Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-76 από 76.
-
Battery drain κανείς με Miui global 10.1.1.0 ? Αν και η αναβάθμιση έχει γίνει πριν 3 περίπου εβδομάδες και αρχικά δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα, την τελευταία εβδομάδα εχει παρατηρηθεί σημαντική αύξηση της κατανάλωσης (απο το βράδυ πχ 23:00 μέχρι τις 08:00 το πρωί έχει χάσει 30%) με την κύριο υπεύθυνο το android system (55-60%). Κάτι βρήκα σε rededit/Miui forums/xda αλλά δεν θα ελέγα πως δίνεται και ξεκάθαρη λύση.
-
Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει πτώση στην απόδοση/διάρκεια της μπαταρίας μετά την αναβάθμιση, το αντίθετο θα έλεγα, κάπως σαν να αυξήθηκε η διάρκεια της. Επίσης δεν είχα κανένα πρόβλημα με mi fit+Bluetooth+amazfit. Θα πρότεινα να ελέγξεις mi fit version, miband firmware και unpair/pair. Το έχεις ψάξει καθόλου στο internet, πχ: -- Miband 3 didn't sync with Android 9 : miband Για το θέμα του notification, έχεις δεί αυτό; -- Xiaomi Mi A2 Lite - Notification LED issues | Xiaomi Mi A2 Lite Η 9η έ…
-
Προσωπικά έχω ακριβώς αντίθετη προσέγγιση, να ψάξω και αν μπορώ να βρω λύση για ένα πρόβλημα συγκεκριμένα. Δεν έχει νόημα πχ να κάνεις φορμάτ γιατί δεν παίζει το δίκτυο και δεν έχεις ιδέα τι πρέπει να κάνει και πως δουλεύει (κοινό παράδειγμα από πολλά φόρουμ ένα τέτοιο σενάριο ή γιατί έχει θέμα κάποιος driver και δεν δουλεύει κάτι σωστά). Τώρα backup/restore είναι μια άλλη ιστορία και υπάρχουν διάφορες και αρκετές επιλογές και στα mobile OS αλλά και σε Desktop/Server OS. Στην συντριπτική πλειοψη…
-
Κάνοντας MiTM με squid ssl bump και την χρήση του private key σε remote wireshark μπορώ να δώ πως γίνεται μέσω ΗΤΤP GET κάποιου "τίτλου" απο netfix server, ο οποίος απαντά με title found, όμως ο netflix server δεν στέλνει στην συνέχεια το περιεχόμενο για κάποιο λόγο (μόνο απο netflix πλευρά θα μπορούσαν να το δούν αν βγάζει και ποιό error τοπικά και δεν προχωρά). Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να πρέπει να το ζητήσει εφόσον βρέθηκε ξανά απο τον client, αλλά απο την συμπεριφορά που βλέπω στον c…
-
Μόνο το Netflix app δεν δουλεύει, ούτε στα 2.4Ghz , ούτε στα 5Ghz ούτε και απο chrome browser του Android 9 (μπαίνει στον account αλλά δεν παίρνει κανένα stream). Δεν είναι δικτυακό το πρόβλημα, έχω κάνει και remote wiresark captures μέσω ssh με redmi 4x (όλα οκ, ίδια έκδοση εφαρμογής στο ίδιο WLAN, miui 10 - Android 7.1.2) και mi a2 lite (fails, Android 9). Δυστυχώς υπάρχουν encrypted πακέτα μεταξύ endhost (smartphone) και Netflix servers που ίσως να έδιναν κάποιο hint. Ίσως δοκιμάσω με SSL BUM…
-
