Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 87.

• ανοιξε το τηλεφωνο τελικα. να ξαναξεκλειδωσω αν τωρα ειναι κλειδωμενος, οχι να ξανακλειδωσω. ειναι ξεκλειδωτος. τωρα πρεπει να δοκιμασω να περασω μια ρομ. τρομαξα λιγο με αυτο που επαθε πριν. να ξαναδοκιμασω το ιδιο αλλα με την global ή να κανω κατι αλλο?

• λοιπον. δοκιμασα τη μεθοδο ελεγχου καταστασης bootloader, δε βλεπει το κινητο. πηγα κατευθειαν να κανω ξεκλειδωμα, συνδεω το τηλεφωνο και σιωπη στο miunlock tool. τελικα καταφερα να ξεκλειδωσω τον bootloader. το εκανα με το xiaomimitool v2 πηγα να εγκαταστησω μια ευρωπαικη εκδοση με το ιδιο εργαλειο και .... fastboot οθονη μονιμα. brick... παλι με το ιδιο εργαλειο αυτη τη στιγμη υποτιθεται πως επαναφερει το τηλεφωνο με την ιταλικη ρομ. αν το κανει θα δοκιμασω να ξαναξεκλειδωσω τον bootloader αν …

• Τι να προτιμήσω; Υπάρχει κάποιο θρεντ με τις διάφορες της ελληνικής;

• Να προτιμήσω global ή ελληνική; Θα μπορέσω να ξανακλειδωσω τον bootloader?

• Κατάλαβα. Ανηφόρα... Υπάρχει κάποιος εξαιρετικά καλός τρόπος για backup μιας και φαντάζομαι θα σβήσω τα πάντα; Θα ακολουθήσω τον οδηγό που έχετε εδώ έτσι;

• μεταχειρισμενο το πηρα απο insomnia. ειχε μεσα κατι apps της tim ιταλιας. να το αφησω ετσι? θα παρει αναβαθμισεις ποτε? μπορω να κανω κατι αλλο?

• Καλησπέρα. Tο mi note 10 μου έχει αυτή την έκδοση miui. Ξέρει κάποιος αν είναι η σωστή; Έψαξα την κωδική ονομασία της και δεν βρήκα κάτι. Μου φαίνεται λίγο ύποπτο να μην έχει αναβαθμιστεί σε 12.5 μιας και το note 10 lite της γυναίκας μου αλλά και το Redmi 9 της μάνας μου έχουν 12.5. ευχαριστώ.

• how to....updater.

skoydoy - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

εκανα τελικα μια εκδοση πισω απο τη νεοτερη. ολα καλα πηγαν στο redmi note 5. πολυ απλο ηταν. δεν εβαλα την τελευταια γτ διαβασα παραπονα για τον ηχο του μεγαφωνου. ( και για να εχω μια καβατζα μιας κ δε μπορω να κανω downgrade). ευχαριστω για το χρονο σου amavroudis !!

• how to....updater.

Μήνυμα

κατεβαζω τωρα. σ ευχαριστω !!!

• how to....updater.

Μήνυμα

το σκεφτηκα καποια στιγμη αλλα ειπα αποκλειεται να ειναι τοσο απλο... και κατι τελευταιο. παιζει ρολο αν θα βαλω xtrv ή arΩma ;; στο boot μου βγαζει ενα logo που γραφει και τα 2 αν κ νομιζω πως σε πρηζω ευχαριστω.

• how to....updater.

Μήνυμα

οχι δε θελω να χασω τα παντα απ το τηλεφωνο οποτε να παραμεινω σε ο,τι εχω. stable ή dev. πειτε με χαζο αλλα δεν μπορω να βρω τι εχω. που το βλεπω;; ουτε να ανεβασω εδω ενα screenshot δεν καταφερνω.. τι γινεται; παταω στο συνδετηρα, παταω ανεβασμα κ δεν κανει τπτ. τεσπα. το μονο που μπορω να δω ειναι το miui version ... MIUI 10.3 by xiaomi-miui.gr 9.3.14 | beta .. αυτο. τωρα dev ειναι, stable ειναι... ποιος ξερει;

• how to....updater.

