Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• Ok..για τα αλλα μοντελα πες πως καπου επηρρεαζει το διαφορετικο hardware...Τα redmi 4 pro ομως δε θα επρεπε να το κανουν ολα αν εφταιγε η ελλειψη της B20; Οσο για software, μακαρι να ειναι γιατι εχουμε μια ελπιδα να διορθωθει με καποιο update..

• Θα το παω ενα βημα παραπερα κ ας με πειτε κ πρήχτη! Είναι όντως περίεργο που το κάνει μόνο σε 4g, αλλα αν εφταιγε η ελλειψη της Β20, δε θα είχαν το ίδιο θέμα κ αλλά μοντέλα; Σε παρα πολλά λειπει η Β20.. Γιατί δλδ μόνο το redmi χανεται το σημα κ μαλιστα οχι σε ολους;

• Παντως ειναι παραξενο γιατι κανονικα πιστευω θα επρεπε αν βρεθεις σε σημειο με καλυτερο σημα, να κανει ανανεωση κ να σε ριξει εκει..Αντιθετα αυτο μενει χωρις σημα μεχρι να κανεις εσυ μια κληση ή να ανοιγοκλεισεις το flight mode. Μοιαζει σαν να μενει κολλημενο σ αυτη την κατασταση με το που χασει το σημα.Εχει τυχει να μην το εχω παρει χαμπαρι κ να εχω μεινει χωρις σημα κανα 4ωρο κ μετα να δω ολες τις κλησεις μαζεμενες.

• Με την ιδια λογικη ομως δεν θα επρεπε και παλι να με ριξει σε 3g αντι να χασει τελειως σημα?Η ελλειψη της Β20 απλα θα σημαινε οτι δεν θα ειχα τοσο μεγαλη 4g καλυψη..

• Δεν ξερω πως ακριβως δουλευει το συστημα, αλλα με βαση τη λογικη θα φανταζομουν οτι αν κατα την αναζητηση σηματος δεν βρει 4g δικτυο καπου (εστω λογω της ελλειψης της B20) θα ψαξει για κατι αλλο και θα με ριξει σε 3g στη χειροτερη, οπως γινεται αρκετες φορες.Ετσι κι αλλιως δεν εχω κ παντου 4g.. Οχι??

• Καλημέρα..περιπου το ιδιο θεμα εχω κι εγω..Οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο βεβαια. Οταν εχω επιλεξει 4g, καποιες φορες μπορει να χασει το σημα, αλλα οχι τοσο συχνα οπως του φιλου πιο πανω. Το θεμα λυνεται ανοιγοκλεινοντας στιγμιαια το airplane mode ή κανοντας μια κληση τυχαια σε καποιο αριθμο. Εχω δοκιμασει διαφορα..Για αρχη δοκιμασα να το δουλεψω σε 3g και ολα οκ..Για οσο καιρο το χρησιμοποιησα δεν παρατηρησα να χανει σημα, αλλα ηθελα και το 4g, οποτε το ξαναγυρισα. Απο τις πληροφοριες τηλεφωνου επελε…