Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 558.
-
Πρώτες εντυπώσεις από τη νέα άρωμα σε mi6 Το viber ξανά τα ίδια... Έρχεται μήνυμα και δεν χτυπάει Δεν μ αρεσει εμφανισιακά η κουρτίνα όταν κατεβάζεις ο τρόπος που τα δείχνει Δυστυχώς δεν διορθώθηκε το πρόβλημα με τη γρήγορη φόρτιση που έχει χαθεί εδώ και πολύ καιρό Ως ταχύτητα δεν έχω δει διάφορες με την προηγούμενη απλή xtrv china που ειχα Στα + η με διαφορα βελτιωμένη κατανάλωση μπαταρίας που είναι πολύ καλύτερα από πριν Θα επανέλθω με ότι νεότερο διαπιστώσω
-
Εγκατασταθηκε με το 1ο Recovery σε mi6 με απολυτη επιτυχια Παρολο που το twrp αναφερει 3.2.1.2 .. Οταν ολοκληρωθηκε που το περασε ειναι το 3.2.1.1. ή με γυριζει σε αυτο απο μόνο του. Ποτε στο Twrp δεν εμφανισε 3.2.1.2 Ειχα απλη XTRV , τωρα εβαλα την ARΩΜΑ να δοκιμασω . Root εδωσα με το Magisk DPI εδωσα 520 να δοκιμασω να δω αν εχει διαφορα Camera για πρωτη φορα εβαλα την Google να δω αν αξιζει Τωρα εχει ξεκινησει η διαδικασια να επαναφερω τα παντα απο το cloud ... Οποτε ενα 3ωρακι το χουμε ... Α…
-
Παράθεση από l_themis: “Με το format data θα διαγραφούν και οι φωτογραφίες σε Mi MIX 2? ” τα παντα θα σβηστουν ... κρατα Backup στο cloud για να τα επαναφερεις
-
Για να μην γινει κανα λαθος και επειδη με μπερδεψε ... γιατι βλεπω 2 αρχεια twrp recovery στο mi6 ? μονο το 1ο δεν χρησιμοποιω ;
-
Σε mi6 περιμενουμε rom με global ή china ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από spideman3: “Είναι bug της official rom. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” να το σβησω η χρησιμευει καπου ;
-
Και στο Mi6 κρασαρει ολη την ωρα το yellow pages , το εκανα εκαθαριση αλλα τιποτα συνεχιζει να το στειλω ή χρησιμευει πουθενα ;
-
Σε mi6 δουλευει κομπλε χωρις να εχω εντοπισει κατι κακο, root με το magisk εχω το μονο που συνεχιζει να μη λειτουργει ειναι η γρηγορη φορτιση
-
-
Και στο mi6 εχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας απο το την προηγουμενη ρομ αλλα οχι σε τοσο τραγικο βαθμο οπως βλεπω να αναφερεται στα υπολοιπα
-
Παράθεση από intheend: “Καλημέρα σας. Περάστηκε σε sagit χωρίς πρόβλημα. Το θέμα του @prekasg το έχω και γω , δεν εμφανίζει πλεον το εικονίδιο της γρήγορης φόρτισης αλλα οι χρόνοι φόρτισης ειναι καλοί! Ενα θέμα που είχα και στο παρελθόν (χωρίς να καταφέρω να το λύσω) έχει απο χθες επιδεινωθεί. Όταν πραγματοποιώ κλήση ενω πατάω να τηλεφωνήσει η εφαρμογή (είτε μαμά είτε άλλη) λαγκάρει απίστευτα, πρίν λίγο χρειάστηκε 1.5 λεπτό!!! Πράγμα μη λειτουργικό (προφανώς) και δεν εχω την κυρια χρήση της συσκ…
-
Στις τελευταιες ρομ απο android 8 Και μετα εχει χαθει η δυνατοτηα της γρηγορης φορτισης στο mi6 ... Συμβαινει σε ολους ή μονο σε εμενα ;
-
Για να κατεβασετε τη ρομ χωρις να εχετε προβλημα εγκαταστηστε το jdownloader στον υπολογιστη εκει που επιλεγεις ρομ , δεξι κλικ πανω του και copy link location ,αυτοματα το link προστηθετε στο Jdownloder // αυτο εχει τη δυνατοτητα αν σταματησει να συνεχισει μονο του και φυσικα χωρις λαθη ωστε να εισαι σιγουρος πως κατεβηκε σωστα η ρομ , μετα απλα την περνας στο τηλ
-
Παράθεση από VaggelisD66: “Παράθεση από prekasg: “ενεργο δηλαδη να παραμεινει ... δεν αλλαζω κατι ξανακανω φορματ και δοκιμαζω αλλη ρομ ” Και σε εμένα το έκανε αυτό σε mido με 8.3.15 αλλά δεν το είχα προσέξει.Πήγα εδώ : Ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδώματος & Κωδικός - Κωδικός προστασίας απορρήτου και στην οθόνη που εμφανιστηκε και ζητούσε μοτίβο ή αποτύπωμα έβαλα και τα άλλα δάχτυλα που είχα αποθηκευμένα. Τώρα οι κλειδωμένες εφαρμογές ανοίγουν με όλα τα αποθηκευμένα αποτυπώματα.b9049c6f42fcc9933707bf54…
-
ενεργο δηλαδη να παραμεινει ... δεν αλλαζω κατι ξανακανω φορματ και δοκιμαζω αλλη ρομ
-
Παράθεση από Bodai: “@prekasg αφου κάνεις αυτό που σου προτείνει ο @amavroudis δοκίμασε να σβήσεις και να ξανα-περάσεις ενα δάχτυλο με την συσκευή γυρισμένη στα αγγλικα.. ” πριν κανω factory reset *Που να μην εκανα.. ... με ελληνικα το ειχα βαλει και ξεκλειδωνα ολες τις εφαρμογες με ολα τα καταχωρημενα δαχτυλα χωρις προβλημα , θα δοκιμασω και αυτο που λες αλλα το εχω κανει με 6 διαφορετικες ρομ οποτε δυσκολο το βλεπω
-
Παράθεση από amavroudis: “Δοκίμασες να μπεις στις ρυθμίσεις του app lock και να ξεκλικάρεις το μοτίβο, αφήνοντας μόνο το δακτυλικό; ” Μπηκα στις ρυθμισεις του app lock ... αλλα που ειναι αυτο που λες ; δεν βλεπω κατι τετοιο -Κλειδωμα εφαρμογης - ρυθμισεις κλειδωματος - αλλαγη κωδικου - ξεκλειδωμα με δαχτυλικο αποτυπωμα (ενεργο το εχω) -εμφανιση μοτιβου - αποκρυψη περιεχομενου -ξεκλειδωστε ταυτοχρονα ολες τις εφαρμογες -προσθηκη λογαριασμου μι (ενεργο το εχω) Αυτες ειναι οι επιλογς που εχει
-
Απο χθες εχω αλλαξει πανω απο 6 διαφορετικες ρομ ... απο xtrv - aroma - stable - dev ... Σε ολες εχω το ιδιο προβλημα αφου πατησω να ανοιξω την εφαρμογη με το δαχτυλικο αποτυπωμα μου ζηταει "απαιτειται κωδικος για το ανοιγμα των εφαρμογων¨και πρεπει να κανω και το μοτιβο ... WTF ?? Φυσικα εχω τσεκαρισμενο το να ξεκλειδωνουν οι εφαρμογες με το δαχτυλικο αποτυπωμα αλλα τζιφος ... Καμια βοηθεια ρε παιδια ;