Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 73.
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από ngiannakos: “περασα και την τελευταία rom εχθες και δοκίμασα κλήση....Με πήραν, μιλησα με άκουσαν τέλεια!!!! όλα καλά!!!!! Το δίνω σημερα στον φίλο μου μες την τρελή χαρά.....Με παίρνει τηλ μετά από 2 ώρες ......τζιφος η δουλειά..... Χωρίς να κάνει κάποια ρύθμιση.....Αν ήταν hardware δεν θα έπαιζε καθόλου πιστεύω.......Τι να πω αν σκεφτεί κάποιος κάτι να προτείνει είμαι όλος αυτιά....Μόνο όταν βγαζει video AP την camera δουλευει κανονικά μου είπε.... ” Όταναν …
-
περασα και την τελευταία rom εχθες και δοκίμασα κλήση....Με πήραν, μιλησα με άκουσαν τέλεια!!!! όλα καλά!!!!! Το δίνω σημερα στον φίλο μου μες την τρελή χαρά.....Με παίρνει τηλ μετά από 2 ώρες ......τζιφος η δουλειά..... Χωρίς να κάνει κάποια ρύθμιση.....Αν ήταν hardware δεν θα έπαιζε καθόλου πιστεύω.......Τι να πω αν σκεφτεί κάποιος κάτι να προτείνει είμαι όλος αυτιά....Μόνο όταν βγαζει video AP την camera δουλευει κανονικά μου είπε....
-
Καλησπέρα!!! έχει κάποιος κάποια ιδέα τί έχω κάνει λάθος??forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/29246/ =============== Φεβ 2nd 2017, 12:04am =============== Το βρήκα..... δεν είχα κάνει allow debuggimg.....rookieeeeee!!!! =============== Φεβ 2nd 2017, 1:22am =============== Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ngiannakos: “.για να ξεκλειδώσω δεν πρέπει πρώτα βάση οδηγού να flashάρω την κινέζικη και μετά ξεκλείδωμα και μετά βάζω όποια rom θέλω?? ” Ξεκλειδώνεις με την ρομ που είσαι..Μετά δο…
-
Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το Redme pro3 ενός φίλου και έχει εγκατεστημένη την Global 7.1.19 Beta. Αντιμετωπίζει ένα θεματάκι με το μικρόφωνο σε ορισμένες εφαρμογές αλλά κυρίως στην διάρκεια κλήσης η οποία γίνεται μόνο με ακουστικά ή με ανοιχτή ακρόαση. Πιστεύετε ότι έχει να κάνει με την ROM και αν του βάλω την XTRV 7.1.19 θα φτιάξει ή είναι hardware θέμα και άν ναι προτείνετε κάποια λύση??
-
Γεια χαρά στην παρέα και καλή χρονιά!!! Σε redme note 3 pro όλα καλά.περασε αβίαστα θα επαναλάβω το θέμα με την Πολωνία..... Και την αυξανόμενη ένταση του ήχου κλήσης. έχω παρατηρήσει και προβλήματα με την μπάρα κύλισης της ρύθμισης της φωτεινότητας της οθόνης!!! Μπράβο και πάλι σε όλα τα παιδιά!!! Κι αι συγχαρητήρια για την πρωτιά στα votes!!!!!!
-
Συγχαρητηρια σε όλους μας!!!! Ένα ιδιαίτερο μπράβο σε όλα τα παιδιά που έχουν την υπομονή και την όρεξη και στηρίζουν αυτήν την κοινότητα admis...developers. ΜΠΡΆΒΟ!!!!
-
Καλησπέρα στη παρέα. Σχετικά rookie ! Έχω την xtvr beta1- 6.11.3 και θέλω να βάλω την καινούργια ρομ. Πως το κάνω χωρίς να χάσω όλη αυτή την παραμετροποίηση που έχω κάνει;;; Επίσης ποιά ή διάφορα xtvr/gtv;;
-
@demakhs χίλια ευχαριστώ με έφτιαξες!!!!!!! Ειλικρινά η ρομ πετάει!!!! Και πάλι σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!!
-
οδηγός εδώ: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) αν και νομίζω αν ακολουθήσεις τα βήματα που σου γραψα, θα σαι μια χαρά... τελικά τα βήματα όπως είναι τώρα το κινητό 1) wipe-->format data (προσοχή, κουμπάκι με format, όχι wipe data) 2) back 3) wipe-->advanced-->wipe cache, dalvick & data 4) back 5) αντιγραφή τη rom σε sd card ή otg φλασάκι 6) install τη ρομ από το twrp ή από την αρχή τον οδηγό?? Δεν θα το αντέξω πάλι όλη την διαδικασία από την αρχή.... αυτή η ρομ δεν είνα…
-
οκ την κατεβαζω ευθύς αμέσως και μόλις τα τέκνα λιώσουν flashαρω!!! Σ ευχαριστώ πολύ για την υπομονή demakhs!!!!
-
αυτη είναι ή xtvr ;;;;.....beta_xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.9.9.zip Παιδιά συγχωρέστε με απλά έχω ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες μέρες με όλους αυτούς τους οδηγούς και ένα ωραιότατο brick προχθες στις 4:30 την νύχτα γι αυτό τόσες ερωτήσεις!!!!
-
1. μπορώ να βάλω κατευθείαν όπως είμαι την xtrv ή πρέπει να κάνω όλη την διαδικασία από την αρχή;; 2. Απ ότι κατάλαβα με το twrp κάνω τα 6 βήματα που μου είπες demakhs;;
-
τι σημαίνει αυτό;; Τα μηνύματα δεν μου τα ανοίγει καθόλου Επίσης όταν ζητάει κάποια εφαρμογή πρόσβαση στην sd card δεν ακούει το κουμπί επιτρέπω. Να βάλω άλλη ρομ??
-
καλησπέρα στην παρέα!! Συγχαρητήρια σε όλους σας για την βοήθεια εμάς τους rookie users!! Μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερα να βάλω greek rom αλλά κάποια πραγματάκια δεν δουλεύουν από καλά έως καθόλου!!! Ούτε πρόσβαση στις φώτο για να σας παραθεσω το στιγμιότυπο από το σχετικά με το τηλέφωνο. Η ρομ GTV 6.10.20. dev κάτι έχω κάνει εγώ λάθος;;;
-
Σ ευχαριστώ πολύ George!!! Μήπως είναι εύκολο να μου πεις αν κάνω κάτι ιδιαίτερο για να κάνω το upgrade?