λοιπον παιδια το ανοιξα και ειδα ότι οι ακροδέκτες εχουν οξειδωθεί να τους καθαρισω με οινόπνευμα;με προσοχη φυσικα.Μαλλον για αυτό το λογω δεν εκανε σωστη συνδεση
παιδια το πηγα σε έναν και καλα τεχνικο το ανοιξε του εδειξα τι να κανει και αναψε το led μετα όμως δεν ειχε ιδεα και δεν μπορουσε να με αφησει να κατσω στο λαπτοπ να το φτιαξω.Ο γερμανος το φτιαχνει με 20 ευρω αλλα θελει αποδειξη και να είναι ελληνικο...........ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ μονο στην ομονοια ξερουν καποιοι.
ένα γιατρο xiaomiολογο με ειδικοτητα στα brick από αθηνα δλδ.Το ξερω ότι θελει υπομονη αλλα ολοι στο σπιτι διπλα μου είναι με τα xiaomi και εγω περιμενω
ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΕΧΘΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ ΣΤΟ PC ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ LED ΓΙΑ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΠΕΤΟ ΜΕΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΑΝΑΒΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΛΕΝΤ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ.ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ DRIVERS ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ PC
Ναι και ηταν όλα οκ.Αυτό που εχεις εσυ ανεβασει μονο που ειχε μπλε φοντο όχι πορτοκαλι.Μακαρι να ανοιξει και μονο stable dev xtrv θα εχω και ας μην εχει συνχρονισμο καλο το gps με τον καιρο και το gps με τους χαρτες.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ
όχι δεν εχει σημαδια ανοιγματος και ουτε εχει fake.Με την arwma μου κολλησε και εκανα ακυρωση εγκαταστασης δεν ειχα θεμα τοσους μηνες σε 3 update που εκανα με stable.Ειχα και λιγη μπαταρια γυρω στο 30 τις εκατο
Να ενημερωθεί ο κοσμος ότι σε mi5x μην περασουν arwma ακομα και με factory reset υπαρχει κίνδυνος και το ειχα ξαναπροσπαθησει και δεν ειχε πιασει και πριν 1 μηνα.Οι stable xtrv δεν εχουν κανενα πρόβλημα στην εγκατασταση
ΟΚ θα περιμενω μεχρι το απόγευμα την φορτηση και αν δεν τοτε θελει test point πρωτα και λογικα μετα όλα τα αλλα.Με το τεστ θα ανοιξει το κινητο;η θα το αναγνωρισει το pc και θα περαστουν όλα από εκει;
Δεν ανοιγει με τιποτα και τα 3 κουμπια μαζι να πατας τιποτα και συνδεδεμενο στο pc παλι τιποτα θα το παω σε μαγαζι γιατι το χρειαζομαι αμεσα αν γνωρίζατε καποιον που να ξερει παντως θα βοηθουσε .Ευχαριστω