Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 62.

• Έχεις το Redmi Note 4, όχι το Redmi 4 Η σωστή ενότητα για να ψάξεις για απαντήσεις είναι ΕΔΩ Βασικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις ανεξαρτήτως συσκευής, είναι να ξεκλειδώσεις τον bootloader και να περάσεις μία μεταφρασμένη ROM από την εδώ κοινότητα. ΔΕΣ: Πρώτο βήμα μόλις αγοράσεις Xiaomi Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο να μπούνε Ελληνικά μέσω ενημερώσεων συστήματος OTA μελλοντικά.

• Οι φωτογραφίες αυτές είναι renders απο το mi5c ή meri. Είχαν κυκλοφορήσει κάποια leaks τον προηγούμενο μήνα

• Όχι (ακόμη). Πάντως με 10/100 ethernet σε ασύρματο "gigabit" πάλι τα θαλάσσωσε η xiaomi! Τα miwifi 2 μια χαρά είναι και ας έχει τις μισές κεραίες.

• Παράθεση από John_Lambrakis: “ασχετο με το θεμα αλλα μπορει να ξέρετε, temperature sensors αλλον εταιρειων γνωρίζεται? ” Έχει η broadlink έναν (Broadlink A1) που συνδέεται απ'ευθείας στο wifi, έχει ενσωματωμένο led και επιπλέον ελέγχει και την ποιότητα του αέρα. Νομίζω πως το συγκεκριμένο μαζί με το RM Pro (IR + RF controller) αντικαθιστά καλύτερα την τριπλέτα Gateway, IR controller & temperature sensor της Xiaomi για έλεγχο του A/C ή άλλων συστημάτων θέρμανσης/φίλτρανσης/ψύξης.

• Μακάρι να παραδειγματιστεί και ο firefox

• Απο τις επιλογές του dialer ενεργοποιείται η ηχογράφηση κλήσης και όλες, ή οι επιλεγμένες κλήσεις, ηχογραφούνται σε ένα αρχείο mp3 στον φάκελο "sdcadr\MIUI\sound_recorder\call_rec\" με την μορφή "Εγγραφή κλήσης@ΑΡΙΘΜΤΗΛΕΦ_YYYYMMDDHHMMSS.mp3" Σε μία συσκευή όπως το redmi 1s (τρέχει την GTV 7.5.1.0 stable) με μόνο 8GB αποθηκευτικού χώρου, ο χώρος εξαντλείται γρήγορα οπότε αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το foldermount για να συνδέσω τον φάκελο με την ExtSD. Πριν την σύνδεση το πρόγραμμα αντιγράφει τα α…

• Είχα βάλει τη dev και επέστρεψα στην 7stable γιατί μου φάνηκε πως το κινητό σερνόταν. Μάλλον όσο ανεβαίνουμε εκδόσεις (αν εξαιρέσεις την αλλαγή απο V5 σε V6 που άναβάθμιζε και το android απο 4.3 σε 4.4.4) τόσο θα αγκομαχάει το γερασμένο κινητάκι μας. Τη 8άρα θα την έβαζα σίγουρα μόνο αν περνούσε το Lollipop. Ισως να δοκιμάσω καμία CM αλλά το άτιμο το MIUI είναι και όμορφο και φορτωμένο.

• Υποτίθεται ότι η xiaomi εγκαινίασε το xiaomipay πριν μερικές μέρες και εξακολουθεί να μην βάζει NFC στα μοντέλα της (αν και νομιζω πως δεν το υποστηρίζουν οι MTK). Ας περιμένουμε το pro.

• Παρατήρησε κανείς αν υπάρχει πουθενά επιλογή για απενεργοποίηση του WPS στο router? Έκανα ένα test στο δίκτυό μου με το Reaver και το δείχνει ως WPS enabled (αν και δεν είδα πουθενά να γράφει pin), οπότε ακόμη και με WPA2 μπορεί να "σπάσει" σχετικά εύκολα σε brute force (είναι μόνο 10^4 + 10^3 συνδυασμοί) χωρίς να χρειάζεται συλλογή πακέτων με handshake.

