Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-76 από 76.
-
καλησπερα σας.αγορασα απο το gearbest την συσκευη αλλα φοβαμαι να την πειραξω.γνωριζω καποια πραγματα γιατι εχω φτιαξει πολλες φορες το ριζακι μου και χθες περασα και την 8 σε αυτο.αλλα το καινουργιο το φοβαμαι.πως γινεται να με βοηθησει καποιος να περασω την ελληνικη ρομ?φοραει και αυτο την 8 οπως ηρθε.αλλα θα ηθελα να βαλω την ελληνικη.
-
καλησπερα παιδια .εγω την εβαλα σε redmi hongmi και ολα καλα αλλα οσο την ψαχνω εχω ενα θεμα με το ξυπνητηρι.δεν χτυπαει.ξερει καποιος κατι?επειγον λογο δουλειας αυριο πρωιιιιιιιιιιιιιι!!!!!
-
αγορά xiaomi redmi 3 pro?
Μήνυμαεγω πρωτα θελω να το δω στα χερια μου.και δεν θα μας αφησουν τα παιδια χωρις ρομ.αν και το ρυζακι μου απο χθες με την καινουργια ρομ πεταει...και το εχω και σχεδον 3 χρονια και ακομα μου αρεσει!!!!
-
Hongmi camera problem
Μήνυμαπαω να παιξω κανα τζοκερ λεω εγω....εβγαλα την sd περασα το update εκει στο downloaded rom φακελο.ανοιξα την αναβαθμιση στο τηλεφωνο και μπηκα απο ρεκοβερι και εβαλα το update και δουλεψε.ολα μια χαρα.
-
Hongmi camera problem
Μήνυμακαλημερα παιδια εκτος απο το προβλημα της καμερας εμενα δεν βλεπει ο υπολογιστης και το το τηλεφωνο για να βαλω το update αρχειο μεσα.
-
περασα την rom στο hongmi ολα καλα αλλα εχω ενα θεμα με την καμερα μου ζηταει να βαλω την sd card.υπαρχει καμια λυση?
-
Μήνυμαοποτε να βαλω παραγγελια αμεσα!!!
-
Μήνυμαελα να μαζευομαστε....
-
Μήνυμαειμαι χρονια μελος εδω απλα ανενεργο.εψαξα χθες και δεν βρηκα ρομ για το PRO.και λεω μην το παραγγειλω και φαω φολα.και ενας φιλος που ασχολειτε μου ειπε μπορει να ειναι κλειδωμενο.
-
Μήνυμακαλημερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος το εξης...θελω να αγορασω το redmi 3 pro.και λεει μονο για αγγλικα και κινεζικα στην ρομ.θα μπορεσω να βαλω ελληνικα η να παρω το redmi 3 το απλο?
-
καλημερα παιδια για hongmi 1 δηλαδη τι αναβαθμιση μπορω να κανω ?μεχρι εστω να μπορεσω να παρω το redmi 3 pro...