Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 558.
-
Introducing Xiaomi Mi-4
prekasg - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από autogreen2014: “έχουμε νεότερα σχετικά με το Mi4;;κυκλοφορεί τώρα εκτός Ευρώπης;;η όχι;;” το μονο που ειναι διαθεσιμο για αγορα ειναι το 16αρι σε λευκο και 3g στα 315€ Xiaomi Mi4 16GB Snapdragon 801 2.5GHz Smartphone
-
Introducing Xiaomi Mi-4
prekasg - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΤο ibuygoo εχει αυτη τη στιγμη για αποστολη 16αρια σε λευκο χρωμμα WCDMA φυσικα αφου η LTE δεν εχει βγει ακομα. Για οποιον βιαζεται και του αρεσει σε λευκο το χτυπαει τωρα ... οι υπολοιποι αναμενουμε (προσωπικα μαυρο και LTE)
-
Video Call & SMS 160characters
prekasg - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμα1)SMS με 160 χαρακτηρες χωρις τη χρηση 3ων εφαρμογων 2)Video Calls αλλιως η μπροστα φωτογραφικη μονο για σελφι ειναι
-
μαλλον απο την miui V.6 φανταζομαι ...μακαρι επισης να λυθει και το θεμα με τα sms
-
το οτι δεν κανει βιντεο-κληση το κινητο οφειλεται στη miui ή καπου αλλου ;
-
Παράθεση από alazaros: “Παράθεση από prekasg: “επειδη σε ολες τις εφαρμογες εχω αποτομα κλεισιματα fc , τι πρεπει να κανω για να δουλευει σωστα το κινητο ; εκανα αυτο Στις εφαρμογές που σου κλείνουν κάνε το εξής.... Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Όλες. Βρες την εφαρμογή που σου κλείνει και κάνε Καθαρισμό Δεδομένων + Διαγραφή Μνήμης αλλα το προβλημα συνεχιζεται ακομα και σε νεες εφαρμογες που θα βαλω απο το playstor π.χ. opera browser, Μολις το βαλω να παιξει ενα βιντειο ουτε ενα λεπτο δεν κραταει και…
-
εχει καπου οδηγειες να το κανω βημα-βημα στη συσκευη μου ;
-
επειδη σε ολες τις εφαρμογες εχω αποτομα κλεισιματα fc , τι πρεπει να κανω για να δουλευει σωστα το κινητο ; εκανα αυτο Στις εφαρμογές που σου κλείνουν κάνε το εξής.... Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => Όλες. Βρες την εφαρμογή που σου κλείνει και κάνε Καθαρισμό Δεδομένων + Διαγραφή Μνήμης αλλα το προβλημα συνεχιζεται ακομα και σε νεες εφαρμογες που θα βαλω απο το playstor π.χ. opera browser, Μολις το βαλω να παιξει ενα βιντειο ουτε ενα λεπτο δεν κραταει και με πεταει
-
στην αυριανη αναβαθμιση θα εχουμε καμια εξελιξη με τα sms ή ειναι τοσο "πακετο" τελικα ;
-
M2A Δοκιμη 3.10 Mεχρι τωρα οι εφαρμογες λειτουργουν κανονικα χωρις κλεισιματα... Επισης Antutu εβγαλε 20660 ενω με τη multi 4.6.6. εβγαλε 19300 ** Ακυρο, παλι κλεινουν οι εφαρμογες
-
Πριν ανεβει η 3.10 για το M2A να ενημερωσω οτι στη 3.9 ολες οι εφαρμογες μολις τις κρατησω λιγο ανοιχτες κλεινουν μονες τους, απο explorer, chrome κτλ μεχρι προγραμμα navigation ! Ειδικα το Viber ολη την ωρα συνδεση/αποσυνδεση, Προς το παρων γυριζω στη 4,6,6 multi μεχρι να βγει η 3.10
-
Παράθεση από SomniusX: “εγώ 8sms δαγκωτό!” το 8sms προσωπικα το θεωρω χαλια οπως και καθε εφαρμογη που ειναι για sms...μου ερχεται sms ενω την εχω βαλει default εφαρμογη, μου χτυπαει και ανοιγει η "μαμισια" ... γενικα πολυ θεμα.και να πω την αληθεια εχω ψιλοξενερωσει που κατι τοσο σημαντικο (τουλαχιστον για εμενα) που ειανι τα sms δεν δινει μια λυση η xiaomi...τεσπα...στο φορουμ τι παιζει ρε παιδια δεν μπορω να κανω post τιποτα αλλαξα κωδικους 10 φορες και τι δεν εχω κανει, ολο μου εμφανιζει ο χ…
-
M2A --> Δουλευει οκ η νεα αναβαθμιση εκτος απο τους 160 χαρακτηρες στα sms
-
Μ2ΑΑναβαθμιση ολα οκ, μου εβαλε 3-4 κινεζικες εφαρμογες σε αυτη την αναβαθμιση
-
Παράθεση: “ Στο επόμενο Update της Παρασκευής....- Fix για τους 160 χαρακτήρες SMS για όλες τις συσκευές... (GTV-3.8) ” οτι καλυτερο εχω ακουσει για τις συσκευες μας ...
-
Xiaomi M2A , εγκατασταση ολα κομπλε, το ψαχνω μεχρι τωρα ολα αψογα (GTV 3.5) επισης στο θεμα το οποιο εχω, play store, google chrome, youtube δεν ειχαν το εικονιδιο που επρεπε να εχουν ... τωρα με την αναβαθμιση εγιναν οπως πρεπει ! πολυ καλο
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από SomniusX: “αλλάζεις το Default SMS app με το 8sms και του λες Strip all unicode characters” αυτό είναι άσχημο βασικά :)) προγράμματα υπάρχουν πολλά , το θέμα είναι να υπάρχει και υποστήριξη για dual sim (για μας που έχουμε το ρύζι) θα μπορούσε να βάλει και το go sms και το handcent κλπ κλπ αν θέλει dual sim , το go sms δυστηχώς έχει κάποια θέματα ώρες ώρες (χάνει μηνύματα και αν έχεις σβήσει/απενεργοποιήσει το stock δε τα λαμβάνεις ποτέ) οπότε μια λύση ε…
-
Καποια λυση με το προβλημα που εχουν τα sms (160 χαρακτηρες) παιζει να βρεθει ;
-
Παράθεση από mrvaggos: “Να ρωτησω... Στο ίντερνετ έχει παρατηρήσει κανεις οτι πανω στο σήμα βγάζει μονο την ένδειξη E και όχι H. Το έχω δοκιμάσει σε πολλους χώρους αλλά τίποτα. Στην προηγούμενη εκδοση δούλευε σωστά. έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;” μαλλον δεν εχεις βαλει 3g γι'αυτο. Μια χαρα λειτουργει