Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.
-
Παράθεση από alprio: “σε εμενα τουλαχιστον ηταν καλυτερη η official απο αυτη που βαζουν τα μαγαζια. [MIUI DEVICE TEAM] Flash Fastboot Rom With SP Flash Tool On Redmi Note 3 - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum ” Όταν λές καλύτερη μπορείς να το προσδιορίσεις; εμένα για παράδειγμα με vickmall multirom η μπαταρία κρατάει δυο ημέρες περίπου και δεν έχω κολλήματα και reboots. Θέλω να δω ποιες είναι οι πραγματικές δυνατότητες της συσκευής
-
Θανάση ευχαριστώ, ένα πρόβλημα που παρατήρησα πριν λίγο είναι ότι δεν εμφανίζονται τα ονόματα των επαφών που μου στέλνουν γραπτά μνμτα παρά μόνο ο αριθμός τους. Αυτό δεν συμβαίνει για όλες τις επαφές αλλά για συγκεκριμένες. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; Μάλλον πρέπει να οφείλεται στη Rom σωστά; Διαβάζοντας καταλάβα ότι για να περάσω την official rom δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα το επιβεβαιώνεις;
-
Καλημέρα, έχω στα χέρια μου το redmi note 3 τις τελευταίες μέρες και προσπαθώ να ενημερωθώ από το forum για τις λειτουργίες του και τις ιδιαιτερότητες του. Το παρήγγειλα από Vickmall και το παρέλαβα με multilunguage rom 7.0.19.0.0(LHNCNCJ) stable από Vickmall και MIUI 7.0 Δεν έχω παρατηρήσει ακόμη κάποια δυσλειτουργία λόγω ROM. Αλλά προβληματίζομαι που διαβάζω από άλλους χρήστες ότι οι συσκευές τους κάνουν μόνες τους reboot κ.α. Η μπαταρία του διαρκεί δυο μέρες με συχνή χρήση και είναι αρκετά γρ…