Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Λάθος ROM
Μήνυματο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω πουθενα recovery για gucci. εκτος αν φοραει την ιδια με το dior.αν εχεις βρει καπου θα εκτιμουσα ενα link
-
Λάθος ROM
Μήνυμαbodai η recovery ειναι μεσα απο τη rom. αυτη δλδ π χρησιμοποιηται για το gucci. τωρα οσον αφορα τα drivers αν δεν ηταν σωστα πιστευω πως ουτε στο fastboot devices θα αναγνωριζε το κινητο ουτε μετα το υποτιθεμενο flash της recovery δε θα εκανε reboot με την εντολη fastboot reboot ετσι δεν ειναι?
-
Λάθος ROM
Μήνυμαφιλε caeser απο εκει πηρα και γω τη recovery και προσπαθησα να τη flasarw απο fastboot αλλα τπτ... και να προσθεσω για το flashify που λες οτι το κινητο δεν εχει ροοτ. αλλο περιεργο κ αυτο.
-
Λάθος ROM
Μήνυματο ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω. περασα την τελευταια dev σε gucci φιλου και ενω η ρομ περασε κανονικα δεν μπαινει σε recovery με τιποτα... μεχρι και με fastboot προσπαθησα και ενω δειχνει κομπλε μολις παω να μπω στο recovery rebootarei μεχρι να το κλεισω τελειως και να το ξανανοιξω.να αναφερω επισης οτι το κινητο φορουσε dev οποτε δεν τιθεται θεμα λαθους.
-
Καλησπέρα στην παρέα, έχω το redmi note 3,( έχω την τελευταία dev). Εχω τα εξής θέματα: Η ενταση συνομιλίας κάθε φορά που κάνω άλλη κλίση πέφτει στο default και πρέπει να το ανεβασω χειροκίνητα κάθε φορά στο μέγιστο. Το fingerprint 1 στις 7 περίπου φορές δεν αντιλαμβάνεται το άγγιγμα και πρέπει να χρησιμοποίησω το power button για να ξυπνησω τη συσκευή. 200-300mb αύξηση κατανάλωσης ram. Μπαταρία ελαφρώς καλύτερη αυτονομία. Ps. Αυτό που ζητάνε ολοι, αν μπορέσετε να προσθεσετε το double tap μιας κ…
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα μπορεί κάποιος με το red rise(mediatek) και την τελευταια ελληνικη ρομ να τρέξει ενα antutu και να μ πει ποσο βγάζει; Μετα απο ενα script που εκανα flash εγώ έβγαλα 18975
-
Καλησπέρα μπορεί κάποιος με το red rise(mediatek) και την τελευταια ελληνικη ρομ να τρέξει ενα antutu και να μ πει ποσο βγάζει; Μετα απο ενα script που εκανα flash εγώ έβγαλα 18975
-
Ωραία πράγματα. Καλή μας επιτυχία!!
-
Καλησπέρα στην παρέα, είναι ένας τύπος που βγάζει κάθε φορά για κάθε update της miui έκδοση με strip unicode του mms.apk. Ας δοκιμάσει κάποιος κάτοχος mi3 ή mi4 και να αναφέρει αν του δούλεψε.. ZduneX25's Files :: BasketBuild
-
καλησπέρα στην παρέα, δεν ξέρω αν εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να το αναφέρω.. έχω ένα at-rm-i-trek-bluetooth-camera-shutter-remote-for-iphone-4-5-samsung-galaxy-s2-3-4-note-1-2-3-android-phone-tablet-2.gif που είναι για να το πάτας και βγάζεις φώτο μέσω bluetooth, το αναγνωρίζει κανονικά το κάνει σύζευξη αλλά δεν δουλεύει, ενώ στο mi3 δουλεύει κανονικά. Το έχουν αναφέρει και χρήστες στο εξωτερικό. Μήπως μπορούμε να βρούμε κανένα fix ? Στην ουσία στο mi3 που δουλεύει το βρίσκει σαν προσθήκη …
-
Παράθεση από Christodor: “Χαιρεται στην ομαδα! Εχω το xiaomi mi3..και προσφατα εβαλα την V6. Υπηρξαν καποια bug που προαναφερθηκαν..αλλα για εμενα το σημαντικο( και καθολου λειτουργικο) ηταν το οτι δεν δεχομαι ειδοποιησεις για τις 3party applications, facebook,viber,messenger κτλ. Ουτε στο bar ουτε ως pop up(πχ το fb messenger) παρα μονο τις βλεπω οταν μπω στην εφαρμογη. Τωρα εκανα install την GTV 4.10.5, αλλα το προβλημα παραμενει. Υπαρχει καποια λυση που μου διεφυγε?? (Για να σας προλαβω..εχω …
-
καλησπέρα και σε μένα έπαθε το ίδιο ακριβώς, αγορασμένο από το minideal,και είχε μείνει με τη στοκ multilanguage που στέλνουν οι κινέζοι, είχα βρει τον οδηγό debrick και τον ειχα δοκιμάσει αλλά καμιά ανταπόκριση και το κινητό έφυγε για πίσω. έχω φλασάρει άπειρα κινητά(κινέζικα), δοκίμασα τα πάντα αλλά αυτό ήταν τελείως νεκρό, όποτε ας βγάλουν άκρη αυτοί. όταν μου έρθει θα ενημερώσω.