Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 62.

• 1. Η τελευταίες MIUI7 (6.1.+) τρέχουν στο κινητό απροβλημάτιστα και γρηγορότερα απο τις προηγούμενες. Βέβαια βασίζονται σε KitKat και όχι σε νεότερες εκδόσεις του Android όπως οι δυνατότερες Xiaomi συσκευές. Η ROM που κυκλοφορεί απο τα παιδιά εδώ είναι rootαρισμένη (θα πρέπει να συνηθίσεις όμως τον τρόπο χορήγησης δικαιωμάτων root) και με περασμένα τα gapps. Επίσης πλέον από τον Δεκέμβριο υπάρχει xposed framework installer για όλες τις MIUI v7 kitkat συσκευές, οπότε εγκαθιστώντας κάποια modules …

• Και τι να τις κάνει κανείς τις super ταχύτητες και την αξιοπιστία της εσωτερικής EMMC αν απλά θέλει χωρητικότητα για να αποθηκεύει στατικά δεδομένα όπως οι φωτογραφίες, τα MP3, τα video κτλ.; Και με ένα Redmi των 8Gb είναι υπεραρκετά για την εγκατάσταση των εφαρμογών εσωτερικά. Ακόμη και το mortal kombat X να βάλεις και άλλα 2~3 απαιτητικά παιχνίδια με τεράστια obb που είναι μόνο για ανάγνωση, μπορούν μεταφερθούν στην SD με το foldermount. Εξάλλου το θέμα της αξιοπιστίας (όντως κάποια στιγμή μέσ…

• Έκανε και σε εμένα κόλπα αλλά τα περιόρισε όταν σταμάτησα τους πειραματισμούς και έβαλα το stable firmware. Επίσης δοκίμασε χειροκίνητα να αλλάξεις και το κανάλι στο οποίο εκπέμπει το router γιατί μπορεί να έχεις παρεμβολές απο άλλο δίκτυο ή συσκευή.

• Το ZTE του ΟΤΕ εξάλλου δεν υποστηρίζει IP Binding

• Αναβαθμίστηκε το userscript μετάφρασης του WebUI του router. Πλέον είναι συμβατό και με την έκδοση 2 του firmware της xiaomi. 9593146639.jpg (Οδηγίες εγκατάστασης)

• Ετοίμασα μία πρώτη έκδοση του script για offline μετάφραση και το ανέβασα : About | Xiaomi mi router Greek | Scripts | OpenUserJS Αν δείτε τον πηγαίο κώδικα θα διαπιστώσετε οτι δουλεύει πολύ απλά, με ζεύγη τιμών απο κινέζικα στα Ελληνικά. Μπορείτε να συμπληρώσετε επιπλέον τιμές Εγώ του δούλεψα στο 1.0.10 firmware σε λειτουργία repeater με copy paste απο την σελίδα στο google translate. Σιγά σιγά θα προστεθούν και άλλες τιμές. Ίσως να λειτουργεί και στην έκδοση 2. Όποιος θέλει να βοηθήσει στη μετ…

• Διστυχώς έτσι δε βοηθάει. Υπάρχει σε κάποιο repository το ίδιο αρχείο στα κινέζικα για να γίνει αντιπαραβολή; Edit: Θα δοκιμάσω να κάνω decompile το κινέζικο apk. Έχεις κάποιο link για την 2.0.27;

• Γιατρέ, έχεις κρατημένα τα strings που μετέφρασες για την android εφαρμογή; (πχ κανένα excel με μορφή "κινέζικα","Ελληνικά") Ετοιμάζω ένα userscript που θα μεταφράζει offline το webUI του router και θα βοηθούσε αν η ορολογία είναι κοινή, να μην περνάω απο το google translate μία μία τις λέξεις. Τουλάχιστον με αυτόν το τρόπο θα μπορούμε να απαλλαχτούμε και απο τον chrome και απο την κακή online μετάφραση και απο την απαίτηση να είναι το pc online.

• Πάντως σαν repeater έχει θεματάκια. (1.0.10 stable firmware) Το βασικότερο είναι ότι δεν κάνει repeat δίκυτο 5Ghz!!! (δεν βλέπει τα 5Ghz ssids κατα την επιλογή δικτύου) Επιπλέον όταν έχω και τα 2 xiaomάκια σε σειρά (router -> mi repeater -> mi repeater) όταν για κάποιο λόγο βγούν εκτός πχ σε διακοπή ρεύματος τότε όταν πάνε να ξανασυνδεθούν μπερδεύεται με αποτέλεσμα τα 3 δίκτυα με την ιδια ssid να λειτουργούν σε διαφορετικό κανάλι! δηλαδή τα mi απλά εκπέμπουν χωρίς να επεκτείνουν το δίκτυο. Μάλλο…

