Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-558 από 558.
-
Στη Xiaomi-mi2A => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1-4.1.1-GTV-3.1_taurus_4.5.9.zip στο ημερολογιο παλι ο Μαϊος βγαζει ελληνοκινεζικα
-
Mε τη Fixed διορθωθηκε και στο Μ2A
-
στο ημερολογιο παραμενει να ειναι μη μεταφρασμενο ; επισης αυτο με τα BOLD σε σμσ και κλησεις ... αψογο ! kx21.jpg
-
γνωριζεις αν θα παρουν ολες οι xiaomi συσκευες kit kat ?
-
Xiaomi problem
ΜήνυμαHello, a friend bought a Xiaomi M2A on Jan/14 Today is not working the Auto - Brightness ... (as i search it , could not found light sensor ! ) What we can do about this ? 5tbq.jpg
-
κατεβασα για το M2A μεσα σε ελαχιστα λεπτα τη ROM και την εγκατεστησα χωρις κανενα προβλημα, μεχρι τωρα ολα δουλευουν αψογα ! και επιτελους ο "φυλλομετρητης" εγινε πλοηγος μονο το phone εχει παραμεινει στα αγγλικα Μ'αρεσει πολυ που στα sms/ κλησεις κτλ εχει με Bold τα ονοματα ! Εσεις ρε παλικαρια που ειστε γατονια με αυτα βρειτε και μια λυση με τους 160 χαρακτηρες στα sms μπας και σταματησουμε να κανουμε πλουσια την κοσμοτε hf3s.jpg mje5.jpg
-
Για το M2A θα εχουμε τιποτα ;
-
ευχαριστουμε παιδια ! περιμενουμε πως και πως να το δοκιμασουμε
-
Νέος κάτοχος του MI-2A
ΜήνυμαΜετα απο πολλες ωρες καταφερα να κανω Login πφφφφ ... Δεν ξερω αλλα ενω μηδενισα πολλες φορες τον κωδικο δεν δεχοταν ουτε το νεο ουτε το παλιο , τιποτα (και στο παρελθον ειχα στο σαιτ τετοια προβληματα γι'αυτο και αυτο ειναι το 3-4 προφιλ που φτιαχνω... νομιζω οτι πρεπει να το δειτε, δεν ξερω αν θα με αφησει να ξανακανω login για να ξαναγραψω). Παμε στα του κινητου τωρα που εχω 3 αποριες ... 1) ενω στη σιμ εχω καταχωρημενα ονοματα και τα βλεπω στις επαφες μου, οταν δεχομαι κληση ή σμσ δεν εμφανι…
-
Νέος κάτοχος του MI-2A
ΜήνυμαΤο παρελαβα σημερα ... [url]http://www.youtube.com/watch?v=Zg7_lpbgpuA[/url] valid.canardpc.com/a/0kyrdk
-
Νέος κάτοχος του MI-2A
Μήνυμααλλαξε κατασταση σημερα, ακομα βεβαια εκει ειναι .. και μετα κραζουν τα Ελληνικα ταχυδρομεια ... 10/12/2013 23:17Acknowledged at Transit Centre10/12/2013 16:22Processing at Air Transit Center10/12/2013 11:11Processing at Sorting Centre05/12/2013 11:32Shipment ready Μαλλον εφτασε ! γιατι στο ελληνικο ΕΜΣ εμφανιζει ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΩΡΑΠΕΡΙΟΧΗΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ10-12-201311:16IPS
-
Νέος κάτοχος του MI-2A
ΜήνυμαΤην παραγγελια την εκανα 1Δεκ. Τρακινγκ ναμπερ μου εδωσαν 3-4 μερες μετα ... Απο εκει και περα 5/12 το εχουν στο ταχυδρομειο και δεν φευγει ;;; Απο αυτο το site ειναι οι πληροφοριες speedpost.com.sg απο αλλα σαιτ της EMS δεν βρησκει κατι(Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό EM800681*****SG. Δοκιμάστε ξανά αργότερα ή ελέγξτε τον αριθμό αποστολής σας.) Ενω σε αυτο εχει κολλησει στο Shipment ready ------------ Shipping Information - Item No: EM800681***** - Service Type: Express Mail Services Parc…
-
Νέος κάτοχος του MI-2A
ΜήνυμαΕχω πληρωσει για ρουτ . Τους εστειλα μηνυμα αν μπορουν να μου περασουν 3.11.29 multilanguage , θα δουμε αν εχουν ορεξη ... **Απαντησαν ... Re: Root 2nd Dec 2013 @ 4:05 PM IcoMessage2.gif MeriMobiles.com Said: Παράθεση: “Hi Georgios, All your requests are now noted. You can make sure that they will be addressed before shipment. Thank you, Jerlyn Merimobiles.com”
-
Νέος κάτοχος του MI-2A
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Καλοσώρισες στην παρέα μας... Σε 10 εργάσιμες το πολύ θα το έχεις παραλάβει.” Ναι με EMS Που εβαλα λογικα το αργοτερο μεχρι 18/12 θα το εχω νομιζω. Ηδη κατεβασα multilanguage ... και ψαχνω οδηγους αναβαθμησης κτλ ... Μεχρι να ερθει θα τα ξερω
-
Νέος κάτοχος του MI-2A
ΜήνυμαΤο παρηγγειλα χθες απο merimobiles , τα εβαλα κατω σε συγκριση με το red rice , το μονο θετικο που εχει το red rice ειναι οτι ειναι δικαρτο και οτι εχει sd σε ολα τα αλλα ειδα καλυτερο το m2a (επεξεργαστη,gps) αν και ειχα ΜΤΚ σε ενα Zopo και δουλευε αψογα χωρις προβληματα και αψογο ηταν και το gps .... ουσιαστικα μονο η sd ειναι αυτη που με ενδιεφερε αλλα τι να κανω...θα περιορισω τις εφαρμογες καθως κακα τα ψεματα τα 16gb ειναι ανυπαρκτα που δεν ξερω ποσα θα ειναι καθαρα ελευθερα ... Τσεκαρα το…
-
Νέος κάτοχος του MI-2A
ΜήνυμαΚαλησπερα σε ολους, Ενδιαφερομαι να μπω στο κλαμπ Xioami . Ελεγα για το Red Rice αλλα θα ηθελα κατι πιο.... Xiaomi... Ετσι σκεφτομαι στο M2A H συσκευη εχει 4.1 , αν το παρω εχει on air update για 4.2 ή μενω με το 4.1 ?