Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 90.
-
καλησπερα καί από εμένα μετά την τελευταία αναβάθμιση στο mi3 νομίζω ότι δέν βγάζει καλές foto
-
Υπάρχει νέο με το mi note pro πότε θα βγεί ή καινούργια ρομ
-
καλησπερα σας πήρε ένας φίλος το κινητό redmi note 3 να τό κάνει δώρο τού πέρασα mail το mi clound και διάφορα άλλα προγράμματα Την επόμενη μέρα μου λέι ότι θα το κρατήσει εκείνος και να σβήσω αυτά που έκανα στο κινητό και να του περάσω τα δικά του στοιχεία μετά από αυτό μου βγάζει αυτό και δεν μπορώ να πάω παρακάτω
-
πηρε ένας φίλος μου το redmi note 3 32 gb και έχει τη stable version 77.0.11.0(LHNCNCJ) μπορώ να βάλω ddeveloper και πώς?? Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από m@devill: “πηρε ένας φίλος μου το redmi note 3 32 gb και έχει τη stable version 77.0.11.0(LHNCNCJ) μπορώ να βάλω ddeveloper και πώς?? ” Διάβασε αυτό τον οδηγό εδώ να περάσεις τη fastboot και μετά φλασάρεις τη developer μέσω του updater. Με προσοχή όμως και αν χρειαστείς βοήθεια εδώ είμαστε. ” στα ελληνικά δεν υπάρχουν οδηγίες???
-
Παράθεση από mpakakos: “Ευτηχως που βρήκα λύση με το YouTube. Η νέα rom τα ίδια με το Mi Note pro όπως και ή προηγούμενη... Μας βλέπω για Marshmallow απευθείας...! ” καλησπέρα φίλε τι έκανες για να δουλεύει το youtube??
-
ειχα γράψει και πιό πρίν έχω το mi 3 πέρασα τήν καινούργια rom και δεν υπάρχει το mikey πήγα να κάνω εγκατάσταση και δεν το περνάει Μήπως ξέρετε τίποτα γιά αυτό????
-
καλησπερα καί από εμένα έχω το mi3 πέρασα τήν rom έχει εξαφανιστεί το mikey και το sygic δεν μου δουλεύει πήγα να ξανά περάσω το mikey και δεν το κάνει εγκατάσταση το κλείνει
-
FM radio mi note pro
Μήνυμα -
FM radio mi note pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα πήρε ένας φίλος το κινητό mi note pro και δεν έχει εικονίδιο γιά ράδιο έχω βάλει την τελευταία 6.1.7
-
καλησπερα έχω το mi3 και ή γυναίκα μου έχει το redmi2 pro κατεβαζω τής ρομ και κάνω την αναβάθμιση κλασικά?? Μέσω κινητού??
-
Καλημερα τής οδηγίες που μου έδωσες για το mi note pro ακολούθησα την πρώτη οδηγία Όταν βγει καινούργια ρομ πρέπει να κάνω τα ίδια βήματα??
-
καλησπερα πήρε ένας φίλος το mi note pro κατέβασα την τελευταία ρομ και μου έβγαλε error Ή αναβάθμιση δεν γίνεται με το κλασικό τρόπο ???
-
Mi Voice
Μήνυματην τελευταία έχει 6.1.7
-
Mi Voice
Μήνυμα,Είναι κάτι σαν το viber κάνεις κλίσης μέσω internet εγώ και ένας φίλος μου έχουμε το mi3 Καί δουλεύει άψογα Της γυναίκας μου που έχει το redmi2 pro όταν πάω στο mi voice και κάνω activate δεν κάνει τίποτα δεν κάνει ενεργοποίηση
-
Dolby ATMOS σε Xiaomi MI3
ΜήνυμαΚαλησπέρα σάς το Dolby atmos τι κάνει ακριβώς Δυναμώνει τον ήχο??
-
καλησπερα σας και χρόνια πολλά Ψήφισα και εγώ
-
καλημέρα σας και καλές γιορτές Θα ήθελα να μού πείτε αν ξέρετε πότε θα βγεί ή καινούργια rom android 6 γιά το xiaomi mi3