Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 558.
-
Ερωτηση σε οσους εχουν mi6.. Απο τοτε που εβαλα android 8 δηλαδη σε αυτη κ στη προηγούμενη ρομ. Στο viber οταν ερχονται μηνυματα δεν χτυπανε. Σαν να ειναι στο αθορυβο. Το εβγαλα το ξαναεγκαταστησα αλλα τιποτα
-
Κατεβηκε και εγκατασταθηκε το νεο twrp με μπλε γραμματα πλεον αντι για πορτοκαλι ... Κατεβαινει και η ρομ ... σε λιγη ωρα ξεκιναω την εγκατασταση
-
Για το Mi6 εχουμε τιποτα νεωτερο ; οταν γινει θα γινει μεσω ΟΤΑ;
-
Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από miltoskartalas: “@prekasg αυτό ψάχνω και εγώ.. Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” @miltoskartalasκάνε μια επανεκκίνηση ενώ το έχεις στον φορτιστή ” Μου ακουγεται "κουφο" να εφτιαχνε με αυτο το τροπο , αλλα το δοκιμασα. οχι δεν εγινε κατι Νομίζω οτι θα φτιαξει αν κανω γκρι απο-επιλεξω το εμφανιση ειδοποιησεων ... αλλα δεν με αφηνει
-
Σχεδον 24ωρες μετα τη νεα ρομ με android 8 για το mi6 μονο καλα λογια εχω να πω, η μπαταρια δειχνει να ειναι μια χαρα , δεν μου εχει κρασαρει καμια εφαρμογη ... γενικα το πρωι που ειχα χρονο το πιεσα αρκετα , δεν μασησε πουθενα , κανενα error , οταν κατεβαζω τη μπαρα απο πανω μου βγαζει με πρασινο εικονιδιο του android - Viber is running in the background Tap for details on battery and data usage Πως το διωχνω αυτο ;
-
Ξεκινησα και εγω την εγκατασταση για android 8 στο δικο μου ... Αυριο θα επανελθω με τις πρωτες εντυπωσεις
-
Παράθεση από paf21: “Στο ΜΙ6 περάστηκε και εκίνησε το τηλέφωνο σε 3 λεπτά. Τώρα αρχίζει το ψάξιμο ” Σβηστικε τιποτα ; εννοω απο ρυθμισεις μεχρι εφαρμογες κτλ
-
Η νεα ρομ Xtrv Που βγηκε για το mi6 που ειναι android 8 ... αφου περασα το νεο twrp ... πρεπει να την κατεβασω και την κανω flash απο twrp ετσι ; γιατι η εφαρμογη αναβαθμιση δεν τη βρισκει
-
Με διαφορα η πιο γρηγορη εως τωρα. Mi6 =============== Δεκ 8th 2017, 11:23pm =============== Eιχα το πρωτο fc σε διπλη εφαρμογη Screenshot_2017-12-08-23-18-08-556_com.miui.bugreport.png[label][/label]
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Τελικα δεν γλυτωσα απο τα FC στις διπλες εφαρμογες ουτε σε αυτη τη rom για το mi6
-
Μπηκε χθες σε Mi6 OTA δειχνει να ειναι καλη η ρομ χωρις τα ενοχλητικα FC που ειχα στην προηγουμενη , το antutu στα ιδια επιπεδα γυρα στα 180.000 ευχαριστουμε παιδια
-
Παράθεση από gkalen: “ @prekasg Δεν βλέπω παράπονα για FC σε mi6 , περίεργο φαίνεται , μήπως έχεις επαναφέρει κάτι από το cloud ή με άλλη εφαρμογή .. ” Οχι δεν εχω κανει καμια επαναφορα αλλα παρατηρησα οτι τα FC δημιουργουνται στις διπλες εφαρμογες ....
-
Συνεχιζουν τα fc σε mi6 Screenshot_2017-11-29-07-56-37-101_com.miui.bugreport.png
-
Στο mi6 εχω FC σε διαφορες εφαρμογες
-
OTA @ Mi6 μπηκε οκ ... που ειναι αυτο με τις ειδοποιησεις που τις κανει σε ομαδες κτλ ;
-
Για το Mi6 παντως ηταν απο τις καλυτερες ρομ αυτη που βγηκε
-
Εγινε απροβληματιστα η εγκατασταση μεσω ΟΤΑ και στο mi4 , ολα δειχνουν να ειναι τελεια.
-
Mi6 - Περαστηκε μεσω ΟΤΑ ολα οκ. Οταν εβαλα το zip για root καθηστερησε αρκετα σε σημειο που νομιζα οτι κολλησε αλλα ευτυχως απλα καθηστερησε. Antutu επανηλθε στα παλια καλα επιπεδα , 177.000 εγραψε. Η νεα λειτουργια ξεκλειδωμα με το προσωπο δειχνει να δουλευει σωστα τουλαχιστον σε σημεια που εχει φωτισμο. Για τη μπαταρια ακομα ειναι νωρις , θα επανελθω σε 2-3 μερες