• ίσως με ένα DD-WRT Router (να υποστηρίζει DNSmasq) να μπορούμε να ανταλλάξουμε IPs απο τους κινέζικους σταθμούς με κάποιους ελληνικούς. πχ τον "CRI Newsplus radio" (απο τους λίγους με αγγλικούς χαρακτήρες) να αλλάξει η ip του με μία ενός Ελληνικού σταθμού. Χρειάζεται ψάξιμο

• Αν έχει και NFC (τουλάχιστον οι snapdragon το υποστηρίζουν) το χτύπησα. Εκτός αν πέσει η τιμή του mi5...

• Ραδιόφωνο έχει μόνο η updated vesrion (βγήκε 3~4 μήνες πρίν), αυτή που στα κινεζομάγαζα πωλείται ξεχωριστά ως gateway & αισθητήρες. Το πακέτο που είχε το Gateway, door/window sensor, motion sensor και wireless switch σε μία συσκευασία, είναι το αρχικό που δεν υποστηρίζει ράδιο (προς το παρόν τουλάχιστον)

• Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 2GB RAM 16GB 16MP 4000mAh Android Smartphone

• Τα μεταφρασμένα plugins δουλεύουν και επάνω στην αυθεντική κινέζικη έκδοση. (Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά η μεταφρασμένη smart home app δεν συνδέεται στον mi λογαριασμό, αν και στα δικαιώματα δε φαίνεται κάπου να το απαγορεύει! Το ίδιο γίνεται και στο apk που βρίσκεται προεγκατεστημένο στην ελληνική ROM του Redmi 1s και στο apk που κατεβάζουμε από εδώ σε περίπτωση που είναι διαφορετικό.) Στις συσκευές που έχω παρατήρησα τις εξής διαφορές: Φάκελος 104 | αρχείο 2480.apk | IR Remote Controler Φάκελ…

• miwifi app

Gousgounis - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Ξέρει κανείς πως απενεργοποιούμε τα custom 404 errors (μεσω api.miwifi.com σε προωθεί σε ένα κινέζικο silver alert) που βγάζει το ρούτερ όταν δεν υπάρχει το site; Διάβασα κάτι σχετικά ποστς στο mi.com όμως δεν δούλεψε.

• Εγώ θα ήθελα να δω σε ευρωπαϊκή αποθήκη την yi κάμερα Original Xiaomi Xiaoyi Night Vision 720P HD Smart Cloud Storage Security IR IP CCTV Camera Wireless Control MINI Webcam with TF Card

• Παράθεση από lykman: “να ρωτήσω και κάποια ακόμα, τα της προετοιμασίας για το bridge... μετά το bridge, λογικά το βάζω σε PPPoE λειτουργία, σωστά? και lan σε όποια μου πει ο πάροχος στο παλιό μόντεμ-ρούτερ. Μπορώ την internal IP του να την βάλω 192.168.1.1 (γιατί θέλω να ΜΗΝ αλλάζω στατικές σε όλα τα δικτυακά μου, τα οποία είναι ήδη στο 192.168.1) και να δίνει IPs εκεί με DHCP? τι άλλες αλλαγές πρέπει να του κάνω? (ΟΚ σίγουρα να ανοίξω πόρτες & να σετάρω εκεί το no-IP account) Υπάρχει όμως τίποτ…

• MIUI

Gousgounis - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Τουλάχιστον οι MIUI ROMs ζητούν απο έγκριση όταν μια άγνωστη εφαρμογή ζητάει δικαιώματα root, ανάγνωσης επαφών, πραγματοποίησης κλίσεων κτλ. Σε συνδιασμό δε με τις δύο μηχανές αναγνώρισης ιών που έχει ο φρουρός πιστεύω πως στο συγκεκριμένο φόρουμ κανείς μας δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ακόμη και αν λάβει το μολυσμένο SMS...

• Δες το userscript που είχα φτιάξει παλαιότερα ΕΔΩ. Θα μπορείς να έχεις τη βασική μετάφραση του WEBUI στα Ελληνικά για το σετάρισμα, χωρίς να χρειάζεσαι chrome και σύνδεση στο internet.

• Σε bridge mode με τον παραπάνω τρόπο, ο DCHP απο το xiaomάκι μπορεί και μοιράζει IP και στις ενσύρματες συσκευές που είναι κουμπωμένες στο modem/router του παρόχου; Οι δύο ενσωματωμένες lan ports του κινέζου δεν είναι πάντα αρκετές...