Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 102.

• Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition

vardeos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ενώ περίμενα να μου έρθει η 6,9,15 από την Δευτέρα που πέρασε δεν ήρθε ποτε μάλλον με ξεχασε εντελώς τελείως Πριν λίγο λοιπόν μου βγήκε μήνυμα για αναβάθμισει σε 6,9,22 με πολλες διορθωσουλες. Προχωραμε λοιπον να δουμε τι θα δουμε. Να πω εδω οτι το μονο θεμα που εχω με το κινητό και ειναι σοβαρό για μενα ειναι ότι οταν ειμαι με wind 4G και κάνω κλίση η με καλούν μετά απο μερικά δευτερόλεπτα ομιλία ενω το σήμα είναι 4G Full το σημα χανεται και φυσικα ακουω τον συνομιλητη λες και κάνουμε συνομιλία…

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “το tempered glass, ειδικά στην πάνω μεριά, όπως και να το δει κανείς, τα χάλια του τα μαύρα τα χει, δεν τα χει?? Δεν γινόταν να το εφαρμόσεις καλά εκεί και ας έχανε από κάτω?? ” Και να το έβαζα σωστά επάνω πάλι κενό θα είχε και πάνω και κάτω. Κάτω φυσικά το κενό θα ήταν τεράστιο και δεν θα έδειχνε καλύτερα ( το δοκίμασα ) όπως επίσης αν δεις η τρυπα για το μεγάφωνο είναι άλλα για αλλού Μαύρα χάλια έχει αλλά επιλογές δεν έχεις αφού δεν είναι το δικό του

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ψιλο-μαύρα χάλια ε? ” Ο Καθένας το βλέπει όπως το βλέπει.

Μήνυμα

Για να βοηθήσω λίγο. Στο δικό μου το Tempered class ( Nillkin Amazing H+ Pro ) πηγε ετσι με τα κενα που ανεφερα πιο πάνω. Επανω μέρος WP_20160922_0011.jpg Κάτω Μέρος WP_20160922_0021.jpg Η Μαλακή θηκη ( TPU ) της Xiaomi Το πλαϊνό μέρος WP_20160922_0061.jpg Και το πανω μερος οπου θα δουμε οτι αν και το εχω σχεδον ενα μηνα φορεμενω κανει κοιλια στην μεση απο το ζορι Οχι τιποτε σοβαρο αλλα... WP_20160922_0081.jpg Ελπιζω να εγινε πιο κατανοητη η κατασταση...

Μήνυμα

Παράθεση από kounkoun: “Νομίζω ότι όσον αφορά την international edition (Kate) που είναι μεγαλύτερη κατά 2mm σε ύψος, πρέπει να ταιριάζουν οι θήκες του xiaomi redmi note 2 (ίδιες διαστάσεις). Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό. ” Λοιπον εχω παρει Nillkin Τζαμακι και εχει αφησει αρκετα μεγαλα κενα και πανω και κατω απο το συνολο της επιφανειας της οθονη ( για τα δικα μου δεδομενα ) στην προσπαθεια να το κεντραρο καπως ωστε να ταιριαζει στην εξοδο του ηχείου. Επισης εχω παρει την ελαστικη διαφ…

Μήνυμα

Δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά με την δοκιμή που έκανα για ξεκλείδωμα βρέθηκε ήδη πρόβλημα που ίσως θα πρέπει κάποιοι να το γνωρίζουν για να πάμε Παραπέρα. Ελπίζω να βοήθησα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

Μήνυμα

Δεν προσπαθω να κανω αλλο λογαριασμο εναν εχω και εχω κανει την αιτηση με αυτον συνδεομαι στο κινητο και στην εφαρμογη για Unlock με ακριβως ιδιο user και pass φυσικα και μολις κλικαρο για unlocκ στο 50% αν θυμαμαι καλα μου βγαζει το μυνημα που αναφερω πιο πανω.

• Καλημέρα Πως μπορω να ρυθμισω να κλεινουν οι εφαρμογες που εχω ανοιξει μετα απο χ χρονο αφου εχω κλειδωσει. Το κανει αλλα αργη τρομερα.

