Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 90.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα????
-
ΜήνυμαΠαράθεση από m@devill: “ στο φορουμ στο αγγλικο ναι ” beta πρεπει να βαλω η developer??
-
ΜήνυμαΠαράθεση από ninjamoz: “ στη σελιδα συνδεεσε κανονικα? ” στο φορουμ στο αγγλικο ναι
-
ΜήνυμαΠαράθεση από ninjamoz: “ βαλε developer ” εβαλα developer και δεν το ξεκλειδωνει
-
ΜήνυμαΠαράθεση από m@devill: “Ηρθε μύνημα ότι εγκρίθηκε για το unlock Συνδεω τό κινητό με το loader και μετά από λίγο μου λέι να πάω στήν σελίδα να κάνω εγγραφή Έχω περάσει dev,stable,και multi Τι κάνω λάθος?? ”
-
ΜήνυμαΗρθε μύνημα ότι εγκρίθηκε για το unlock Συνδεω τό κινητό με το loader και μετά από λίγο μου λέι να πάω στήν σελίδα να κάνω εγγραφή Έχω περάσει dev,stable,και multi Τι κάνω λάθος??
-
ΜήνυμαΠαράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από m@devill: “εχω βαλει Xiaomi.eu 7.1.6.0 Stable Multi Mod by LoXaR ” λογικο να μην την παρει δεν ειναι η official ” Τι πρεπει να κανω για να βαλω την official???
-
ΜήνυμαΠαράθεση από m@devill: “ για πες ποια ρομ φορας. ειναι σιγουρα official ή multi? ” εχω βαλει Xiaomi.eu 7.1.6.0 Stable Multi Mod by LoXaR
-
ΜήνυμαΠαράθεση από ninjamoz: “ για πες ποια ρομ φορας. ειναι σιγουρα official ή multi? ” εχω βαλει Xiaomi.eu 7.1.6.0 Stable Multi Mod by LoXaR
-
ΜήνυμαΠαράθεση από ninjamoz: “Παράθεση από m@devill: “Για να ξεκλειδώσω το κινητο πρεπει να βαλω developer και οχι stable εχω βαλει stable 7.1.6 Το developer το περναω μεσα απο την συσκευη η απο το flash tool Η αιτηση εγκριθηκε αλλα μου ξαναζηταει να κανω παλι αιτηση ” την κατεβαζεις και την φορτωνεις απο το updater ” Κατεβασα την τελευταια ρομ Version: 6.2.25 και δεν με αφηνε να κανω update μεσω κινητου
-
ΜήνυμαΓια να ξεκλειδώσω το κινητο πρεπει να βαλω developer και οχι stable εχω βαλει stable 7.1.6 Το developer το περναω μεσα απο την συσκευη η απο το flash tool Η αιτηση εγκριθηκε αλλα μου ξαναζηταει να κανω παλι αιτηση
-
ΜήνυμαΠαράθεση από johnzairis: “Ας ξεκινήσει πρώτα με την αίτηση για ξεκλείδωμα... Χωρίς αυτό δεν μπορεί να κάνει και πολλά. ” την αίτηση την έχουμε κάνει και μας ήρθε μύνημα ότι εγκρίθηκε Πήγα να περάσω το unlock bootloader και με πήγαινε στο site να ξανά κάνω πάλι εγγραφή Μετά έβαλα την stable 7.1.6 καί τα παράτησα .Για να δουλέψει το unlock bootloader πρέπει να έχω stable ή developer
-
Μήνυμακαλημερα ένας φίλος αγόρασε το redmi note 3 για να δουλέψει το bootloader πρέπει να έχω βάλει developer ή ,stable