Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 558.
-
Αλλαζω ρομ παω πιο πισω σε απλη xtrv να δω τι γινεται
-
Γενικη ερωτηση για οποιον ξερει εχω κλειδωμενες εφαρμογες και 4 δαχτυλα περασμενα στον αισθητηρα μεχρι πριν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ξεκλειδωνα ολες τις εφαρμογες με οποιο δαχτυλο απο τα 4 ηθελα ... τωρα μονο με ενα συγκρικριμενο μπορω και ειναι αυτο που θα επιλεξω οταν ενεργοποιησω μεσα απο το μενου που κλειδωνω εφαρμογες το "ξεκλειδωμα με δαχτυλικο αποτυπωμα" κανω κατι λαθος ;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Θυμαται κανεις πια ηταν η τελευταια ρομ σε android7 stable ή dev Που να δουλευε το fast charge σε mi6 ?
-
Για να επιστρεψω σε android 7 stable η oxi πρεπει να ξαναβαλω το παλιο twrp ? τωρα εχω το τελευταιο που απαιτουσε για το android 8
-
Mi6 - XTRV Το viber δεν χτυπαει παλι ο θορυβος Το Fast charge δεν λειτουργει ακομα
-
xtrv @ mi6 Οταν εχω μια φωτογραφια στο viber και παταω να τη στειλω καπου με mail , μολις επιλεγω την mail εφαρμογη κρασαρουν τα παντα (εχω 2 mail εφαρμογες, ισχυει και στις 2)
-
Μπαταρια περιπου στο 47% @ mi6 - XTRV το βαζω σε flight mode το πρωι το κινητο ειχε κλεισει λογω μπαταριας ... δεν ειναι φυσιολογικο αλλα δεν ξερω αν ηταν τυχαιο γεγονος επισης ρε παιδια εχω χασει τη γρηγορη φορτιση πλεον εδω και πολλες ρομ ... ξερουμε αν θα φτιαξει αυτο το Bug καποια στιγμη ;
-
Κατεβασα μεσω ΟΤΑ για το mi6 τη νεα XTRV εριξα ενα factory reset γιατι ειχα να το κανω απο τοτε που πηρα το κινητο ... περασα τη ρομ ... με το cloud σε μια ωριτσα το κινητο ηταν οπως πριν εφτιαξαν οι ηχοι επιτελους ! viber κτλ χτυπανε οπως πρεπει στο ρισταρτ μπορω να μπω σε recovery κανονικα οταν το παταω επισης νομιζω οτι ειναι βελτιωμενη η μπαταρια αλλα θελω λιγο χρονο να το δω γενικα δειχνει να αξιζει πολυ αυτη η αναβαθμιση
-
Επειδη μπερδευτηκα εχω την xtrv 8.2.1 στο Mi6 . παω στην αναβθμιση, εντοπιζει νεα εκδοση, παταω να την κατεβασω και μου λεει η συσκευη σας ειναι ενημερωμενη χωρις να κατεβαζει ... κανω κατι λαθος ;
-
7 το πρωι το εβγαλα απο την πριζα και αυτη τη στιγμη εχω 35%!!! Και δεν εχω μιλησει στο τηλ μονο fb κανα μισαωρο
-
τι να πω ... κατι δεν παει καλα με το δικο μου ... με αυτη τη ρομ πρεπει να το φορτιζω 2 φορες τη μερα
-
Παράθεση από intheend: “Παράθεση από prekasg: “Το προβλημα με τη νεα ρομ στο Mi6 (XTRV) είναι η τεραστια καταναλωση μπαταριας που εχω ... το εχετε και οι υπολοιποι με mi6 ? ” εχω ακριβώς το αντίθετο, πολύ καλή συμπεριφορά η μπαταρία μέχρι στιγμής ( ευτυχώς) . Είσαι root , και αν ναι με ποιο? ” Ναι root ειμαι με su ... με την ιδια χρηση κινητου οταν γυριζα απο το γραφειο ειχα περιπου 65-75 μπαταρια , τωρα ειμαι μαξ στο 50 !!
-
Το προβλημα με τη νεα ρομ στο Mi6 (XTRV) είναι η τεραστια καταναλωση μπαταριας που εχω ... το εχετε και οι υπολοιποι με mi6 ?
-
Παράθεση από geo13z: “Κανείς άλλος σε mi6 την έβαλε την 8.2.1 fix? Sent from my MI 6 using Tapatalk ” ναι και ειναι οκ αν και με την προηγουμενη επισης δεν ειχα προβλημα
-
Μου ηρθε νεο update μετα το χθεσινο για το sagit
-
Sagit XTRV η νεα ρομ εγραψε 210.000 στο antutu ενω με τις προηγουμενες ηταν γυρω στο 180.000 ... Δυστηχως δεν εχει διορθωθει το θεμα των ειδοποιησεων στο viber για να χτυπανε τα μηνυματα
-
Job done +1
-
Τα εχω κανει ολα αυτα αλλα θελω να μου πει καποιος με mi6 αν του κανει τα ιδια