Μήνυμα

ευχαριστω amavroudis αλλα πως ξερω αν εχω stable ή dev ? ειναι υποχρεωτικο να αναβαθμισω σε ιδια διανομη? (stable / dev ) δε μπορω να παω απο stable σε dev κ το αναποδο;

• how to....updater.

Μήνυμα

δεν υπαρχει σκετο το αρχειο του updater δηλαδη; dev;;;; σιγουρα; θα χασω τα πραγματα μου αν το κανω αυτο; (απο φωτος μεχρι καταλογο κ εφαρμογες;;;

• how to....updater.

Μήνυμα

παιδια καλησπερα. εχω "φαει" το φορουμ για να βρω την αναβαθμιση του updater ωστε να συνδεθει στους σερβερς και να κανω update. δε μπορω να καταλαβω που θα το βρω το .zip και εψαξα και τα mail της κοινοτητας αλλα ουτε εκει. εχω κολλησει σε 9.3.14 κι εχει καποια θεματακια. redmi note 5 whyred ειναι το τηλεφωνο. xtrv-arwma γραφει στο bootαρισμα

• playstore check

skoydoy - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

• playstore check

skoydoy - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

χαιρετω προς ολες τις κατευθύνσεις!! θυμαμαι πριν την εγκατασταση της ελληνικης ρομ, οποτε εγκαταστουσα εφαρμογη απο το play store εκανε εναν ελεγχο. απο τοτε που εβαλα ελληνικη δε βλεπω να τον κανει. μπορει να ειναι και συμπτωση και να κοπηκε γενικοτερα βεβαια αλλα ειπα να ρωτησω κι εδω. feeling provlimatismenos

• εβαλα τη sim και ξεκολλησε.. ολα καλα τωρα. πραγματικα εντυπωσιαστηκα με τη δουλεια που εχουν ριξει οι devs των rom. χιλια ευχαριστω που ασχοληθηκατε με το θεμα μου. (ειδικα στον φαρο nasdriver)

• θεμα.. συνδεσα τα τηλεφωβα με το mimover, (εκανε 5ghz connection) εγινε η μεταφορα, εκλεισα το τηλ κ πηγα για υπνο. τωρα δε βλεπει το δικο μου δικτυο (ουτε το extender μου) βλεπει τα υπολοιπα της γειτονιας κανονικα. αν παω να μοιρασω τον κωδικο του wifi απ το παλιο τηλεφωνο , τοτε βγαζει.. wifi hotspot already exists. delete it and try again πως να το σβησω αφου δεν το βλεπω;;;

• λοιπον ολα πρεπει να εχουν παει καλα. φοβερη δουλεια εχουν κανει οι τυποι. ευχαριστω παρα πολυ ολους για τη βοηθεια ! και τωρα παμε στο πραγματικο θεμα :ΡΡΡΡΡΡ πως θα μπορεσω να κανω κλωνο του παλιου μου τηλεφωνου αυτο ? το παλιο ειναι κλειδωμενο κτλ κτλ κανω τωρα sync στο mi cloud ο,τι μπορει εκτος απο το gallery και φανταζομαι με το mi mover θα κανω και το gallery εχω αφησει το note 5 σε αναμονη για να μην πατησω set up as a new device και να πατησω restore from cloud υπαρχει καλυτερος τροπος …

• πρεπει να κανω αυτα ??? (Εφόσον το νούμερο που θα δείτε είναι το: 4 Κατεβάζετε στον υπολογιστή σας το αρχείο fastboot-unlock-anti-4-whyred.zip από εδώ. Αποσυμπιέζετε τα περιεχόμενα του αρχείου και εν προκειμένω το αρχείο dummy.img και το ρίχνετε στον φάκελο C:\adb. Εν συνεχεία δίνετε την εντολή : fastboot flash antirbpass dummy.img Θα πρέπει η εντολή να τρέξει χωρίς σφάλματα και να πάρετε στο πέρας αυτής OKAY και finished.) ειναι 4 το τηλεφωνο .. το ειδα νωριτερα