Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 558.
-
Miui v6 στα Eλληνικα GTV .. πλεον και στο δικο μου M2A Με μια πρωτη ματια ... βασικα πρεπει να το φερω στα μετρα (φτου κ απο την αρχη) αφου πλεον εσβησαν τα παντα , παλι καλα που εχει το κλαουντ και εχω επαφες-φωτο αμεσως. Γενικα με προβληματιζουν διαφορα οπως πχ το αριστερο πληκτρο στο κινητο με τις 3 γραμμες που πριν εβγαζε "ιδιοτητες" κτλ σε εφαρμογες η στη 1η εικονα ενω τωρα δεν υπαρχει κατι τετοιο... σε λιγες μερες θα επανελθω με το τι εχουμε ... Οταν ειμαι σε καποια εφαρμογη και θελω να πα…
-
Με βλεπω να εχω δουλειες απο αυριο... Sent from my MI 2A using Tapatalk 2
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE: Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την MIUI V6 (Kit Kat) στις συσκευές τους (Mi-2/S & Mi-2A) ----Tρέχουσα έκδοση 4.12.5---- Παράθεση: “Mi-2/S => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_aries_GTV-4.12.5.zip ” Παράθεση: “Mi-2A => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_taurus_GTV-4.12.5.zip ” ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Πρώτα κάνουμε Flash την FastBoot ROM με τον οδηγό που περιγράφεται παρακάτω, και μετά μέσα από τον Updater(Aναβάθμιση) της ΜIUI κάνουμε Flash την Ελληνική Έκδοση -------- ΚΑΛΟ Download....” Και εινα…
-
ευχαριστω !
-
Τελικα καμια λυση σε αυτο το θεμα με τα SMS και τους 160χαρακτηρες δεν εχουμε ε ;(Μη μου πειτε για τις 3τες εφαρμογες, ποτε δεν τις συμπαθησα ουτε τις θελω)
-
θα το δοκιμασω μεσα στο ΣΚ. ανυπομονω να βγει και σε Ελληνικα για το Μ2Α γιατι το mi4 FDD-LTE σε μαυρο που θελω να αγορασω, το βλεπω να καθηστερει πολυ ακομα
-
Ειναι για πεταμα πλεον ;
Μήνυμαναι τα ειχε κανει ολα αυτα φυσικα ... και εκει που ειχα κανει 200 φορες την ιδια κινηση με το refresh ξαφνικα αναγνωρισε τη συσκευη ! επιτελους, τωρα τα ξαναπερναω ολα ...
-
Ειναι για πεταμα πλεον ;
ΜήνυμαUntitled.jpgUntitled.jpg
-
Ειναι για πεταμα πλεον ;
ΜήνυμαΚατεβασα την 4.4 για να τη βαλω στο κινητο , κατι δεν πηγε καλα ομως και το κινητο παει. Δεν ανοιγει πλεον, με βαζει απευθειας στο Recovery . Κατεβασα το MiFlash κανω οτι πρεπει να κανω , αλλα την ωρα του Refresh για να βρει τη συσκευη μου , δεν τη βρησκει ποτε ... Το κινητο ειναι για πεταμα τωρα ; υπαρχει καμια λυση ;
-
Κυκλοφορησε η V.6 4.4 για το Μ2Α ... θα εχουμε τη μεταφρρασμενη ; ------- Νομιζω οτι μολις κατεστρεψα το κινητο μου ... Εβαλα την 4.4 (update.zip) αφου εκανα wipe reset all data ... την εβαλα αλλα το κινητο δεν ανοιγει...με παει απευθειας στο recovery menu ... αλλα δεν εχω επιλογες να κανω ουτε να ξαναβαλω την 4.1 αφου το pc δεν αναγωριζει το κινητο γιατι δεν ανοιγει ... τι να κανω ;; καμια λυση υπαρχει ή παει για πεταμα ; το προβλημα ειναι οτι δεν το αναγνωριζει το κινητο απο το miflashστο pc
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από tora33: “Παράθεση από prekasg: “μετα το login που εμφανιζει αυτο Please input dynamic password generated by Mi Security Token τι κανω ;;;” login , που προσπαθείς να συνδεθείς ? σου λέει να κάνεις λογαριασμό στην Mi ? βάλε το password ” στο 小米云服务 - 你的个人数据中心 εχω κωδικο πανω απο χρονο, αφου βαλω username kai pass μετα μου εμφανιζει να κανω αυτο αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω ... παλια εμπαινα κατευθειαν χωρις να ζηταει τετοια” Εγώ μπαίνο…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από prekasg: “μετα το login που εμφανιζει αυτο Please input dynamic password generated by Mi Security Token τι κανω ;;;” login , που προσπαθείς να συνδεθείς ? σου λέει να κάνεις λογαριασμό στην Mi ? βάλε το password ” στο 小米云服务 - 你的个人数据中心 εχω κωδικο πανω απο χρονο, αφου βαλω username kai pass μετα μου εμφανιζει να κανω αυτο αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω ... παλια εμπαινα κατευθειαν χωρις να ζηταει τετοια
-
μετα το login που εμφανιζει αυτο Please input dynamic password generated by Mi Security Token τι κανω ;;;
-
για το Μ2Α στη κανονικη εκδοση οχι GTV οταν εβγαλε update και το κατεβασα πριν κανει εφαρμογη την 4.10.10 ειχε κατι κινεζικα και διπλα τη λεξη BUG ... εκανα τη βλακεια να το εγκαταστησω και το κινητο εκανε μονο του επανεκινησεις συνεχεια... wipe & reset για να γυρισω στη προηγουμενη και παρολα αυτα συνεχιζει να εχει θεματα, αυτη η 4.10.10 ειναι οκ ; γιατι βγηκε προβληματικη μαλλον η κανονικη
-
Παράθεση από Tilemaxos42: “Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Είναι έτοιμες για Download οι νέες GTV ROMs για τις παρακάτω συσκευές.... -------- Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την MIUI V6 (Kit Kat) στις συσκευές τους (Mi-2/S) ----Tρέχουσα έκδοση 4.9.26---- Παράθεση: “xiaomi-miui-hellas-4.4.4_aries_Hellas-GTV-4.9.26.zip” ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Πρώτα κάνουμε Flash την FastBoot ROM με τον οδηγό που περιγράφεται παρακάτω, και μετά μέσα από τον Updater(Aναβάθμιση) της ΜIUI κάνουμε Flash την Ελληνική Έκδοση ------…
-
παλικαρια μου ξερουμε αν στη νεα miui v6 λυθηκε το θεμα με τους 160 χαρακτηρες στα sms και ποτε θα βγει 4.4 για το mi2 ?