Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 102.
-
Καλησπέρα Προσπαθω να κατεβασω απο το Global Site rom για το redmi 2 TD και ολα τα λινκ που εχει ειτε για prime ειτε για απλο ειναι για το WT88047 και οχι για το WT86047. Αυτο που θέλω να κάνω ειναι να ριξω απο fastboot μια καθαρη rom και μετα την δικη μας. Απο που πρεπει να κατεβασω και αφου ριξω απο fastboot την βασικη μετα πως περνάνω την δικη μας.
-
Παιδιάα Help Ξανα εκανα factory reset και ξανα περασα την ρομ αλλα το πρόβλημα με τις sim δεν λύθηκε. Πηγα και εκανα rocover από backup και γυρισα σε Miui 7 kai 6.5.26 και το πρόβλημα με τις sim συνεχίζει.
-
Redmi2 TD Καλησπερα Δεν εκανε recover απο Mi cloud. Αλλα το χειροτερο ειναι οτι και οι δυο καρτες sim δειχνουν χ και χωρις σημα. Οταν προσπαθεις να καλεσεις σου βγαζει μυνημα οτι εισαι σε λειτουργια πτησεις ενω δεν ειναι.
-
Καλημέρα Μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια που κάνει. Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone MTK6795 Octa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Fingerprint identification Android Smartphone Black
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vardeos: “Τελικά η 5.1.1 δεν με πάει πάλι πρόβλημα στο Redmi2 TD. Τώρα δεν ενεργοποιήτε το wifi, πάω να το ανοίξω το δείχνει αχνό πορτοκαλί μένει κολλημένο το ενεργοποίηση.” 26bce94aa3936db8bd30b16af04103ca.jpg Υπαρχει καποια λυσει; Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τελικά η 5.1.1 δεν με πάει πάλι πρόβλημα στο Redmi2 TD. Τώρα δεν ενεργοποιήτε το wifi, πάω να το ανοίξω το δείχνει αχνό πορτοκαλί μένει κολλημένο το ενεργοποίηση.
-
Τελικά το πρόβλημα μου είναι στο Play Store όπου δεν ανοίγει με αποτέλεσμα να μην παίζουν εξαιτίας αυτού και μερικές εφαρμογές όπως το youtube π.χ. Υπάρχει κάποια λύση ?
-
Παράθεση από vardeos: “Όταν πάω να ανοίξω το youtube μου βγάζει. f7fa67adc6d2baf41426e139a61096ee.jpg Πατώντας στο λινκ μου κάνει πάλι λουπ στην ίδια εικόνα. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επίσης δεν ανοίγει το play store. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν πάω να ανοίξω το youtube μου βγάζει. f7fa67adc6d2baf41426e139a61096ee.jpg Πατώντας στο λινκ μου κάνει πάλι λουπ στην ίδια εικόνα. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή επιτυχία καλό τριήμερο και κάλο Καρναβάλι σε μας του Πατρινούς και σε όλων το κόσμο φυσικά Για την Κυρα μου coolicool.com/xiaomi-red-rice-…screen-android-50-g-42680 Για μένα coolicool.com/xiaomi-mi-5-pro-…ch-fhd-screen-and-g-43213
-
Τον έριξα και εγώ τον ψήφο μου.
-
Το νεο μου Redmi2 2gb
ΜήνυμαΑυτή είναι η κατάσταση χωρίς να έχω πειράξει τίποτε μετά από τις οδηγίες σου admin. Επίσης να πω ότι δοκίμασα να απεγκαταστησω και εγκαταστήσω ξανά το viber χωρίς αποτέλεσμα. 9ee7edd662b037bc560c2758f7d43450.jpg
-
Το νεο μου Redmi2 2gb
Μήνυμα71bae7622e24213f44409a9ab99f856b.jpg Και ας είναι στη αυτόματη έναρξη δεν βλέπω τα μυνηματα που έρχονται πάρα μόνο θα τα δω αν πάω και ανοίξω το viber εγώ.
-
Το νεο μου Redmi2 2gb
ΜήνυμαΝαι αυτό
-
Το νεο μου Redmi2 2gb
ΜήνυμαΚαλημέρα Ναι σωστά δεν λαμβάνω τα μυνηματα σε αληθινό χρόνο. Το έχω κάνει αυτό που λες στο αυτόματη έναρξη αλλά δεν. Αυτό με το ποπ όταν σου στέλνουν μύνημα δεν εμφανίζεται στην οθόνη σου σαν μικρό παράθυρο;
-
Το νεο μου Redmi2 2gb
ΜήνυμαΚαλημέρα Αντιμετωπίζω πάλι πρόβλημα με το viber ενώ είναι στη λίστα με τις εφαρμογές που εκκινούν αυτόματα δεν εμφανίζεται pop up και μόνο όταν το ανοίξω εγώ θα έρθουν τα μυνηματα.