Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 72.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από kostaskk: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kostaskk: “υπαρχει καμια φωτο για να κανω reset ful wipe data γιατι ειναι στο τηλ μου το recovery στα κινεζικα και δε ξερω τι να πατησω. ευχαριστω” Τι recovery έχεις στο Redmi Note 3G?” Πού το βλέπω το recovery? Έχω περάσει το zip New recovery που έδωσε ο admin και μετά τη GTV 5.8.20 V7 Ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε ρώτησα τι recovery έχεις, έτσι ώστε εάν την γνώριζα να σου …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από kostaskk: “υπαρχει καμια φωτο για να κανω reset ful wipe data γιατι ειναι στο τηλ μου το recovery στα κινεζικα και δε ξερω τι να πατησω. ευχαριστω” Τι recovery έχεις στο Redmi Note 3G?” Πού το βλέπω το recovery? Έχω περάσει το zip New recovery που έδωσε ο admin και μετά τη GTV 5.8.20 V7 Ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Kαλησπέρα παιδιά! Πέρασα τη νέα rom στο κινητό μου τη 5.8.20 αφου έβαλα πρωτα το new zip recovery και την εγκατέστησα χωρίς πρόβλημα. Αυτό που παρατήρησα είναι οτι πριν τη περάσω στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου είχα περίπου 2GB ελεύθερα και τώρα περίπου 750MB. Σημειωτέο ότι έχω κάνει ρύθμιση και όλα αποθηκεύονται στην εξ κάρτα sd εκτός των εφαρμογών που ούτως η άλλως αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. δεν είχα προσθέσει όμως καμία άλλη εφαρμογή εδώ και πολύ καιρό. Μήπως φταίει …
-
και εμενα το ιδιο ακριβως μου κανει σε note 3g . καμμια βοηθεια?
-
Με την τελευταία αναβάθμιση 5 8 6 σε NOTE 3g δε δουλεύει η εμφάνιση φωτογραφιών στις επαφές. Τι μπορούμε να κάνουμε να το διορθώσω? Ευχαριστώ παιδιά!! Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και σε μένα δε δουλεύει η πυξίδα μέχρι στιγμής Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από spideman3: “Σε εμένα όλα καλώς” Πήγαινε πιό κάτω στη σελίδα που πόσταρες, πάτα "κατάσταση", μπες μέσα στη σελίδα "κατάσταση" και δες εάν δουλεύουν οι πληροφορίες που λέει... (κατάσταση μπαταρίας, επίπεδο μπαταρίας, κατάσταση sim κ.λ.π...κ.λ.π....)” Και σε μένα δεν λειτουργεί.” Παιδιά και σε μένα και δεν λειτουργεί Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από sideris20250: “αυριο ερχετε η παρασκευη τελικα η 5,5,23 η 5,5,24 ειναι ιδια με την 5,5,15 η εχει προβληματα διοτι δεν διαβασα απο κανενα να αναφερει τιποτα για το redmi note 3g” πιστεύω είναι καλύτερη η τελευταία rom και από μπαταρία και σε λειτουργία γενικότερα όπως πυξίδα.
-
Παιδιά και εμένα δε δούλευε η πυξίδα μετά από αναβάθμιση του updater την ξαναπερασα μέσω του forum και διορθωθηκαν ολα
-
Παιδιά υπάρχει κάποιος driver για το pc ώστε να βλέπει το redminote 3g γιατι δε μπορώ να συνδεθώ
-
Παιδιά υπάρχει κάποια ρύθμιση στο τηλ να χρησιμοποιείται η εξ κάρτα sd; για εφαρμογές , ταινίες και να τις χρησιμοποιεί το σύστημα; επειδή στο δικό μου τηλέφωνο αν πχ περάσεις μια ταινία ο bsplayer την βλέπει αλλά δεν την παίζει, εκτός αν την περάσεις στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
-
Admin σε παρακαλώ κάτι τελευταίο. Τη φλασάρω απλά από πάνω η θέλει reset; Ευχαριστώ!
-
Παιδιά μπορεί να γίνει η αναβάθμιση μέσω updater επειδή μου ήρθε μήνυμα ή να την κατεβάσω από το forum; Επίσης πως θα τσεκάρω αν είναι root; το τηλ είναι redminote 3g και έχω τώρα την 5.4.24.