Την δεύτερη φορά που την πέρασα δεν κλειδωσε =============== Δεκ 4th 2016, 7:57pm =============== αυτη που πέρασα είναι beta.εκανα το τεστ μου δείχνει false-true. Θα περάσω το twrp και ελπιζω να δουλέψει. Θα έχω θέμα που ο ονόμασα την ελληνική ρομ update.zip;
ελα για μιλήσουμε λίγο σοβαρά τώρα.εχω περάσει την κινεζική πάλι.ειναι ξεκλειδωτο το κινητό.εχω περάσει την ελληνική χύμα μέσα στο τηλέφωνο αλλά την ονόμασα update.zip.θ ελω να περάσω το twrp και εύχομαι να το φτιαξω.το πρωί παντως δεν μου το αναγνώριζε ο υπολογιστής σαν συσκευή στην γραμμή εντολών.
Παράθεση από derveni: “@mamaou Την λέξη " ν................α" καλά είναι να την διαγράψεις, να βοηθήσουμε θέλουμε όχι να βριζουμε μην ρίχνουμε το επίπεδο. ” χαριτολογωντας την είπα την λέξη παιδιά.
χαχαχαχαχαχαχα οκκκκκκκκ είστε "νούμερα"!!!θα φτιαξω το κινητό και θα δείτε μετά!!!!!!το κινητό μία χαρά είναι στην τσέπη μου με κινεζικά.και δεν σας λέω τίποτα γιατί είστε παλιοπαιδα.
ξερεις οπότε πως είναι το χιούμορ εκείνη την στιγμή.οταν έχει σπάσει το κεφάλι σου και θέλεις να τα σπασεις όλα λάπτοπ κινητό.πιστεψε με έχω φάει αρκετές ώρες και με πολλά πράγματα που φτιάχνω μόνος μου.αλλα όταν σου πάει στραβά κάτι χαμογελάς στραβα μόνος σου.και άλλο να σε πειράξει κάποιος από κοντά και άλλο να περιμένεις μία βοήθεια και άλλο να βλέπεις κάτι τέτοιο.μου έκατσε κάπως εκείνη την ώρα.ολα καλά!!!βοηθατε αρκετά πολύ κόσμο στο φόρουμ όπως και εμένα.και έχω την καλύτερη γνώμη.οπως και…
οποτε κοιταω αν κλειδωσε και ξεκλειδώνω με τον miaccount πάλι και μπορω να φλασαρω κατευθείαν από otg; =============== Δεκ 4th 2016, 12:58am =============== παιδια ειναι ξεκλειδωτος αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα εχει σπασει το κεφαλι μου.απο το στικακι δεν περναει η ρομ.κατι κανω λαθος. =============== Δεκ 4th 2016, 1:22am =============== ξαναπερναω την κινεζικη ρομ με το mi flash... =============== Δεκ 4th 2016, 1:41am =============== τα καταφερα....το μονο που κανει ειναι να αναβει το κοκκινο …
ε δεν ξέρεις τώρα πως είναι;;;; μέχρι να σχολασω το βράδυ θα με τρώει ....σαββατοβραδο καψιματος =============== Δεκ 3rd 2016, 5:19pm =============== fastboot ακόμα πάντως...δεν κλείνει...