Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 102.
-
ROIDMI 2S
vardeos - - Ο καφενές μας
Μήνυμα'Εχεις δικιο και στο δικο μου ετσι ειναι ακριβως οπως ο δικος οσυ σημερα που το κοιταξα. Θα κοιταξω και τον πισω να δω αν ειναι ιδιος που μαλλον θα ειναι και ενημερωνω... Λογικα δεν θα εχει καποιο τρομερο κοστος σε ηλεκτρολογο να το αλλάξεις.
-
ROIDMI 2S
vardeos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από ilias k.: “σε peugeot 307 δεν ταιριαζει ! ” Σίγουρο αυτό ? Σε 307 SW του 2007 από ότι βλέπω στην φωτογραφία δείχνει να είναι ίδιο με το δεξί που λέει ότι είναι συμβατό. 201510151349486284.jpg Η απορια που έχω εγω ειναι πια η διαφορα του απλου με το 2s.
-
Παράθεση από kosmasdel: “Το geekbuying έχει presale την international version με υποστήριξη 800mhz μπαντας και global rom από εργοστάσιο από ότι καταλαβα. Ξέρουμε τίποτα αν έχει άλλες διαφορές με την κινεζική έκδοση σε hardware οπότε και αν φλασαρεται με τις ελληνικές roms; Υγ: να υποθέσω ότι θα έχει και ευρωπαϊκό φορτιστή από εργοστάσιο; ” Δηλαδή με αυτή την έκδοση όσοι έχουν Wind θα έχουν λύσει και το πρόβλημα με το 4G ;
-
Τελικά οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν με την απάντηση από το εν λόγο κατάστημα. Το τηλέφωνο δεν υπάρχει σε στοκ, η επιλογή μου ήταν το σκούρο γκρι. We are regret to inform you that the delivery date of it was postponed .can you wait for it ? or if you can not wait ,would you like change it to golden color that can be shipped immediately ? If you have any question,please feel free to contact us Καλά τα έλεγε ο Γιατρός αλλά... Στο σαιτ βλέπω πλέον ημερομηνία παραλαβής 20/8 όποτε με λίγα λόγια καλό Φθ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από vardeos: “Όχι Αυτό δεν το έκανα αλλά σε email που έστειλα 26/7 Δεν μου ανέφεραν ότι δεν υπάρχει stock και ότι θα καθυστερήσει( our package is being processed .Once the package was shipped,you will receive an email with the tracking number. ) Όπως βλέπεις η απάντηση εντελώς γενική και αόριστη. ” Η απάντηση αυτή είναι η αυτοματοποιημένη που στέλνετε απ' όλα τα μαγαζιά συνήθως, από το σύστημα πωλήσεων που έχουν. Μου έχει τύχει από άλλο μαγαζί να μου έρθει email…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από vardeos: “Καλημέρα καλό μήνα και καλή εβδομάδα. Έκανα παραγγελία το Redmi Note 3 Pro Από το συγκεκριμένο κατάστημα 18/7 και ακόμα είναι σε Payment Confirmed (Processing) φυσικά υπήρχε σε στοκ. Είναι δικαιολογημένη αυτή η καθυστέρηση στο να το στείλουν; ” Μίλησες με το κατάστημα πριν και σου είπαν ότι είχαν στοκ, γιατί μου έχει τύχει μερικές φορές να μην προλαβαίνουν να ενημερώνουν τις σελίδες του και μόνο με απευθείας επικοινωνία είσαι σίγουρος ότι έχουν πρα…
-
Όπως λέει και στο status της παραγγελίας Payment Confirmed και τα χρήματα έχουν αφαιρεθεί από την κάρτα.
-
Καλημέρα καλό μήνα και καλή εβδομάδα. Έκανα παραγγελία το Redmi Note 3 Pro Από το συγκεκριμένο κατάστημα 18/7 και ακόμα είναι σε Payment Confirmed (Processing) φυσικά υπήρχε σε στοκ. Είναι δικαιολογημένη αυτή η καθυστέρηση στο να το στείλουν;
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΈχω Μi λογαριασμό απο κινητό που είναι πλέον τέζα μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν ώστε να ζητήσω κωδικό ξεκλειδώματος για κινητό που έχω παραγγείλει ?
-
Παράθεση από gkalen: “@vardeos Εχεις TWRP recovery??? ” Εχω αλλα οταν παω να ριξω παλι τη 6.6.23 βγαζει μυνηματα για mount error σε data , case κλπ.
-
Παράθεση από vardeos: “Μέχρι χτες όλα πήγαιναν καλά ώσπου σημερα άρχισαν τα κουλά κολλήματα. Πας επαφές να κάνεις κλίση και δεν γυρνά πίσω μένει κολλημένο στην οθόνη των επαφών. Επίσης πάω να τρέξω γενικά εφαρμογές και ξεκινά η εφαρμογή και στο ξεκίνημα της κλείνει με μερικά sec μαύρη οθόνη. Το κερασακι πριν λίγο έκανα power Off και μολις το ξεκινησα παλι μου βγαζει ενα ωραιο μυνημα οτι η κρυπτογραφη απετυχε και ζητα όνομα χρήστη και κωδικό. Έβαλα MIUI id και pass και κανει εδω και μιση ωρα συνδ…
-
Μέχρι χτες όλα πήγαιναν καλά ώσπου σημερα άρχισαν τα κουλά κολλήματα. Πας επαφές να κάνεις κλίση και δεν γυρνά πίσω μένει κολλημένο στην οθόνη των επαφών. Επίσης πάω να τρέξω γενικά εφαρμογές και ξεκινά η εφαρμογή και στο ξεκίνημα της κλείνει με μερικά sec μαύρη οθόνη. Το κερασακι πριν λίγο έκανα power Off και μολις το ξεκινησα παλι μου βγαζει ενα ωραιο μυνημα οτι η κρυπτογραφη απετυχε και ζητα όνομα χρήστη και κωδικό. Έβαλα MIUI id και pass και κανει εδω και μιση ωρα συνδεση και εχει μεινει κιλ…