Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 485.
-
παιδιά έχω ένα θέμα. Δεν μπορώ να δημιουργήσω φάκελο στην εσωτερική την μνήμη με κανένα file manager ούτε το μανισιο. Γιατί συμβαίνει αυτό? Έτσι μερικές εφαρμογές πχ μια με wallpapers με βγάζει σφάλμα μόλις πάω να κατεβάσω το φόντο. Είμαι με την τελευταία ελληνική ρομ. Edit:στην SD δημιουργήτε κανονικά νέος φάκελος Edit :μέσα στο root της εσωτερικής μνήμη έχει ένα φάκελο pictures που δεν μπορεί να διαγραφεί. Μόνο εκεί μέσα δεν μπορώ να δημιουργήσω νέο φάκελο. Μεταονομασα τον φάκελο και οι εφαρμο…
-
Καλησπερα!!Συνεχιζει η μπαταρια να κανει παπαδες πραγματικα!!Χθες μετα απο μιαμιση μερα χωρις φορτιση εβγαλα σχεδον 6 ωρες οθονης με 1 ωρα κλησεις,πολυ browsing(lighting browser),μιση ωρα+ gaming(βαρυ παιχνιδι το unkilled) και φυσικα φωτογραφιες και μου εμειναν και 13% μπαταρια!!! Ειμαι με την τελευταια ελληνικη εκδοση!!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από johnnyman: “Παιδιά floating notifications έχει το miui? Εάν ναι που μπορώ να βρω την ρύθμιση? Ευχαριστώ!” Ρυθμίσεις-->Γραμμή κατάστασης-->Προβολή εικονιδίων ειδοποίησης (ΟΝ)” αυτο το εχω on αλλα δεν μου τα κανει floating στο πανω μερος της οθονης.μηπως αυτο ισχυει μονο για την εκδοση android 5.1.1?
-
οπως βλεπω εδω θα παρει κ το redmi note 2 την τριτη την stable 7! MIUI 7 China Stable Build Launching on Oct. 27th! Check If Your Device is Here - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Devices getting MIUI 7 China stable build on Oct. 27 are: Mi 2/2S, Mi 3, Mi 4, Mi 4c, Mi 4i, Mi Note/Pro, Mi Pad, Redmi 1S W, Redmi Note 4G Single SIM, Redmi Note 4G Dual SIM, Redmi 2, Redmi Note 2.
-
ολα καλα κ εδω με το φλασαρισμα μεσω updater!!αναμενουμε την stable τωρα!! μπραβο σας σε ολους παιδια,φοβερη δουλεια!!!
-
τωρα την κατεβαζω!φλασαρισμα κανονικα απο τον updater?
-
ερωτηση
ΜήνυμαΜε εχει τυχει κ μενα.πρεπει να το βαλεις να κατεβαινει κ να μην κανει τπτ(να ειναι η οθονη αναμενη εννοειται).ετσι εκανε κ στο xperia z ultra που ειχα.
-
Καλημέρα. Το redmi note 2 δεν θα πάρει stable??.?
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από johnnyman: “Καλημερα!!Διαβασα οτι στις 27 οκτωμβριου θα βγει η stable Miui 7! Τωρα που εχουμε την developer τι διαδικασια θα χρειαστουμε για να περασουμε την stable?” Από stable σε developer και το ααντίστροφο, πάντα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και ακόμα καλύτερα foul wipe μέσω recovery. Και στις δύο περιπτώσεις χάνουμε τις εφαρμογές μας.” Πω...και τα ειχα στρωσει ολα οπως ηθελα(εφαρμογες,παιχνιδια,κτλ)..Mε dirty flash θα υπαρχει θεμα ε?
-
5 νέα όμορφα θέματα για εσάς.
johnnyman - - V6/7 Themes
ΜήνυμαΚαι σε μενα δεν δουλευει η αναζητηση οντως.. Edit:το βρηκα στο store αφοτου εψαξα τα top charts!!