Μετά την πρόσφατη αναβάθμιση σε Android 9 mi a2 lite σε δυο (2) συσκευές mi A2 lite (4/32 && 4/64) το netflix πλεόν δεν δουλεύει μέσω WiFi. Προβληματικό είναι επίσης και σε mobile internet όπου με clear cache/delete storage επανέρχετε προσωρινά. Το ίδιο τρίκ δεν δουλεύει σε WiFi σενάριο (το οποίο βγαίνει μέσα απο οικιακό xDSL) ενώ στο ίδιο WLAN/LAN άλλες συσκευές (Redmi 4x miui 10 netflix app, smart tv με netflix app) λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Απ' ότι έχω δει σε reddit/pixel forums: -- …
-
A2 Lite Pie Update
ΜήνυμαΝωρίτερα απ' το αναμενόμενο (τέλη Δεκέμβρη με αρχές του 2019), ελπίζω να είναι η stable και όχι η ΒΕΤΑ που δινόταν σε Πολωνία και Ασία, in any case είμαι σε download ήδη σε ένα 4/32 mia a2 lite... UPDATE: Κάποια εικονίδια είναι πολύ άσχημα, πχ η κουκίδα που χρησιμοποιείται ως ένδειξη μιας WiFi σύνδεσης. Yπάρχουν 2 νέα gestures (Jump to camera, swipe up on home button), εφαρμογή και υποστήριξη radio και κάποιες άλλες αισθητικές παρεμβάσεις-λειτουργείες. Σε κλήσεις/internet access δεν είχα κάποιο …
-
Το android 9 πάντως λένε πως το λύνει το πρόβλημα με το auto, φέρνει (officialy) FM radio, adaptive brightness/battery κλπ. Σε κάποιες χώρες έχει ξεκινήσει η διάθεση του (Βeta version) ενώ υπάρχουν και οδηγίες για το πώς μπορεί να το πάρει κάποιος μέσω vpn (xda): - [BETA] [OTA] Upgrade to Android 9 Beta PIE t… | Xiaomi Mi A2 Lite H stable έκδοση αναμένεται μεταξύ τέλη Δεκέμβρη και αρχές του 2019. - Xiaomi Mi A2 Lite Pie update news and more: Android 9 OTA available
-
xiaomi redmi 4x 64gb
ΜήνυμαRedmi4x (Global version/MAG138) ειδικά σε μαύρο χρώμα δεν βρίσκεις ούτε με παραγγελία. Παντού out of stock (κιμεζομάγαζα, eBay, skroutx, κλπ) ενώ θέλει προσοχή γιατι και η τιμή έχει ανέβει αλλά και πουλάνε την κινεζική έκδοση (ΜΑΕ136) που δεν έχει Β4/Β20.
-
Εδω και καμιά 20αρια μέρες έχω στα χέρια μου την 4/32 έκδοση. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με delay/crash etc και δεν είχα και πρόβλημα στην εγκατάσταση του (backup) από Miui (από Red4x και εγώ) σε android 8.1. Πράγματα που έχω παρατηρήσει ωστόσο: - Το APN της μιας κάρτας έπρεπε να το βάλω manual γιατί δεν γινόταν detect για να παίξει 2g/3g/4g internet. - To wifi στα 5G δεν πιάνει μεγάλες ταχύτητες και έχει μικρή κάλυψη (802.11a μόνο ?) - Το ξεκλείδωμα με fingerprint είναι κομματάκι πιο…
-
Ερωτηση για 4g
ΜήνυμαΥπάρχουν τουλάχιστον 2 H/W εκδόσεις του τηλεφώνου: Global version και Chineese version. Η πρώτη έχει υποστήριξη και Β4/Β20 κάτι που δεν έχει η δεύτερη. Έχω και τις 2 εκδόσεις και με ίδιο πάροχο απ' το ίδιο ακριβώς σημείο, το global version συνδέεται σε eNB με Β20 και 4G, ενώ το άλλο σε άλλη κεραία NodeB με EDGE (2G) ή 3G. Το software που τρέχει είναι κοινό και στα δύο και φυσικά δεν έχει καμία σχέση για το αν μπορεί ή όχι να παρέχει υποστήριξη για Β4/Β20 bands.