• Έχοντας συνδέσει τα ράουτερ με τον mi λογαριασμό χρησιμοποιώντας την 1.0.9 και την παλιά εφαρμογή, έκανα update το app και το firmware και η σύνδεση έμεινε. Οπότε προς το παρών όλα καλά. Θα δοκιμάσω και συνδυασμούς ενσύρματων συνδέσεων και θα ενημερώσω. π.χ θέλω να δω αν γίνεται η σύνδεση: Για ασύρματη επέκταση δικτύου ADSL modem --- (ενσύρματα) ---> xiaomi router ---- (ασύρματα) ----> xiaomi router --- (ενσύρματα) ---> PC ή για ενσύρματη επέκταση δικτύου ADSL modem/router --- (ασύρματα) ---> xi…

• Τελικά δεν ήταν θέμα δικαιωμάτων. Έβαλα το stable 1.0.9 στο router και εγκατέστησα το παλαιότερο app (του οποίου η μετάφραση χρήζει ανακαίνισης...) και έκανε ζεύξη κανονικά. Το MIUI (στο V5 είμαι) ρωτάει όταν κάποια εφαρμογή προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση τον mi λογαριασμό, όπως και για το root, και στο παλιό app το έκανε κανονικά. Πάντως μετά απο μερικές μέρες χρήσης, δεν ξετρελάθηκα με το λογισμικό της xiaomi. Ίσως να δοκιμάσω το OpenWRT στο σύντομο μέλλον.

• Γιατρέ μου, βάλε και ένα link στην περιγραφή για τον original κινέζικο client, πάνω στον οποίο περνάμε την μετάφραση. Επίσης για την εφαρμογή android. Τί στο καλό είναι αυτό το "Διαχείρηση κωδικού: Εισάγετε κωδικό a... (μάλλον admin)"; Αναβάθμισα το router στην 2.1.7. Το έκανα reset και το σέταρα για σύνδεση σε lan μέσω του app, αλλά δε μου το έκανε σύνδεση με τον mi λογαριασμό μου. Τρέχω το app ξανά, πάω "εισαγωγή", "Απευθείας εισαγωγή" για τον mi λογαριασμό που βρίσκει στο τηλέφωνο, βρίσκει το…

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από Gousgounis: “Παρήγγειλα δύο xiaomάκια για να κάνω bridge το δίκτυό μου με τον παρακάτω όροφο. Ξέρω πως το πρότυπο ac δεν έχει βελτιώσει την μέγιστη εμβέλεια σε σχέση με το n, όμως έχει βελτιωμένη απόδοση στην ίδια εμβέλεια συν το ότι τα 5Ghz δεν είναι μπουκωμένη συχνότητα, οπότε φαντάζομαι θα κάνει δουλειά (ίσως με λίγη πατέντα). Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν το router υποστηρίζει ταυτόχρονα AP και bridge ή θα πρέπει να ρυθμίσω το ήδη υπάρχον router για A…

• Παρήγγειλα δύο xiaomάκια για να κάνω bridge το δίκτυό μου με τον παρακάτω όροφο. Ξέρω πως το πρότυπο ac δεν έχει βελτιώσει την μέγιστη εμβέλεια σε σχέση με το n, όμως έχει βελτιωμένη απόδοση στην ίδια εμβέλεια συν το ότι τα 5Ghz δεν είναι μπουκωμένη συχνότητα, οπότε φαντάζομαι θα κάνει δουλειά (ίσως με λίγη πατέντα). Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι αν το router υποστηρίζει ταυτόχρονα AP και bridge ή θα πρέπει να ρυθμίσω το ήδη υπάρχον router για AP (έχω ένα Draytek vigor 802.11g που είναι αρκετά α…

• Έχει βγεί και το raspberry pi 2 στα 35$ ως καλή custom made εναλλακτική.

• Η ιδέα δεν είναι ιδιαίτερα φρέσκια. Ήδη εδω και χρόνια κυκλοφορούν Android TV sticks. Εξάλλου τα Win8.1RT ή το Ubuntu, δεν απέχουν από το android

• Πάντως και στην τελευταία ROM (4.11.14) για το Hongmi 1s, το ελληνικό Τ9 στον dialer δεν λειτουργεί (όπως και σε όλες τις τελευταίες ROMs απο τότε που άλλαξε η αρίθμηση, ενώ παλαιότερα λειτουργούσε) Κατά τα άλλα, όλα φαίνονται εντάξει.

• Το συγκεκριμένο routerακι θέλω να το τσιμπήσω και εγώ αν και κατά τη γνώμη μου η xiaomi έκανε μεγάλο φάουλ που έβαλε 10/100 θύρες σε gigabit ασύρματο! Ουσιαστικά μόνο στο δίσκο εκμεταλλευεσαι την ταχύτητα του.

• Στο hongmi 1s ούτε εγώ κατάφερα να βγάλω άκρη. Πάντως σ'ενα ανώνυμο κινέζικο ταμπλετ με Android 4.1.1 που έχω, τα ελληνικά λειτούργησαν μια χαρά, οπότε αμφιβάλλω ότι φταίει η έκδοση του λειτουργικού.

• Στον dialer με Τ9 αναζήτηση επαφής, δεν αναγνωρίζει το 8 ως "ύ" τονισμένο ενώ το αναγνωρίζει κανονικά ως "υ" άτονο. Με τους υπόλοιπους τονισμένους χαρακτήρες δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Είναι γενικό bug αυτό ή μόνο στο hongmi 1s?