Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 558.
-
Παράθεση από apostolisni: “@Tseligas2000, για το k20 pro σίγουρα αξίζει μια αναβάθμιση από το mi6. Περίμενε όμως να βγει η global έκδοση του (mi 9t pro). Για το απλό το k20 με τον snapdragon 730 νομίζω δεν θα δεις διαφορά από το mi6. Τουλάχιστον σε επιδόσεις. Μόνο η οθόνη που είναι amoled θα έχει διαφορά. ” Παράθεση από amavroudis: “Εντάξει, τα παραλίες νομίζω... Το mi6 έχει sd835. Δένει ιναι ότι να ναι... Και το mid-range k20 pro 855, αν δεν κάνω λάθος. Σε επεξεργαστική ισχύ θα έχει μια μικρή δ…
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από prekasg: “Ειμαι στην 8.10.11 dev τωρα στη νεα μου εβγαλε μηνυμα για factory reset κτλ γιατι θα εχει china source ... Πρεπει οπωσδηποτε να γινει factory reset ? μη δοκιμασω να τη βαλω δηλαδη κανονικα οπως τωρα ; ” Δυστυχώς επιβάλλεται να γίνει... ” ευχαριστω φιλε, ζορικες καταστασεις, νομιζω θα παραμεινω εδω πλεον
-
Δεν το εχω παρει ακομα αλλα μπραβο για την ωραια παρουσιαση.
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
Μήνυμαναι δεν λειτουργουν οι ηχοι στις ειδοποιησεις αλλα οχι σε ολες τις εφαρμογες, πχ στο mail Μου δουλευει στο instagram οχι αλλα το ιδιο ισχυε και στην προηγουμενη
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΠατησα αναβαθμιση και ειδα οτι βγηκε η 8.7.3 για το μι6 ... αλλα mail για πρωτη δεν μου ηρθε (ουτε spam Κτλ) τωρα την κατεβαζω αν και ειμαι διστακτικος να την περασω γιατι η 8.6.28 δουλευει τελεια και η μπαταρια ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο τη μερα που πηρα το κινητο (πανω απο χρονο)
-
ΜήνυμαΠαράθεση από jpastos: “και mi4 δεν βλέπω και ανησυχώ... ” Λογικο δεν ειναι ; Σαν να ψαχνεις αναβαθμιση σε PS2 ειναι αυτο που λες
-
ΜήνυμαΝομιζω οτι στρωσανε πολλα ... 1111.jpg 33333.jpg 222222.jpg
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από prekasg: “Η μπαταρια παλι εχει θεμα στο mi6 ... Το κινητο ζεστενεται και ρουφαει πολυ μπαταρια .. ” Επειδή έχω το Mi-6 θα σου πω πως κάτι κάνεις λάθος... Εγώ δεν έχω δει ΠΟΤΕ τέτοια αυτονομία στην μπαταρία του Mi-6 όσο έχω δει με την 8.6.26 MIUI 10. To Πρωί μάλιστα είχα για 5 ώρες το Spotify να παίζει μουσική και να κατεβάζω ROM με τον Updater για να δοκιμάζω αν δουλεύει σωστά, με όλα ανοιχτά WiFi - Bluetooth και μετά από 17 ώρες από την τελευταία φόρτιση είμ…
-
ΜήνυμαΟι ειδοποιησεις οι ηχοι δεν χτυπανε στις εφαρμογες που ειναι διπλες (κλωνοι) Η μπαταρια παλι εχει θεμα στο mi6 ... Το κινητο ζεστενεται και ρουφαει πολυ μπαταρια ... στην προηγουμενη οταν ειχε ερθει το 2ο mail με διορθωμενη γραμματοσειρα και μπαταρια ... τοτε πεταγε τωρα ξαναπηγε στα ιδια με πριν ... παω ηδη για 2η φορτιση απο το πρωι
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Miyagki: “Ξαναεβαλα την Miui10.. πως θα καταλαβω εαν το quichcharge δουλευει; ” κεραυνό σε παρένθεση
-
ΜήνυμαΟι ενημερώσεις στις εφαρμογές οι ήχοι εννοώ δουλεύουν κανονικά απλά για κάποιο λόγο στις εφαρμογές ήταν απενεργοποιημενοι . Από ρυθμίσεις - εφαρμογές πήγα σε.μια μια και τις έκανα enable // Διόρθωση, οι δίπλες εφαρμογές δεν χτυπανε ήχο μόνο οι κανονικές
-
Μήνυμαεκανες format data για να ξαναβαλεις Miui 9 ?
-
ΜήνυμαΔες το σημερα σε παρακαλω και ενημερωσεμε ... γιατι μεχρι χθες σου δουλευε το quick charge με την προηγουμενη ;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Miyagki: “Στο δικο μου Mi6 εδω 210.000 το antutu. Εχω θεμα με τα Notifications.. οντως χτυπανε οταν θυμηθουνε.. το gps στο κουρτινακι εμενα υπαρχει.. ” Δεν ξερω πως γινεται αυτο .. .σε εμενα δεν υπαρχει και το αντουτου εχει καιρο να γραψει τοσα εμενα ... πεσμου οτι σου δουλευει και η γρηγορη φορτιση τωρα να με τρελανεις .... το gps στην κουρτινα εχεις δικιο μου το εμφανησε πηγα στα περισσοτερα και το βρηκα εκει