Μήνυμα

Θεωρητικα ειναι αλλο κινητο δεν ειναι Redmi Note 3 Pro( Kenzo ) πχ οπότε δεν παίρνει και την GTV ( Ελληνική rom ) για το kenzo. Περιμένουμε την ομαδα να φτιάξει Ελληνικη και για αυτο το κινητο Αν τα λέω σωστά...

Μήνυμα

Μου ήρθε με Stable Global έκανε και ένα update και όντως δεν έχει Καθόλου Ελληνικά μέχρι και στα Locations δεν Υπάρχει Ελλάδα. Τώρα έχω περάσει Global Developer 6.9.8 και έχει Ελληνικά όχι όμως παντού.

• Καλημέρα Προσπάθησα να ξεκλειδωθώ τον Boot loader στο Redmi Note 3 ( International ) Το κινητό φόρα ότι βλέπεται στην από κάτω εικόνα. Αλλά δεν μπορώ να ξεκλειδώσω αφού μου βγάζει μυνημα couldn't verify device. Στο θέμα με το Redmi note 3 spesial αναφέρθηκε ότι δεν κάνω Logon με τον ίδιο λογαριασμό Mi δοκίμασα με user το email και σε τηλέφωνο και σε Software ξεκλειδώματος καθώς και με user τον αριθμό τηλέφωνο και το Mi id αλλα το μήνυμα είναι πάντα ίδιο. Επίσης δεν μπορώ να το συνδέσω με το MiPc…

Μήνυμα

Όχι δεν ξεκλειδώνει με το ίδιο μύνημα σαν πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου

Μήνυμα

Παλι τα ιδια και με το νουμερο σαν user...

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Τότε κανε έλεγχο όπως σου είπα τον λογαριασμό σου, να είναι με το ίδιο username.. Δοκίμασε με αριθμό τηλεφώνου +3069**** Αν δεν κάνει login(με αριθμό) μπες στην σελίδα τους και βάλτο.. ” Και στο τηλεφωνο και στην εφαρμογη unlock μπηκα με τον ιδιο λογαριασμο με user το εμαιλ. Δοκιμάζω με νούμερο και βλεπουμε.

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Είναι λίγες οι πιθανότητες να ξεκλειδώσεις με stable ρομ...(η 7,5,2 είναι stable) Φυσικά ξανα κάνεις έλεγχο τον λογαριασμό σου, να έχεις συνδεθεί και στα 2 με το ίδιο username πχ αριθμό τηλεφώνου.. ” Sorry Από βιασύνη έγραψα την rom που είχε το κινητό όταν ήρθε πλέον απο χτες βράδυ έχει DEVELOPER την MIUI Official TeamVersion: 6.9.8 (MIUI8 ) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19106/

Μήνυμα

Το έχω αναφέρει 2-3 μηνύματα πιο πάνω. φοράει την Developer MIUI Official TeamVersion: V7.5.2.0.MHRMIDE (MIUI7)

Μήνυμα

Στην προσπάθεια να ξεκλειδώσω bootloader μου βάζει αυτό το μήνυμα όπου δεν ισχύ όμως γιατί και στην συσκευή και στην εφαρμογή έχω logαρι με το ίδιο account αφού δεν έχω και άλλον Τι λάθος έχω κάνει αν έχω κάνει. Unlock01.jpg

Μήνυμα

Μόλις πέρασα την Developer Version: 6.9.8 (MIUI8) Περιμένω να τελειώσει η επαναφορά backup εφαρμογών και θα δοκιμάσω και unlock bootloader. Ελπίζω σύντομα να φτιάξει η ομάδα και Ελληνική Developer με όλα τα καλούδια που ξέρουμε.

Μήνυμα

Κανονικός ευρωπαϊκού τύπου Send From my Redmi Note 3 Pro i

Μήνυμα

Το απογευμα θα παω να αλλαξω και καρτα sim για wind 4G για να δουμε Σ/Κ επαρχεια τι θα πιασω. Υπάρχει εφαρμογη ωστε να βλεπω σε πια συχνοτητα παιζει το 4G ?