Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 558.
-
Πως μπορω να απενεργοποιησω το encryption ? ειμαι στην 8.5.3
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Όπως είπα και παραπάνω η AROMA έχει Bug και δεν κάνει ενεργά τα Encryption ακόμη και αν τα έχετε επιλέξει. Θα βγάλουμε Fix. Σε όσους δεν έχουν ενεργά τα encryption θα δουλέψει κανονικά. Η XTRV ενεργοποιεί τα encryption κανονικά με τον τρόπο που γράψαμε στις οδηγίες. ” Fixαρισε μας art !!
-
Απο την 8.5.3 και την προηγουμενη εβδομαδα που εβγαλε update ΟΤΑ μολις το εκανα κολλαγε στο mi logo και δεν προχωραγε... σημερα κατεβασα την νεα παλι ΟΤΑ , εχω ενεργα encryption παλι κολλαει στο mi logo ... υπαρχει κανεις με mi6 που εκανε ΟΤΑ την αρωμα και δουλεψε ; ξαναγυρισα στην 8.5.3
-
Παράθεση από kiriakos1963: “Παράθεση από prekasg: “το εκανα 2 φορες με ιδιο αποτελεσμα ... γιατι ομως την εμφανιζει αφου μαλλον εχει προβλημα η ρομ ; δεν θα επρεπε να αποσυρθει ; ” Καλησπέρα. Και σε εμένα το ίδιο έκανε και ακολούθησα τον οδηγό της εγκατάστασης και πέρασε χωρίς πρόβλημα. ” το αφηνω οπως εχει και οταν βγει η νεα miui X τοτε ξαναξεκιναω τα πειραματα
-
αυτο εχω ξεκινησει να κανω ηδη επισης να ενημερωσω οτι οταν βρηκε το Update μου το εμφανισε 2 giga ... πηγα να κατεβασω εβγαλε ενα error , Μπηκα εσβησα οτι ειχε κατεβασει, επανεκινηση ξανα αναζητηση βρηκε οκ το update με μεγεθος 1.8 ! .. τελοπαντων εχω ηδη ξεκινησει να βαζω την προηγουμενη ελπιζω να μπει κανονικα // ευτυχως ανοιξε κανονικα χωρις να εχει χαθει κατι ...
-
Μολις σημερα μου εβγαλε update (OTA).. (Eιχα την τελευταια aroma) ... κανω το update ... και τωρα εχει κολλησει στο αρχικο logo ΧΤRV ARWMA και γυριζουν οι 3 τελειες ... ειχα ενεργοποιημενο το Encryption στα DATA και στην επιλογη της εγκαταστης το επελεξα να υπαρχει παλι ... τωρα εμεινα χωρις κινητο γμτ και βιαζομαι να φυγω απο το σπιτι Wtf ??? πως το επαναφερω τωρα παλι ... ;
-
Σημερα με ενημερωσε φιλος (εχει τη μαμα ρομ) οτι του εβγαλε το πρωι αναβαθμιση (ειχε κανει και στο παρελθον οποτε του εβγαζε) , την κατεβασε , την εκανε και μετα δεν ανοιγει το κινητο, κολλαει στο mi logo και κατω γραφει Unlocked ... Ωστοσο δεν θυμαμαι να του εχω ξεκλειδωσει bootloader .. (ο ιδιος δεν υπαρχει περιπτωση να εχει κανει κατι τετοιο) ... το περιμενω σημερα να μου το φερει να δω αν μπορω να το επαναφερω
-
Η προηγουμενη ρομ του mi6 ειχε διαφορετικο Mihome εφαρμογη απο αυτο που εχει η global τωρα ; Δεν βλεπει την κινεζολαμπα μου yeelight εκανα reset στη λαμπα μηπως αλλα δεν
-
Σε mi6 εχω θεμα και δεν μπορω να συνδεθω πλεον στην yeelight απο το mihome αλλος ιδιο θεμα ;
-
Ωραίος..... Γενικά δουλεύει απροβληματιστα χωρίς κολλήματα. Ενδεικνύεται για mi6 για όσους έχουν αμφιβολίες ακόμα και δεν έχουν δοκιμάσει Μερικές φορές μου εμφανίζει εικονίδιο ταχείας φόρτισης αλλά όχι πάντα και εχω δοκιμάσει με πολλά καλώδια και φορτιστές ταχείας φόρτισης
-
Μετά από αρκετές μέρες με τη νεα άρωμα ρομ στο mi6 μπορώ να πω τώρα που τη συνήθη σα αρχίζει να μ αρέσει όλο και πιο πολύ. Επίσης πλέον μου δουλεύει π ήχος στο viber. Είδα στα αρχεία ότι κατέβασε μόνο του viber notification sound στα αρχεία μου... Το πρόβλημα με το region που έχει δημιουργηθεί όταν το κάνω πχ Ινδία και εχει ίδιο region και το αλλο xiaomi που πας να στείλεις sms το εμφανίζει και το κανει mi message χωρίς χρέωση μέσω ίντερνετ αλλά μόλις βάλεις region Ελλάδα χάνεται αυτή η επιλογή …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από prekasg: “Αυτο που ειδα στην αρχη και δεν μου αρεσε καθολου ειναι η γραμματοσειρα ... φανταζομαι απο καπου θα αλλαζει ... ειναι σαν ελληνοκινεζικα ιερογλυφικα ” Για δώσε ένα ScreenShot να δούμε....Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο, εκτός και σου χάλασε τα Fonts το DPI που άλλαξες,,, ” Ειναι οκ , οταν ανοιξα για 1η φορα το τηλ στο setup ηταν μονο χαλια η γραμματοσειρα. Εχω βαλει την Google Camera και δεν μου εχει κρασαρει καθολου (Το λεω για τον φιλο που το εβαλε στο …