Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 558.
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΤην εχωσα και ξεκινησα τους ελεγχους ... οι ηχοι - ειδοποιησεις δυστηχως ακομα δεν χτυπανε απο mail - Insta κτλ ... (οποια εφαρμογη εχω βαλει να χτυπαει με ηχο ειδοποησης του κινητου δεν χτυπαει) οποια εχει δικο της ηχο πχ Viber - FB - αυτες δουλευουν Ειναι οκ το 5Χ5 πλεον Μπαταρια ειναι πολυ νωρις να εχω αποψη αλλα με την προηγουμενη που διορθωθηκε το θεμα θεωρω πως θα ειναι κομπλε χωρις να καιει το κινητο και χωρις να χανει μπαταρια χωρις λογο το Antutu εδωσε σκορ 183000 το ρουτ ειναι με SU χω…
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΚανε κατι γιατρε αντε να δοκιμασουμε τη φρεσκια ρομ // Ειμαστε UP !!
-
Αν προλαβαίνει για διόρθωση στην επόμενη.... 1) Όταν πατάω να ανεβάσω ή να κατεβάσω την ένταση αλλαζει την Ένταση από τα multimedia , τα μπερδεύει με τους ήχους εννοώ με τα πλαϊνά κουμπια 2) πολλές εφαρμογές όταν έρχεται ειδοποίηση δεν χτυπανε παρά μόνο δόνηση και το εικονίδιο στην κουρτίνα ότι κάτι ηρθε 1
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Και την μπαταρία...και γενικά είναι λίγο πιο γρήγορη...εγώ μετά από format data πάντα την στήνω από την αρχή...για να μην μεταφερθούν τα κουσουρια και προβλήματα... ” Ναι ειναι το καλυτερο αλλα οταν θελω 1 μερα με το cloud για επαναφορα ... φαντασου τι θελω απο την αρχη ενα ενα ... 10ημερο θα χρειαστω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από prekasg: “3 φορε τη μερα φορτιση ... ” Βάλε την νέα ROM που σου στείλαμε και θα δεις πως πλέον είναι όλα οκ... ” την εχωσα και νομιζω εχεις δικιο....γραμματοσειρα κομπλε μπαταρια νομιζω πως φτιαξαμε .... απο το πρωι και ειμαι στο 71% ... με τη προηγουμενη θα ειχε κλεισει τωρα μου αλλαξε μονο την διαταξη ενω ειχα 5 εικονιδια μου τα επανεφερε στα 4 και ψαχνω απο που ξαναλαζω να εχω 5 εικονιδια στη σειρα και οχι μαχ 4 αλλα το βρισκω επισης το κουμπακι του gps δε…
-
Μήνυμαεμενα παιδια το μι6 ενω εβγαζε antutu 210,000+ απο τοτε που ενεργοποιησα τα encryption 150.000-160.000 με τη miui10 και χωρις encryption πηγε μεχρι 185.000 αλλα παλι εκει στα 160 και εγω απο mi εκανα επαναφορα αλλα προτειμω να δουλευει ετσι παρα να το ξαναστησω χαχα Αυτη η ρομ που ελαβα χθες ειναι η ιδια με την προηγουμενη απλα εχει διορθωμενη γραμματοσειρα ;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Τις σέρνεις δεξιά ή αριστερά και τις κλείνει. ” το ειχα κανει πολλες φορες αλλα μου κλειδωνε αλλα τωρα που το ειπες οκ ναι λειτουργει μια χαρα κατι αλλο που παρατηρησα, οταν εχεις δημιουργησει διπλη εφαρμογη πχ στο Instagram και ανοιξεις τη διπλη εφαρμογη δεν εμφανιζει επανω που ειναι το σημα η μπαταρια κτλ το σηματακι με τους 2 κυκλους ωστε να ξερεις οτι εισαι στη διπλη εφαρμογη
-
Οσο το ψαχνω ... Δεν μου λειτουργουν οι ηχοι απο το mail / instagram κτλ οταν ερχεται καποια ειδοποιηση , αντιθετα λειτουργουν του viber & fb // μαλλον επειδη εχουν δικους τους και οχι του κινητου ... δεν ξερω επισης μου ειναι δυσκολο να διωξω εφαρμογες απο την κουρτινα, την σερνω πλαι δεξια αλλα δεν πιανει καλα ... ισως να φταιει η γραμματοσειρα που τα δειχνει περιεργα ;; μετα απο λαθακια μονο της μεταφρασης που εχει αρκετα που εχουν μεινει με αγγλικα μεσα στις ρυθμισεις, σοβαρο προβλημα δεν εχ…
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από prekasg: “Στη Miui9 οταν εκανε γρηγορη φορτιση εβαζε τον κεραυνο σε μια παρενθεση, τωρα πως ξεχωριζει ; θελω να δω αν λειτουργει η γρηγορη φορτιση // στα εικονιδια της κουρτινας δεν εχει το gps ” Στο λειτουργικό κομμάτι πως είναι σε mi6, εξακολουθεί να βράζει και να καταπίνει την μπαταρία. Εχεις βρει κάποιο άλλο σοβαρό λειτουργικό bug? ” Ακομα προσπαθω να τα επαναφερω απο το cloud και την πατησα , ενω μου εδειξε ολες τις εφαρμογες και ειχε ξεκινησει η επαναφο…
-
Mi6 - Εγινε κομπλε φορματ ... εδιωξα τα encryption , εγκατασταθηκε αμεσως χωρις προβλημα η arwma τωρα επαναφερω τα παντα απο το cloud ... Θα επανελθω μολις τελειωσει και ξεκινησω να το ψαχνω // προσπαθω να επαναφερω απο το cloud , εφτιαξε τα μενου και τις εφαρμογες οπως τα ειχα ομως για να τα κατεβασει αστα να πανε αλλα αυτο λογικα οφειλεται στους σερβερ της ξιαομι και οχι στη miui10 ... // επανεφερε φωτογραφιες - επαφες κτλ αλλα τις εφαρμογες ενω δειχνει αυτες που εχω δεν κατεβαζει τιποτα ... γ…
-
Πατάτα. Άκου mediatec επεξεργαστή.
-
Παράθεση από psybill: “Παράθεση από prekasg: “Που μπορω να βρω παλαιοτερες εκδοσεις του mihome ? εχω λαμπα yilight παλια δουλευε κανονικα απο τοτε που αναβαθμιστηκε το mihome δεν το βρισκει καν ” Δε νομίζω να είναι πρόβλημα της έκδοσης, γιατί δεν έχουν ακουστεί προβλήματα με τις yeelight.Χτες μόνο υπήρχαν κάποια προβλήματα που λογικά έχουν διορθωθεί. Λογικά έχεις συνδεθεί σε άλλο server από αυτόν που είχες συνδέσει τη λάμπα. Οι τελευταίες εκδόσεις σε προτρέπουν να συνδεθείς στον ευρωπαϊκό server…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από prekasg: “Πως μπορω να απενεργοποιησω το encryption ? ειμαι στην 8.5.3 ” Η διαγραφή γίνεται ως εξής....Πάμε TWRP recovery και κάνουμε Format Data Reboot στο Recovery και κάνουμε Factory Reset. Βάζουμε την ROM στην συσκευή και κάνουμε Flash. Μπαίνουμε στην MIUI και κάνουμε Setup - Αρχικοποίηση της συσκευής. Τώρα πρέπει όλα να είναι οκ. Για επιβεβαίωση πως όλα είναι μια χαρά και χωρίς Encryption, απλά κάνουμε Reboot σε Recovery. Αν δεν μας ζητήσει κωδικό ή μοτί…