Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 558.
-
Για να συνδεσω το κινητο στο ραδιο/cd του αυτοκινητου Βαζω το καλωδιο (minijack/minijack) βαζω ενταση στο κινητο, βαζω Aux στο ραδιο/cd του αυτοκινητου αλλα ο ηχος συνεχιζει να παιζει απο το κινητο και οχι απο τα ηχεια του αυτοκινητου, θελει καποια αλλη ρυθμιση ;
-
Μ2Α κατεβασα τη νεα 5.1.9 , εκανα wipe cache το εβαλα ως update.zip την εκανα την αναβαθμιση ... ουτε 5 λεπτα δεν περασαν και ξεκινησε τα reboot η συσκευη ... δεν ξερω τι να κανω καμια σταθεροτητα ρε γμτ
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από prekasg: “ωραιο ... αλλα δεν γινεται να παραγγειλεις κατι τετοιο απο κινα, πιο μεγαλο και απο τηλεοραση ειναι” Package : 798mm x 310.5mm x 313mm Pre-order Xiaomi Mi Air Purifier with Dual Fans and Four Air Ducts(White) - 229$” λογω μεγεθους το βλεπω να κολλαει σε τελωνειο
-
Παράθεση από karamela: “Εφάρμοσα καινούρια themes αλλά είχα επανεκκινήσεις, τις συνδύασαν με αυτό. Τώρα έβαλα στοκ και εδώ και μιάμιση μέρα όλα καλά.(είχα 3-4 restarts τη μέρα). Έχει κανεις το ίδια θέμα. ή γνωρίζει πως να το λύσω;” σιγουρα παιζει κατι με τα themes , και εγω ειχα παρα πολλα reboot ... αλλαξα theme και μειωθηκαν (μονο 1 την ημερα εχω) ...
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Βγήκαν οι πρώτες ROM του 2015 για τις παρακάτω συσκευές... santa - Mi3w Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.1.3.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon]) - Mi4 wcdma [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-5.1.3.zip (MIUI V6) (CWM [lexicon]Recovery[/lexicon]) Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την MIUI V6 (Kit Kat) στις συσκευές τους (Mi-2/S & Mi-2A) ----Tρέχουσα έκδοση 5.1.3---- Παράθεση: “Mi-2/S => xiaomi…
-
εχω smartTv , εικονες βλεπω κανονικα εγω αλλα μπορω π.χ. να ανοιξω browser απο το κινητο και οτι κανω να το βλεπω στη tv μεσω wifi ?
-
Παράθεση από tora33: “@prekasg , δεν νομίζω ότι είναι λογικά τα reboots από v5 σε v6 , κάνουμε τα wipes , και αν όλα πηγαίνουν σωστά , restore τις εφαρμογές μας μία μία” Οταν πρωτοεβαλα την miui6 φυσικα εσβησα τα παντα απο μεσα ... wipe / cache τα παντα και την περασα, μετα απο την αρχη εβαλα μια-μια εφαρμογη απο το playstore (λιγες εφαρμογες) ... αλλα δυστηχως δεν τραβαει. Με τη τελευταια ver που εβαλα χθες εχω μονο 2 reboot μεχρι τωρα και λεω μονο γιατι με τις προηγουμενες εκδοσεις απλα "δεν ε…
-
Παράθεση από Bodai: “Ποια εφαρμογή προκάλεσε το reboot? Sent from my HM 1SW using Tapatalk” καμια εφαρμογη η miui v6 απο τη μερα που την εβαλα... δεν τη σηκωνει το κινητο ή ειναι ακομα πολυ νωρις για τη miui v6 (Beta) πριν λιγο και 2ο reboot εκει που εστελνα μηνυματα στο viber
-
παλι reboot εκει που το ζορησα ρε γμτ ...
-
Τα "καλούδια" του MIUI...
prekasg - - Tips & Tricks
Μήνυμαμονο σε εμενα δεν εμφανιζει το 5 να δω πως ; επισης το 3 παλι δεν βρηκα στο miui 6 πως γινεται
-
ενω το κινητο δειχνει πολυ σταθερο και μεχρι τωρα δεν μου εχει κανει ουτε ενα reboot ... εκανα στο antutu το τεστ σταθεροτητας αλλα δεν εχει ιδιαιτερα καλα αποτελεσματα ... Screenshot_2014_12_30_19_11_02.pngScreenshot_2014_12_30_19_11_02.png
-
Νέο Xiaomi MiPad 2;
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από prekasg: “ε ψεματα λεω ; μπορει να εχουν και γαμω τις συσκευες σε οτι κατασκευαζουν αλλα σε χρονους ειναι εντελως απαραδεκτοι ...” η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορούν φήμες πολύ πριν τα ανακοινώσουν επίσημα” θυμαμαι απο το mi2 που παρουσιαστηκε το Μαιο του 2013 για να μπορεσω να το αγορασω Τελος Δεκεμβριου 2013... Τωρα το mi4 FDD-LTE μαυρο 64gb ... μονο στα χαρτια υπαρχει ... ουτε στη κινα δεν κυκλοφορει ... γενικα δεν τα πανε καλα σε αυτο το τομεα
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από prekasg: “Που πηγε το Update ;;; πριν λιγο την κατεβασα και την εβαλα αλλα τωρα βλεπω οτι εχει αφαιρεθει ... ; εγινε κατι ;” στο πρώτο ποστ ????? [Special Edition] Miui V6 ROM (kit Kat) για το Mi-2/S & Mi-2A” Ναι στο 1ο post , εχουν αφαιρεθει ειναι κενα, μονο αν μπεις στο thread που αναφερεις μπορεις να τα βρεις
-
Νέο Xiaomi MiPad 2;
Μήνυμαε ψεματα λεω ; μπορει να εχουν και γαμω τις συσκευες σε οτι κατασκευαζουν αλλα σε χρονους ειναι εντελως απαραδεκτοι ...
-
Στο Μ2Α ειπα να κανω λιγο υπομονη πριν γυρισω στη miui V5 ... εχω βαλει την 4.12.26 και ευτχυχως εδω και κανα 2ωρο που το εχω "τσακισει" δεν εχει κολλησει πουθενα ουτε εχει κανει καποιο reboot ... για να δουμε αν οντως εχει τοσο σημαντικες αλλαγες.... επισης οταν ανοιγω το κινητο το Mi Που εμφανιζει στην αρχιζει οταν φορτωνει ... το εμφανιζει με πρασινο-μπλε πλεον Eπισης ενα τεραστιο μπραβο σε κατι που ειχε βγει εδω και καιρο αλλα τωρα το ειδα ... οτι πλεον εχουμε σμσ με 160 χαρακτηρες ! To μονο…
-
Νέο Xiaomi MiPad 2;
ΜήνυμαΑν το παρουσιαζει τωρα ... καλο 2016 με τους ρυθμους που πανε
-
Διαθεσιμότητα Mi4
prekasg - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΤον Μαϊο παρουσιαστηκε αλλα δυστηχως μεχρι και σημερα δεν το βρισκουμε οπως θελουμε WCDMA μαυρο υπαρχει για παραγγελια το 16αρι... FDD-LTE μαυρο δεν υπαρχει ακομα ... Εχουμε καμια ενημερωση για το μαυρο FDD-LTE 64gb που και ποτε ;
-
MHL
prekasg - - Mi-4 (Cancro)
Μήνυματελικα δεν υποστηριζει mhl cable ?