Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 485.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαRedmi note 2 prime με τελευταια ελληνικη developer forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9457/
-
Καλημερα!το θεμα με τον mi home launcher λυθηκε?στην δημιουργια καινουριου φακελου και στην αργη ανταποκριση στο ανοιγμα του φακελου?
-
Η καινουρια rom θα βγει σημερα το βραδυ??
-
Παράθεση από Moneytarey: “Παράθεση από johnnyman: “Για οποιον ενδιαφερεται μπορει να ενεργοποιηση το clearmotion με τις παρακατατω οδηγιες απο το xda.Μολις το δοκιμασα και δουλευει αψογα.η διαφορα ειναι τεραστια!!! [MOD] Enable ClearMotion on MIUI based ROMs | Redmi Note 2 ” Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και χαρά στις οικογένειες σας! Τι εστί clearmotion; ” Χρονια πολλα φιλε μου!χρονια πολλα και σε σενα!! διαβασε λιγο εδω [HOW TO] Enable MediaTek's ClearMotion Technology on R…
-
κατεβαινει κ εδω!!χρονια πολλα σε ολους!!!
-
Tην κατεβαζω και ενημερωνω!ευχαριστουμε πολυ!!!
-
Σημερα περελαβα και περασα το tempered glass της Nillkin!Δεν εχει καμια μα καμια σχεση με το tempered απο το vickmall.καλυπτει την μπροστινη καμερα και μπαινει πανευκολα.δεν με αφησε την παραμικρη φισαλυδα.οι αισθητηρες δεν καλυπτονται! Ακομα εχει μικρα tempered glass για την πισω καμερα σε διαφορα μεγεθη!!! Δεν αφηνει τις δαχτυλιες που αφηνε το αλλο και η αισθηση αφης ειναι ενα κλικ καλυτερη!! z9tacKXl.jpg
-
Ολα καλα σε redmi note 2 prime!!Να στε καλα παιδια!!!
-
Xiaomi Redmi Note 3
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxovios: “Μεταλλικό, unibody, χωρίς sd. Αδιάφορη η εμφάνιση, αφού θα μπει σε θήκη, με αρνητικά την έλλειψη αποσπώμενης μπαταρίας και πιθανόν sd. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Redmi note 2 for ever! Ελπίζω να μην πάρει και η xiaomi τον κατήφορο των "επώνυμων" , δηλαδή συσκευές χωρίς sd και αποσπώμενη μπαταρία. Και imo πρέπει να είσαι πολύ κορόιδο για να δίνεις έμφαση στην εμφάνιση σε συσκευή που θα "εσωκλείσεις" σε θήκη για να επιβιώσει την καθημερινή χρήση και άρα όσο όμορφο και να είνα…
-
κινέζικα στο Mi video
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Καλησπέρα Admin Έχω περάσει την τελευταία Developer xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.11.19.zip Παρατήρησα ότι η εφαρμογή Video αντικαταστάθηκε από την εφαρμογή Mi video Όταν ανοίγω την Mi video μου εμφανίζει κινέζικες διαφημίσεις ταινιών. Βέβαια ψάχνοντας το... αν πατήσεις το ανθρωπάκι πάνω αριστερά μπορείς να μπεις στους φακέλους σου με τα βίντεο. Πως μπορώ να πετάξω έξω τις κινέζικες διαφημίσεις; Ευχαριστώ ” Ειχα το ιδιο θεμα!πανε στις ενημερωσεις της εφαρμογης και κανε…
-
τι έχει συμβεί στις 2 τελευταίες developer δεν ξέρω κ υπάρχει αυτό το θέμα με τη σειρά γραμματοσειρά...έβαλα κ τη σημερινή developer αλλά και πάλι τπτ..
-
Παράθεση από kostakislarisa: “ Δε δουλεύει σε μένα. Αυτό μπορείς να το βρεις και από το default search, δε χρειάζεται να βάλεις αυτό το shortcut master. Παραθέτω και το ss από την προσπάθεια. Το είχα δοκιμάσει και στην προηγούμενη Ρομ που πρωτοπαρουσιαστηκε το πρόβλημα. ” Μπορείς να αλλάξεις γραμματοσειρά? Έχω το ίδιο πρόβλημα