Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 102.
-
Να τα εκατοστήσεις ADMIN!!!
vardeos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑν και καθυστερημένα Χρονια σου πολλα Admin να τα εκατοστήσεις γεματος υγεία.
-
Mi-PCSuite
vardeos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΤο καλώδιο που χρησιμοποιείς είναι το δικό του; Κάτι ανάλογο είχα και εγώ με διάφορα καλώδια που είχα. Μόλις έβαλα το δικό του όλα οκ και σε Windows 10.
-
ffec40e09f4225e978df79524aeb8025.jpg Αυτό το mdnsd μου τρώει την μπαταρια με τρελό ρυθμό. Τι μπορω να κάνω; Στάλθηκε απο το Xiaomi μου
-
Καλημερα Να κανω μια χαζη ερωτηση. Σε αυτο το λινκ en.miui.com/download-261.html#371 υπαρχει η version V6.5.2.0.KHJMICD (MIUI6) για το Redmi 2 4g Global. Ποιες ειναι οι διαφορές της εκτος απο την Γλωσσα απο την δικη μας έκδοση,
-
Και σε μένα βλεπω πως η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα απο την προηγουμενη εκδοση που μεχρι στιγμης ηταν η καλυτερη γενικως για τα δεδομενα μου.
-
Αν δεν κανω λάθος πατας επανω στον καιρο και βγαζει αυτο. Screenshot_2015-05-09-23-36-54.png Αριστερα πανω πατας τον σταυρό και Screenshot_2015-05-09-23-37-09.png Πατας στο προσθηκη και βαζεις τοποθεσιες. Ελπιζω να βοηθησα.
-
Κατεβασα απο το site μας την 5.5.8 και την εριξα στο Redmi 2 TD. Μεχρι στιγμης ολα πανε καλα χωρις αναφορες για σφαλματα. Μπράβο για την καλη δουλειά της ομάδας και ευχαριστω για το support
-
Καλημερα Στι τηλεφωνο στο μενου: Ρυθμισεις - Σχετικα με το τηλεφωνο - Έκδοση MIUI Θα έπρεπε να γραφει στην εκδοση GTV μπροστά.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από cas21: “Ας δοκιμασει καποιος να δει βιντεο απο youtube.Εκει μου κολλησε για καλα το κινητο εβγαζε μηνυμα για σταματημα στο συστημα και χρειάστηκε επαννεκινηση.” Αυτό δουλεύει σίγουρα σε μένα γιατί ο μικρός μου έχει φάει 1.5 GB data στο youtube αυτές τις ημέρες....!” Και σε μενα ειτε απο 3G ειτε απο wifi δουλευει μια χαρα ο γιουτιουμπις. Το μονο που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι οπως ανεφερα και πιο πισω Eμφανίζει μηνύματα ότι σταμάτησε η λειτουργία επαφών και …
-
Ενταξει μην βαρατε δεν σας προλαβαινω Ανεμυστηρια πραγματα...
-
Το νεο μου Redmi2 2gb
ΜήνυμαΜα ειπα και εγω πως γινεται να φωτα σαν πυγολαμπιδα στο φως της ημέρας και το βραδυ μαυριλα.
-
Μια απο τα ιδια στο Redmi2 TD 2gb. Eμφανίζει μηνύματα ότι σταμάτησε η λειτουργία επαφών και cleaner με την 5.5.1
-
Το νεο μου Redmi2 2gb
ΜήνυμαΚαλησπερα και πάλι. Πως ενεργοποιω το φως στα πληκτρα back, home κλπ. Σε εντονω φως δειχνουν εντονα κοκκινο αλλα στο σκοτάδι δεν δειχνουν τιποτε
-
Το νεο μου Redmi2 2gb
ΜήνυμαΤι σου ειναι η επιστήμη: ( Αναζήτηση σε όλα τα Forums ). Η λύσει στο προβλημα μου ηταν (εικονίδιο) Ασφάλεια--> Δικαιώματα-->Διαχείριση αυτόματης εκκίνησης-->Προσθέστε αυτόματη εκκίνηση εφαρμογής (επιλέγεις το Viber) Καθως και οχι μονο για το Viber. Ευχαριστώ
-
Το νεο μου Redmi2 2gb
ΜήνυμαΛοιπον Εκανα την εγκατάσταση της εκδοσης 5.4.17 μεσα απο το μενου αναβαθμιση και ολα πηγαν μια χαρα. Αλλα ως συνηθως υπάρχει ενα αλλα. Πιθανοτατα να εχω κανει εγω την μπιπ μπιπ και ενω οι ειδοποιησεις δουλευαν μια χαρα τωρα δεν δουλευουν. Ειδικα στο Viber ουτε ενδειξει στο εικονιδιο. Για να δω αν εγραψε καποιος πρεπει να το ανοιξω. Εχω κανει καμια βλακια στις ρυθμισεις στο μενου και τι πρεπει να κοιταξω. κατα τα αλλα το κινητακι ειναι πολυ σουπερ και παει πολυ καλα και απο μπαταρια και απο ταχυτ…
-
Το νεο μου Redmi2 2gb
ΜήνυμαΕυχαριστώ Κατεβαζω το πρωτο αρχειο οκ ? Αλλη ερωτηση οτι εχω περασει μεχρι στιγμης θα τα χασω πρεπει να παρω backup ? Το αρχειο MiPhone20141107.exe τι κανει ? θα πεσει πολυ ζαλαδα
-
Το νεο μου Redmi2 2gb
ΜήνυμαΚαλησπερα Εφαρμογη updater υπάρχει κανονικα. Στο λινκ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…15-Xiaomi-Redmi-2-TD-2GB/ δεν βρηκα πως να καταιβασω Ελληνικη ρομ.
-
Το νεο μου Redmi2 2gb
ΜήνυμαΚαλημερα Χρονια πολλα στους εορταζοντες για εχθες Ειμαι απο χθες κατοχος ενος Redmi2 με 2gb μνημη. Η αγορα εγινε απο πωλητη του Aliexpress. Ευχαριστω το μελος takisfrag για την βοηθεια που μου εδωσε για την ολοκληροσει της αγορας. Το κινητο εχει ερθει με την Αγγλοκινεζικη εκδοση 5.2.17|beta. Θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε με ποιον τροπο και πια εκδοση rom να βαλω. Καθε βοηθεια δεκτη Ευχαριστω.
-
Κάθε καλό καλοδεχουμενο Καλη επιτυχία σε όλους και ευχαριστώ την ομαδα που μου έδωσε την ευκαιρία της συμμετοχής