περίπου και δεν έχω κολλήματα και reboots. Θέλω να δω ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες της συσκευής

Μήνυμα

Περνώντας την Official θα βελτιωθεί περισσότερο η συμπεριφορά της συσκευής (ταχύτητα, μπαταρία) σωστά;; Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα το κάνω;;

Μήνυμα

Τόσο απλό. οκ ευχαριστώ και τους δυο. Μόλις το δοκίμασα και λειτουργεί. Μπορεί κάποιος να μου πει πως περνάω την official Rom; Ελληνικό πληκτρολόγιο μπορώ να έχω αφού περάσω την official;

Μήνυμα

Θανάση ευχαριστώ, ένα πρόβλημα που παρατήρησα πριν λίγο είναι ότι δεν εμφανίζονται τα ονόματα των επαφών που μου στέλνουν γραπτά μνμτα παρά μόνο ο αριθμός τους. Αυτό δεν συμβαίνει για όλες τις επαφές αλλά για συγκεκριμένες. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; Μάλλον πρέπει να οφείλεται στη Rom σωστά; Διαβάζοντας καταλάβα ότι για να περάσω την official rom δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα το επιβεβαιώνεις;

Μήνυμα

Καλημέρα, έχω στα χέρια μου το redmi note 3 τις τελευταίες μέρες και προσπαθώ να ενημερωθώ από το forum για τις λειτουργίες του και τις ιδιαιτερότητες του. Το παρήγγειλα από Vickmall και το παρέλαβα με multilunguage rom 7.0.19.0.0(LHNCNCJ) stable από Vickmall και MIUI 7.0 Δεν έχω παρατηρήσει ακόμη κάποια δυσλειτουργία λόγω ROM. Αλλά προβληματίζομαι που διαβάζω από άλλους χρήστες ότι οι συσκευές τους κάνουν μόνες τους reboot κ.α. Η μπαταρία του διαρκεί δυο μέρες με συχνή χρήση και είναι αρκετά γρ…

• xiaomi redmi note 3 και Viber

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.

Μήνυμα

το έχω κάνει αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βρω άκρη

Μήνυμα

Καλησπέρα, πριν λίγες μέρες παρέλαβα το redmi note 3 και παρατηρώ ότι υπάρχει το εξής πρόβλημα με το Viber. Δεν λαμβάνω μνμτα ενώ είμαι συνδεδεμένος στο internet. Τα μνμτα έρχονται μόνο όταν «μπω» στην εφαρμογή. Ξέρεις κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό;